Windows Phone > Android - yhteystietojen siirto

Puhelimen yhteystiedot tallentuvat omalle Microsoft-tilillesi jonka olet luonut puhelimen käyttöönoton yhteydessä.

Sinulla tulee myös olla Google-tili, jolla käytät uutta puhelinta. Tili luodaan puhelimen ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä, mikäli et tiliä ole vielä luonut.

https://www.youtube.com/watch?v=Vhp9Y9frdHM

Kohta 1: Kopiointi vanhasta puhelimesta
Kun nämä ovat kunnossa, mene tietokoneen selaimella osoitteeseen https://outlook.live.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi.

Klikkaa kirjautumisen jälkeen sivun vasemmasta ylänurkasta ruudukon kuvaa ja valitse Henkilöt

Valitse yläpalkista Hallinta > Vie Outlook.com palvelusta.. Tiedosto tallentuu selaimelle valitsemaasi latauskansioon.

Kohta 2: Tallentaminen uuteen puhelimeen
Mene tämän jälkeen tietokoneen selaimella osoitteeseen https://contacts.google.com ja kirjaudu sisään omalla Google-tililläsi.

Klikkaa sivun vasemmassa palkissa kohtaa Lisää > Tuo > CSV- tai vCard-tiedosto. Sivu voi tässä vaiheessa pyytää siirtymään vanhoihin kontakteihin.

Avautuvalla sivulla klikkaa ylälaidasta Lisää > Tuo > Valitse kohdassa 1 tallentamasi tiedosto ja klikaa Tuo.

Yhteystiedot tulevat tämän jälkeen näkyviin puhelimeen, synkronoinnissa kestää joitain minuutteja. Puhelin on hyvä myös käynnistää vielä uudelleen.

DNA Iiro palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mikähän vikana kun siirtää vain spostit osoitteet ja puhelinnumerot ei siirry?

Tommi
  • Hei Tommi!

Ovathan puhelinnumerot varmasti tallennettuina Microsoft-tilillesi eivätkä pelkästään vanhan puhelimen muistiin?

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mistä johtuu, että yhteystiedot siirtyvät kopioitujen kolmeen kertaan? Kun yritän poistaa samoja yhteystietoja, poistuvat samalla kaikki yhteystiedot. Miten tämä ongelma voidaan ratkaista?

Juhani Ollila
  • Eikö todellakaan kukaan osaa ratkaista ongelmaani?

Juhani Ollila
  • Juhani Ollila, valitse gmailin yhteystiedoista kohta "yhdistä samankaltaiset yhteystiedot".

Jamojamo
  • Haluan siirtää puhelintiedot Nokiasta Outlook.live.com palvelun kautta. Ohje neuvoo valitsemaan hallinta kohdan jälkeen vie Outlook.com palvelusta ... mutta sellaista löydy alasvetovalikosta. Katsoin videon, mutta näin vain on. Mikä neuvoksi?

Pentti
  • Hei!
    Miten voin siirtää kalenterin Windows puhelimesta Androidiin?

Juha
  • Hei! Googletin tuollaisen; Yhteystietojen siirto Lumiasta Androidiin ja onnistui hyvin meikäläiseltäkin. DNA-liikkeessä kaksi kaveria yritti siirtoa vähän erilailla, mutta Android puhelin ei suostunut löytämään "palvelinta" missä yhteystiedot olivat eli aina sama herja "ei saa yhteyttä palvelimeen. Kokeilin itsekkin samaa DNA myyjien "kikkaa" joka ei ollut sama kuin tässä viestiketjussa, mutta ei!
    Hain tuon alussa mainitsemani artikkelin ja tein kaikki tietokoneella ja homma onnistui heti!

Martti Ahola
  • HYVÄ IIRO!!!

Kiitos Iiro oheisista neuvoistasi. Kaksi päivää yritin eri neuvoilla Lumiasta saada yhteystiedot
    uuteen Samsungiin; hermojani kuitenkaan menettämättä.

Opastuksesi oli selkeä, yksinkertainen ja helposti toteutettavissa.

Kiitos avusta.
    Jussi
  • Moro!

