Siirry uusimpaan kommenttiin

Windows 10 päivitys estää nettiyhteyden usb-modeemista

Viimeisimmän Windows 10 päivityksen jälkeen tietokone löytää usb-modeemin mutta netti ei aukea vaan nettiyhteyden muodostaminen katkeaa samantien.
Jossain Windows:ssa on nähtävästi joku asetus vaihtunut päivityksen yhteydessä tai systeemiin on tullut joku lisätietoturva-asetus. Mistä pitäisi Windows-asetukset muuttaa?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.