Welho webmailiin viestin kirjoitusikkunaan bold- ym. painikkeet?

Hei, Miten Welho Webmailiin saa näkyville bold- ym. painikkeet viestin kirjoitussivulle? En löytänyt asetuksista kohtaa, mistä saan ko. painikkeet näkyville. Miehelläni sellaiset kuitenkin näkyvät automaattisesti, kun hän kirjoittaa viestiä eli asetuksen voi jostain laittaa päälle. Mieheni on nk. pääkäyttäjä, itse taidan olla alikäyttäjänä perheemme yhteisellä tilillä.

Kommentit

• Hei Satu!

Uutta viestiä kirjoittaessasi valitse yläreunan valikkorivin Editorin tyyppi -kohdasta HTML (oletuksena Tavallinen teksti), niin saat tekstinmuotoiluvalinnat esiin.