Wifi asetus sivulle pääsy

Hej,
En pääse sisälle netin asestussivuille jotta saisin vaihdettua wifi verkon nimet ja salasanat. Mitä voin tehdä.

Daniel Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Daniel!

Saatko mahdollisesti jonkin virheilmoituksen? Mikä modeemi sinulla on käytössä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Sagemcom f-3686AC. Safari can’t find server tulee netissä. Pitääkö modeemi olla kiinni ethernet kaapelilla tietokoneeseen?
    Daniel
  • Kyllä, hallintasivuille pääsee kun tietokone on kytkettynä ethernet-verkkokaapelilla.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kyllä hallintasivulle pääsee myös Wifi:llä, mutta muutos katkaisee WiFi-yhteyden ja se täytyy muuttumisen jälkeen luoda uudestaan.
    Katso ohjeet käyttöohjeesta, jos et ole salasanaa yms. muuttanut.
    PW
  • Jos käyttää 5G wifillä ei pääse mutta 2.4G:llä pääsee ja jos muuttaa 5G:n asetuksia jumittaa eikä asetukset tallennu.Taas joku hieno päivitys tehty perk....
    Timppa
  • Minä käytän vain 5.0 G/s yhteyttä ja pääsen sillä hallintasivulle (ainakin edellisellä versiolla pääsin). Muutoksia WiFi:n en ole siellä yrittänyt tehdä - ne pitäisi tehdä ethernet yhteydellä.