Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Welho.com sähköpostin koko

Saako Welho-sähköpostilaatikon kokoa suurennettua?

Kommentit

 • Hei! Welho -sähköpostilaatikon koko on 200 Mt, lisätilaa ei ole mahdollista ostaa.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Tuo 200Mt on nykyaikaan naurettavan pieni. Onko jotain ratkaisua asiaan?
 • Ikävä kyllä Welho sähköpostin ominaisuuksiin ei näillä näkymin ole tulossa muutoksia. Suosittelemme harkitsemaan toisen palveluntarjoajan sähköpostipalveluita esim. Googlen Gmail tai Microsoftin Outlook -palvelut.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Kyllä sitä pitää lisää saada. EI tästä tule muuten mitään, pitää vähän väliä olla tyhjentämässä.
 • Jos pientä laatikkoa on pakko käyttää, niin Käyttäkää vaikka käytöstä riippuen 2-4 viikon välein jotain sähköpostiohjelmaa POP3:sena ja ladatkaa vanhemmat viestit pois palvelimelta (Talteen tietokoneelle).
 • Vähän vaikuttaa siltä että ette halua pitää vanhoja asiakkaita. Olen ollut asiakas jo 2000 luvun alusta asti. Pitänee etsiä siis uusi liittynäkin.

 • Äläs nyt, itselläni on käytössä DNA:lle periytynyt @phnet laatikko, siinä on tilaa 100 mt 😀 2000-luvun alusta tämäkin.

  Kannattaa ottaa käyttöön vaikka gmail ja ohjata sinne viestit tuolta welhosta, saa paljon tilaa ilmaiseksi... Toinen on tuo, että lataa pois ne viestit palvelimelta välillä sähköpostiohjelmaan.
 • Ettekö voisi harkita sähköpostilaatikon koon päivittämistä nykypäivän vaatimusten mukaiseksi, tai tarjota edes maksusta lisätilaa sähköpostiin? Minulla on ollut Welhon sähköpostiosoite 90-luvulta asti, jossain vaiheessa pääte vain vaihtui pp.htv.fi:stä welhoon, ja osoite on yhteystiedoissani niin monessa paikassa, että en sitä mielellään lähtisi vaihtamaan. Luotan myös yksityisyyden suojassa enemmän kotimaiseen yritykseen kuin firmaan jonka pääkonttori on USA:ssa. Ehkäpä joillain muillakin asiakkaillanne on sama tilanne.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.