Welhon webmail ei lähetä appin kautta

Tänään Samsungin sähköpostisovellus ei lähetä kahdelta laitteelta posteja. Yhteys ei onnistu. Selaimen kautta toimii. Yritin laittaa saman jutun kolmannelle laitteelle. Ei onnistu tilin luominen. Varmenne ei ole turvallinen. Onkohan Welhon webmailin varmenteelle tapahtunut jotain? Muilla samoja ongelmia?
Reijo Lindstedt

Kommentit

 • Vaihdoin lähtevän postin suojauksen muotoon SSL(hyväksy kaikki varmenteet ). Sillä lähetys toimii, mutta tämä ei liene suositeltava ratkaisu. Lähtevän postin varmenteeseen ongelma liittynee.
  Reijo Lindstedt
 • Moikka!

  Yleistä vikaa ei Webmailin puolella ole.
  Nämä sähköpostisovellukset eivät virallisesti tue Webmailia, joten ongelma voi liittyä tähän.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Harmi.
  On toiminut vuosikausia kuin junan vessa.
  Kokeilin vielä toistäkin sovellusta. Se antoi lisätietoa. Lähtevän postin palvelimen varmenne on uusittu 14.3. Se ei kelpaa.
  Reijo Lindstedt
 • Täällä sama vika, posti ei lähde tabletilta ja tarkistin palvelinasetukset. SSL antaa ilmoituksen 'Tilin vahvistaminen epäonnistui. Suojatun yhteyden virhe.' Vaihtamalla SSL (hyväksy kaikki varmenteet) alkaa toimimaan. Ei mitään ongelmaa aiemmin, toiminut alkuoperäisillä määreilä vuosikausia.
  Inka
 • Trstasin lisää ja meillä kaksi eri laitetta ja kaksi eri welho-osoitetta. Molemmissa sama vika, lähtevä posti herjaa samaa suojatun yhteyden virhettä SSL:llä. Lähtee vaihtamalla suojaustyypin turvattomaan.
  Inka

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.