Wifi lakkaa toimimasta kun Hubin käynnistää

Parin viikon kesälomareissun jälkeen wifi on alkanut käyttäytyä kummallisesti, kun käynnistän Hubin niin modeemissa alkaa wifin valo vilkkua ja netti ei enää toimi. Läppärillä ja puhelimella wifi pysyy päällä. Kokeilin kytkeä nettikaapelilla Hubin modeemiin mutta sama homma. Resetoin modeemin jo kaksi kertaa. Mistäköhän kyse?
Tuulia H Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Resetoit modeemin, mutta resetoitko myös Hubin? Jos Hubi on ollut kaksi viikkoa "stand-by"-tilassa, joku bitti on luultavasti vinossa. Sammuta "Virta pois" tapaan ja käynnistä Android uudelleen.
    Papparainen