Win11 -> Win10

Tietokoneeni on Win 11 yhteensopiva, mutta Microsoft ei ole tarjonnut sille päivitystä Win 11:aan.
Jos päivitän tietomineen Win11:aan MediaCreationToolW11 ohjelmalla, niin kuinka helppo minun on palata Win10:een, jos en ole tyytyväinen Win11:aan?
Lähinnä epäilen Intelin verkkokortin toimivuutta Win11:ssa, kun Intel ei ole julmaissut sille Win11 ajureita, jolloin Win11 on käyttökelvoton.