Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

WiFi-haku viesti puhelimessa

Puhelin (Huawei Mate 10 Lite)  koko ajan laittaa viestin "Jos otat Wi-Fi-haun käyttöön, sovellukset ja palvelut voivat hakea Wi-Fi-verkkoja myös Wi-Fi-yhteyden ollessa pois käytössä" kun avaan jonkun sovelluksen tms.
Yritin laittaa Wi-fi-haun asetuksista pois ja päälle, mutta kumpikaan ei auttanut.
Miten saan tämän viestin katoamaan?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.