Welho Webmailin viestit eivät avaudu iPadin versiopäivityksen jälkeen

Päivitin iPadin versioon 13.3.1. jonka jälkeen welho webmail näkymä muuttui ja avautuu entisen mobiilinäkymän sijaan desktop-näkymään. ”Sininen” kirjautumissivu jäi myös pois. Ongelmana on, että uudessa näkymässä viestejä ei saa klikattua auki. Mitä teen?

Toisessa padissa, jossa vanhempi versio, webmail toimii kuten ennenkin.