Windows Defender offline toimivuus

Windows 10:n Defender toimii muilta osin, paitsi Defender Offline tarkistus ei käynnisty.
Varsinaista virheilmoitusta ei tule. Ensin tulee ilmoitus, jossa kehoitetaan tallemtamaan käynnissä olevat sovellutukset ja sen jälkeen käyttäjien valvonta, joka kysyy saa ko ohjelma tehdä muutoksia.
Siihen jää.
Mikähän asetus on Windows 10:ssä pielessä?
Kun ei ole turvallisuus valintaa, niin laitan kysymyksen tänne.