Welho webmail

Saako Welho webmailin uutena asiakkaana, vai ohjataanko g-mailiin.

Kommentit

• Hei Kari!

Welhon sähköpostipalveluita ei enää ikävä kyllä ole saatavilla uusille asiakkaille.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Miten nykyään pääsee hallinnoimaan muita kuin oletussähköpostitunnusta. Sama kysymys postilaatikoista, joihin olen ohjannut emaileja. En löydä enää linkkiä, miten tuonne pääsee.
  • Hei kat!

DNA Welho Webmailin osoite on https://webmail.welho.com. Mikäli olet ohjannut postia muihin sähköpostilaatikoihin, pääset meileihin käsiksi kirjautumalla näille kyseisille tileille.

Welho.com-sähköpostitilien salasanan vaihto onnistuu osoitteessa https://www2.dna.fi/webmail. Muilta osin tilien hallinointi  ei enää ole mahdollista.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Eikö welho.com sähköpostitilejä enää voi hallinnoida Minun Palvelussa?
  • Ei voi.

Welho -sähköposti sisälsi muistaakseni 4 tiliä. Oletteko te nyt menneet poistamaan ne asiakkaalta kysymättä? Ei sellaiseen riitä joku epämääräinen "ollut passiivinen" tiedote. Yksinkertaisesti näin ei saa tehdä. Annoinko luvan omien tilieni hallinnoinnin lopettamiseen?

Jos jaksaisin, kaivaisin reklamaatio- ja rikosilmoitusperusteet.
  • Jos asiakkaalla on sähköpostilaatikkoon oikeuttava tuote (esim. laajakaista), säilyvät sähköpostilaatikot toistaiseksi. Mikäli sähköpostilaatikkoa ei kuitenkaan ole käytetty yli vuoteen, voidaan se poistaa järjestelmää kuormittamasta. Näistä menee asiakkaalle ilmoitus sähköpostilla ennen poistoa.

kat, Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä mikäli sinulla on ollut sähköposti käytössä ja se on mielestäsi perusteettomasti poistettu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sähköpostilaatikoita oli saatavissa 5 kpl. Minulla on 4 kpl käytössä. Enkö voi enää lisätä viidettä sähköpostiosoitetta?
    Kun sähköpostilaatikoiden käyttäjätunnukset eivät ole sähköpostiosoitteita, Mistä saan käyttäjätunnuksen, jos sen unohdan - Aikaisemmin sen on saanut Minun Palvelusta?
  • DNA Webmailin osalta, jos unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, saat uuden asiakaspalvelustamme.

Welho Webmailin kohdalla luomasi käyttäjätunnus on pysyvä eikä siihen voi tehdä muutoksia. Salasanan vaihtaminen pää- ja aliastileille onnistuu kirjautumalla sisään osoitteessa: https://www2.dna.fi/webmail. Tarvitset salasanan uusimiseen pääkäyttäjän tunnukset. Uusi salasana päivittyy sähköpostipalvelimille useimmiten heti, mutta viimeistään 4 tunnin kuluessa.

Jos olet unohtanut salasanasi, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Vaatimukset salasanalle
    • Salasanan pituus on 8 - 32 merkkiä
    • Salasanassa on oltava merkkejä seuraavista kolmesta ryhmästä:
    • Isot kirjaimet (A-Z)
    • Pienet kirjaimet (a-z)
    • Numerot (0-9) ja erikoismerkit (!"#$%&/()-_@£{[]}+?\*,.;:<>´).

Sähköposteja koskevat ohjeet ja ylläolevat tiedot löytyvät osoitteesta
    https://www.dna.fi/webmail#webmail
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Eli en voi enää luoda viidettä sähköpostilaatikkoa?
  • Kuten yllä onkin jo kerrottu, niin muilta osin tilien hallinointi ei enää ole mahdollista.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Mikä katsotaan käyttämiseeksi?
    Aikoinaan perustin toisen tilin, kun vakiona käyttämääni laatikkoon alkoi tulemaan roskapostia.
    Sitten roskaposti väheni, joten tuota perustamaani laatikkoa vain katson säännöllisesti, että onko sinne tullut viestejä, mutta muuten en sitä käytä.
    Varsinaiseen sähköpostilaatikkooni on viimeaikoina tas tulllut mainospostia, jonka katson roskapostiksi, joten saattanen joutua ottamaan käyttöön tuon aikoinaan perustamani laatikon.
  • Moi!

Näenkö jostain mitä postilaatikoita minulla oli luotuna (muistaakseni 5kpl yhteensä)?

-P-
  • hei welho ppl

olisiko mahdollista saada postilaatikoiden tilavuuksia laajennetua normaaleimaksi ?
    200 mb nykypäivänä on lähinnä vitsi ja vähän isompien lähetysten vastaan ottaminen siten tuskallista ..kun pitää samantein olla poistamassa.
    en mistään gmailin GBiteistä haaveile.. mutta jotain kehitystä voisi tässä asiassa olla vuosien jälkeen,
    kun kaikki muut kaista asiat ovat 20v aikana menny parempaan suuntaan .

hyvää kevään jatkoa

mmv