Wi-Fi ei toimi, Huawei Honor 7 Lite

Hei,
mitä tehdä kun tyttären puhelimesta lakkasi Wi-Fi toimimasta? Wi-Fi on ennen yhdistynyt normaalisti ja nytkin sanoo, että signaali on erinomainen, mutta sanoo, että verkon käyttö estetty. Ihan sama kenen (kodin, koulun, huoltoaseman) Wi-Fi:in yrittää yhdistää, aina sama homma. On laitettu salasana oikein, on sammutettu puhelin eikä mikään auta, mutta ennen on toiminut. Käytettävissä olevat verkot, niin näkyy Wifin nimi ja alla lukee Tallennettu, salattu (käytettävissä). Wifi toimii muiden puhelimissa täysin normaalisti eli vaikuttaa siltä, että puhelimen päässä on se häikkä.

Kommentit

• Moi Päivi!

Toimiiko puhelin muuten kuten pitääkin? Toimivatko esimerkiksi puhelut ongelmitta?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei. Toimii kaikki muuten ihan normaalisti myös mobiilidata, mutta pitäisi saada tuo wifi toimimaan, koska sitä kautta saavat netin puhelimeen. Toisella tytöllä on just sama puhelin ja siinä toimii Wi-Fi niin kuin ennenkin. Että onko jotain kotikonsteja vai pitääkö viedä takuuhuoltoon?
  • Kokeile ensimmäisenä puhelimesta unohtaa Wi-Fi -verkko johon aiotaan liittyä, sen jälkeen käynnistä puhelin uudelleen ja hae verkot uudelleen. Kokeile sen jälkeen onnistuuko langattomiin verkkoihin liittyminen ja toimiiko normaalisti.

Jos tästä ei ole apua, puhelimen tehdasasetuksille palautusta voisi kokeilla seuraavaksi. Puhelin tulee varmuuskopioida ennen sitä ja varmistaa että esim. kuvat ja yhteystietojen numerot ovat tallessa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Apua! Minulla on ollut kesästä saakka honor 7 lite, mutta noin viikko sitten kaikki musiikki ja youtube videot menee koko ajan pauselle. En tiedä mitä tehdä, voisiko joku auttaa? 🙁
  • Hei,

Puhelimen tehdasasetukset palautettu ja kaikkea yritetty, mutta wifi ei edelleenkään toimi.
  • Hei Päivi!

Käythän siinä tapauksessa näyttämässä puhelintasi DNA Kaupassa niin voimme arvioida tilanteen tarkemmin, kiitos.

DNA Kauppojen sijainnit löydät näppärästi täältä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • DNA modeemin pitäisi jakaa 5 IP-osoitetta, mutta jakaa vain 4. Tämä kaataa verkkoyhteyksiä laitteiden välillä. Modeemi on oikeilla asetuksilla ja resetoitu vaikka kuinka monta kertaa. Se on siltana, jolloin DNA antaa laitekohtaiset osoitteet. Totean tämän koska kun yhden laitteen kytkee pois verkosta niin toinen laite pääsee takaisin verkkoon. Muussa tapauksessa yhteys verkkoon on estetty. Eli DNA voisi itse korjata IP jakelunsa ja avata sitä avaruutta sopimuksen mukaiseksi. IP6 on mahdollinen..
  • DNA verkon käyttö estetty. Laitteita on 3 päällä ja IP avaruutta pitäisi olla 5. neljäs ja viides laite ei saa yhteyttä nettiin koska DNA palvelu estää kahden IP osoitteen yhdistämisen IP osoitteella. Tarkistakaa IP avaruuden vapaat paikat välityspalvelimestanne.
    Toni
  • Hei yritän avata oman Huawei tabletin ensin tuli Suomi ok sitten wiwi päällä yritin ohittaa mutta ei anna ohittaa menee takaisin Suomi alkuun. Mitä teen
    Juhani RONKAINEN