Wifi katkeaa kun käyttää ipadia

Meillä on pätkinyt wifi ja välillä se toimii. Kun se toimii, niin se toimii puhelimella hyvin, mutta ipadilla ei toimi. Kun yritän käyttää ipadilla nettiä, niin se katkaisee wifi yhteyden myös puhelimestakin ja pitää odottaa, että se wifi taas toimii puhelimella. Eli aina kun wifi toimii ja käytän ipadilla nettiä nii se katkaisee wifin toiminnan myös puhelimestakin. Mistähän tämä voisi johtua?
Jere Holappa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jere!

Kannattaa ihan aluksi kokeilla resetoida modeemi ja käynnistää myös iPad kokonaan uudelleen. Uudelleen käynnistyksen ja resetoinnin jälkeen on hyvä katsoa modeemin WLAN-asetukset kuntoon ja määritellä WiFi-yhteys kokonaan uudelleen tabletille. Ohjeet modeemin resetointiin ja asetuksien muuttamiseen löydät tarvittaessa täältä https://www.dna.fi/tuki-modeemit. Jos sinulla on käytössä mokkula niin ohjeet löytyvät täältä https://www.dna.fi/tuki-mokkulat