Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Welho webmail -ohjeet

Kysyin jo kuukausi sitten DNAn Facebook-sivuilla onko Webmailin Ohje-linkin taakse tulossa mitään ohjeita. Asiasta on kuulemma lähetetty selvityspyyntö eteenpäin. Alkuviiikosta kyselin jälleen kerran mikä on tilanne. Se on kuulemma ennallaan. En ole missään Asiakastiedotteessakaan nähnyt asiasta mitään. Jos ohjeita ei ole aikomustakaan laittaa, pitäisi tyhjää täynnä oleva linkki poistaa.

Kommentit

 • Hei Helena!

  Kiitos aktiivisuudestasi aiheen tiimoilta. Pyyntö ohjeen lisäämisestä on edelleen käsittelyssä, joten tilanne on edelleen ennallaan, aivan kuten sinulle on kerrottu. Erikseen tästä aiheesta ei asiakkaita ole tiedotettu.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Moi Helena ja DNA Ida S palveluneuvoja

  Korjaa Ida S mikäli olen väärässä : Dna on käyttänyt alihankkijaa RoundCube selainpostiohjelman hankinnassa ?

  Alihankkijan omalta nettisivulta löytyy täydellinen ja yksityiskohtainen Ohje suomenkielellä RoundCube selainpostiohjelman käyttämiseksi.

  Nyt on kulunut jo yli kolme kuukautta DNA Welho webmailin päivityksestä ja Ohje -sivu on edelleen blanco eli tyhjä.

  DNA Ida S : "Pyyntö ohjeen lisäämisestä on edelleen käsittelyssä.." Ida S, miksi käsittelyaika on näin tolkuttoman pitkä ?

 • Ilkka T, laitatko linkin RC:n sivulle, kiitos.

 • Ilkka T.: lukeekohan kukaan DNA:lla näitä arkistoituja eli kätkettyjä ketjuja? Tosin saisitkohan kysymykseesi vastausta missään ketjussa?

 • Kopioin Ida S:n vastauksen siihen Ongelmat-ketjuun, että muutkin tietävät missä mennään.

 • Hei Helena!

  Huomasitkin varmaan jo, että tuo linkki on eilen päivittynyt. 'Ohje'-linkki on poistettu ja tilalle on tullut linkki 'Hanki tukea', joka ohjaa tänne tukisivustollemme.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Eikös Ohje-linkin poistamisesta pitäisi tiedottaa laajemminkin, esim. Asiakastiedotteessa. Enhän minä ole ainoa, jota asia kiinnostaa.

 • Näinkö DNA pesee kätensä vaihtamalla Ohje- linkin "Hanki tukea" -linkkiin ? Aika surkeata, kun täydelliset ohjeet ovat kuitenkin olemassa alihankkijan omalla sivulla.

  Jotta en nyt saisi ikuisen marisijan mainetta, niin täytyy kiittää DNA:ta vaikkapa nopeuslupauksesta : 100MB kaapelilaajakasta toimii erittäin hyvin maksimissaan 98 MB / 9 MB ja Wlanillakin 58MB / 9MB. Myös DNA Welhokaista 4G 50MB (Samsung S2 tabletti) antaa 46MB / 9MB.

  Tässä EKA:n pyytämä RC -linkki :
  https://www.ovh-hosting.fi/g1302.selainposti_ro...

  Mikäli linkki ei aukea, ilmoita tähän ketjuun.

 • Ilkka T, kiitos linkistä, kaivoin sen jo eilen esiin. Mielenkiintoiset taustakuviot, kun jaksaa kaivaa kaivonpohjaan saakka.

 • Minua ihmetyttäö myös se, miksi asian selvittämiseen meni toista kuukautta. Outoa on myös se, että linkki päivitetään ilman, että siitä tiedotetaan. Seuraavana päivänä palveluneuvoja kohdistaa vastauksen minulle, vaikka tiedossa on ollut, että niitä ohjeita on odottanut useampi henkilö.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.