Welho.com

Kun liityin DNA:han, sain silloin sähköpostin pääkäyttäjätunnuksen ja salasan.
Sillä tein Minun Palvelussa muutaman aliaksen. Tuolloin ei webmailista ollut tietoakaan, joten tein käyttäjätilit Thunderbirdiin.
Aikoinaan kun DNA lopetti sähköpostiosoitteiden tarjoamiseen ja otti käyttöön webmailin, ei ollut tarvetta webmailin käyttöön.
Nyt olisin halunnut poistaa yhden aliaksen, jonka salasanaa en tiedä. Salasanan vaihto ei webmailissa onnistu, kun se ei kyseistä käyttäjää tunnista. DNA ei myöskään pysty ao. sähköpostiosoitetta poistamaan.
Jos olette welho.com:n käyttäjiä, käykääpä varmuuden vuoksi webmailissa.
PW

Kommentit

• Kun pääsee kiinni alias sähköpostiosoitteeseen, niin sitä ei pysty itse poistamaan, eikä siihen pysty DNA:n tekniikka.
    PW
  • Onnistuihan se sähköpostiosoitteen poisto viimeinkin DNA:n toimesta.