Welho webmail lähtevät ei toimi puhelimen Android päivityksen jälkeen?

Päivitin Samsung puhelimeni ja Welho Webmail IMAP lähetevät viestit ei suostu toimimaan. (Saapuvat puoli toimii, mutta lähtevät ei)

Asetukset ovat sivustonne mukaiset
Smtp.welho.com
SSL/TLS 465

Mutta herjaa, että
Ei yhteyttä palvelimeen
Client host rejected, cannot find your hostname (kts. kuva liitteenä)
(Kokeilin myös STARTTLS puolelta oikeilla porteilla)

Stefan Sonkkila

Kommentit

• Sama homma. DNA:lta sanottiin, etteivät voi tehdä mitään. Pyydettiin kysymään Samsungilta. Dna ei aio enää korjata näitä vanhoja sähköpostitileihin liittyviä ongelmia. Kehotettiin hommaamaan gmail-tili.
    Reetta