Windows Phone > Android - yhteystietojen siirto

Puhelimen yhteystiedot tallentuvat omalle Microsoft-tilillesi jonka olet luonut puhelimen käyttöönoton yhteydessä.

Sinulla tulee myös olla Google-tili, jolla käytät uutta puhelinta. Tili luodaan puhelimen ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä, mikäli et tiliä ole vielä luonut.

https://www.youtube.com/watch?v=Vhp9Y9frdHM

Kohta 1: Kopiointi vanhasta puhelimesta
Kun nämä ovat kunnossa, mene tietokoneen selaimella osoitteeseen https://outlook.live.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi.

Klikkaa kirjautumisen jälkeen sivun vasemmasta ylänurkasta ruudukon kuvaa ja valitse Henkilöt

Valitse yläpalkista Hallinta > Vie Outlook.com palvelusta.. Tiedosto tallentuu selaimelle valitsemaasi latauskansioon.

Kohta 2: Tallentaminen uuteen puhelimeen
Mene tämän jälkeen tietokoneen selaimella osoitteeseen https://contacts.google.com ja kirjaudu sisään omalla Google-tililläsi.

Klikkaa sivun vasemmassa palkissa kohtaa Lisää > Tuo > CSV- tai vCard-tiedosto. Sivu voi tässä vaiheessa pyytää siirtymään vanhoihin kontakteihin.

Avautuvalla sivulla klikkaa ylälaidasta Lisää > Tuo > Valitse kohdassa 1 tallentamasi tiedosto ja klikaa Tuo.

Yhteystiedot tulevat tämän jälkeen näkyviin puhelimeen, synkronoinnissa kestää joitain minuutteja. Puhelin on hyvä myös käynnistää vielä uudelleen.

DNA Iiro palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja kirjoittamasi viesti saattaa näkyä kaikille.
Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtomme