Windows 10 päivitys estää nettiyhteyden usb-modeemista

Viimeisimmän Windows 10 päivityksen jälkeen tietokone löytää usb-modeemin mutta netti ei aukea vaan nettiyhteyden muodostaminen katkeaa samantien.
Jossain Windows:ssa on nähtävästi joku asetus vaihtunut päivityksen yhteydessä tai systeemiin on tullut joku lisätietoturva-asetus. Mistä pitäisi Windows-asetukset muuttaa?

Kommentit

• Asetukset valikosta yhteydet kannattaa valita laskutetettat yhteydet pois ja irrottaa modeemi koneesta ja sen jälkeen uudelleen käynnistys ja kun olet kirjautunut modeemi uudestaan kiinni koneeseen
  • Taitaa lukea käytön mukaan laskutettavat yhteydet
  • Olet varmaan koittanut resetoida USB-modeemin.
  • Mikä modeemi kyseessä?, joskus aikoinaan jo osa Huawein USB-dongle modeemeista lakkasi toimista windows 10 kanssa, itsellä kaksi tällästä toimimatonta. Jos nyt on tullut lisää uhreja jostain syystä. Täytyisikin googletella joko noi saisi jollain tavalla toimimaan.
  • Koita asentaa mokkulan ohjelma uudestaan, varmaan mobile parter tai jotain sinnepäin, poista sovellus valikosta ja myös huawei driver ja uudelleen käynnistyksen jälkeen pitäisi asennusikkuna aueta.

Toki voi koittaa voiko yhistää nettiin mokkulan kautta samasta paikasta kuin wifi verkkoon. Jos ei niin pakko uudelleen asentaa oman kokemuksen mukaan.