Wifi-kantavuuden parantaminen

Hei, minulla on kotona DNA Valokuitu Plus 400 -nettiyhteys ja modeemina on DNA Valokuitu Plus Sagemcom F-3686ACv2.

Ongelmana on se, että wifi ei yllä kahden seinän läpi työhuoneeseen. Kaapistani löytyy vanha modeemi ASUS DSL-AC68U Dual-band ADSL2+/VDSL, joka vanhassa nettiliittymässäni kantoi erinomaisesi myös työhuoneeseen.

Voinko jollain tavalla korvata nykyisen Sagemcomin modeemin Asuksen modeemilla? Tai voinko jotenkin liittää vanhan Asuksen Sagemcomiin jatkeeksi ja täten hyödyntää Asuksen erinomaista wifi-kantavuutta?