Welho.com sähköpostin koko

Saako Welho-sähköpostilaatikon kokoa suurennettua?
Marjut Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Welho -sähköpostilaatikon koko on 200 Mt, lisätilaa ei ole mahdollista ostaa.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tuo 200Mt on nykyaikaan naurettavan pieni. Onko jotain ratkaisua asiaan?
    Kim Saarikoski
  • Ikävä kyllä Welho sähköpostin ominaisuuksiin ei näillä näkymin ole tulossa muutoksia. Suosittelemme harkitsemaan toisen palveluntarjoajan sähköpostipalveluita esim. Googlen Gmail tai Microsoftin Outlook -palvelut.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kyllä sitä pitää lisää saada. EI tästä tule muuten mitään, pitää vähän väliä olla tyhjentämässä.
    Harri
  • Jos pientä laatikkoa on pakko käyttää, niin Käyttäkää vaikka käytöstä riippuen 2-4 viikon välein jotain sähköpostiohjelmaa POP3:sena ja ladatkaa vanhemmat viestit pois palvelimelta (Talteen tietokoneelle).
    JJJ
  • Vähän vaikuttaa siltä että ette halua pitää vanhoja asiakkaita. Olen ollut asiakas jo 2000 luvun alusta asti. Pitänee etsiä siis uusi liittynäkin.

Harri
  • Äläs nyt, itselläni on käytössä DNA:lle periytynyt @phnet laatikko, siinä on tilaa 100 mt 😀 2000-luvun alusta tämäkin.

Kannattaa ottaa käyttöön vaikka gmail ja ohjata sinne viestit tuolta welhosta, saa paljon tilaa ilmaiseksi... Toinen on tuo, että lataa pois ne viestit palvelimelta välillä sähköpostiohjelmaan.