Honor 8 wifi ei mene päälle

Moikka. Ostin viime kesänä honor8 ja nyt wifi ei mene ollenkaan päälle. Osaisittekohan neuvoa missä on vika. Otin videon ongelmasta, mutta tiedosto oli liian suuri liitteeksi, voin laittaa sen spostilla teille.

Kommentit

• Hei! Antaako puhelin jotain virheilmoitusta, kun wifi ei mene päälle? Oletko katsonut laitteen käyttöoppaasta tai laitevalmistajan sivuilta mistä ongelma voisi johtua?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei anna mitään ilmoitusta. Ja siis kun painan wifiä päälle, niin se ei jää siniseksi ja mene päälle. Olen tarkistanut kaikki asetukset ja en keksi mistä voisi johtua
  • Oletko kokeillut käynnistää puhelinta uudelleen?

Jos uudelleenkäynnistyksestäkään ei ole apua, käythän puhelimen kanssa DNA Kaupassa, jossa ongelmaa päästään katsomaan tarkemmin ja puhelin saadaan tarvittaessa sitä kautta toimitettua huoltoon.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Olen käynnistänyt uudelleen useamman kerran. Ja huoltoon tuonti ei onnistu, sillä olen australiassa nyt. Siksi ajattelin kysyä täällä, jos olisi jotain vinkkiä miten korjata ongelma.
  • Jos huoltoon toimittaminen ei ole mahdollista juuri nyt, olisitko vielä laitevalmistajaan yhteydessä, josko he pystyisivät neuvomaan mitä voisi vielä kokeilla.

https://consumer.huawei.com/fi/support/