Welhon sähköposti ei toimi

Welhon sähköposti ei toimi kiinteässä liittymässä. Missä vika, kun tupla laajakaistan molemmat nettiyhteydet toimivat.

Kommentit

• Hei Esko, tarkentaisitko hieman minkälaisesta viasta on oikein kyse. Käytätkö erilistä sähköpostiohjelmaa vai Welho Webmailin selainversiota? Saatko jotain virheilmoituksia?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei ainakaan mitään yleistä vikaa ole. Muistatko, että käyttäjätunnuksesi ei ole sähköpostiosoitteesi?