Wifi ei yhdisty tvseen

Olen yrittänyt yhdistää wifin tvseen mutta sanoo kokoajan että salasana väärä, vaikka ei ole. Wifi myös toimii puhelimessa ja koneessa normaalisti. Mikä avuksi?

Kommentit

• Onko TV:ssä kiinteä WiFi vai tarvitseeko se erillisen TV-valmistajan WiFi palikan?
    Jos on kiinteä, tutustu TV:n käyttöohjeisiin, miten se otetaan käyttöön.
    PW
  • Virheilmoitus viittaisi nyt vahvasti siihen, että tuo salasana ei ole kokonaisuudessaan oikein. Kannattaa vielä varmistaa, että esimeriksi 0:t ja O:t eivät ole menneet sekaisin keskenään epähuomiossa. Jos olet jossain vaiheessa vaihtanut langattoman verkon salasanan, saat palautettua käyttöön oletussalasanan resetoimalla modeemin tehdasasetuksille.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kannattaa myös varmistaa, että CapsLock ei ole päällä salasanaa kirjoitettaessa.