Noilla DNA:n Iiron ohjeilla yritin noin tunnin verran siirtää yhteystietoja Lumiasta Huawein Androidiin. Kyllä ne sain Gmailiin siirrettyä, mutta en sitten millään keinolla sieltä puhelimen yhteystietoihin. Voi kurjuuden kurjuus!

Mutta sitten tuli mieleen kokeilla bluetoothia, ja sainkin kaikki yhteystiedot siirrettyä todella helposti parissa minuutissa, ja ilman Gmailin apua.
    Miksi Iiro ei bluetoothia ehdottanut???
    Ossi Vertainen
  • Sain muodostettua bluetooth parin lumian ja honor8 välille, mutta miten yhteystietojen haku aloitetaan Honor 8:ssa. Nokiassa on tuo siirrä tietoni, mutta alkaa siirtämään honorista -> lumiaan mutta haluan toisin päin.
    riku
  • Veikko
  • Yhteystietojen onnistui pelkällä bluetoothilla,  kun löysin vain ensin miten siirto aloitetaan honorista.  Siirto käynnistyy bluetoothilla kun valitsee honorista:  YHTEYSTIEDOT,  LISÄÄ,  TUONTI/VIENTI.  Eli ei tarvinnut mitäään tilien välistä
    kikkailua.
    Riku
  • eli siis vanha puhelin ja uusi, molemmissa bluetooth päällä? Ja sit honorista YHTEYSTIEDOT,  LISÄÄ,  TUONTI/VIENTI-- niinkö menee? Tuskailen tässä jo valmiiksi :(
    Nina
  • Tilien kautta onnistui hienosti.
    Pekka Paksuniemi
  • Tiedot näytti siirtyvän puhelimeen vasta kun oli kirjautunut tietokonella ulos gmail-tilistä.
    Pasi
  • Noilla ohjeilla homma hoitui "heittämällä", kiitos!
    Jari
  • Onnistui helposti Microsoft Lumia 640:ä siirtää Nokia 6:een
    Vesa
  • Muuten hyvä mutta mistä ne CSC ja vCard tulevat..tulee "selaa" toiminnolla vain pitkänippu tiedostoja?
    Oili
  • Moikka,

Tiedostojen siirto Lumiasta Android puhelimeen onnistuu helpoiten bluetoothin välityksellä.

1. Muodosta bluetooth laitepari puhelimien välille. Salli samalla yhteystietojen ja muiden käyttö, jos puhelin sitä kysyy.
    2. Kun olet muodostanut laitepariyhteyden, niin mene android puhelimen yhteystiedot ohjelmaan ja valitse "lisää" - "tuonti/vienti".
    3. Valitse sieltä sitten, että "tuo toisesta puhelimesta" ja bluetoothin välityksellä. Jos kysyy jotain, niin hyväksy/paina ok kaikkiin.
    4. Siirron jälkeen yhteystiedot näkyvät Android puhelimessa normaalisti yhteystiedot osiossa.

T. JL
    Johannes
  • Ei onnistu, googlen puolella yhteystietojen esikatselu sanoo tuonnin jälkeen että tunnisteella ei löytynyt yhteystietoja vaikka niitä on yli 300 outlookin puolella.ei auta vaikka outlookissa "valitsisi kaikki yhteystiedot" raksilla ja sitten vie kaikki yhteystiedot..tyhjää siirtyy! Missä vika??
    Mika
  • Iiron ohjeet olivat ainoat, joilla sain Lumia 950:n tiedot siirtymään Samsung Galaxy S8:iin. Ainoa muutettava asia oli että tietokoneessa (Win 10) piti Microsoft tilille kirjautumisen jälkeen laittaa outlook- asetuksissa offline- tila päälle, muuten yhteystiedot eivät näkyneet.
    t
    Arne
  • 1) https://contacts.google.com/
    2) vasemmalta avautuu valikko, valitse "Enemmän" ja valitse "Tuo"
    3) kysyy mistä tuodaan
    4) siirtää suoraan Googlen Yhteystietoihin.

Mutta: Outlookin osoitteet eivät siirry gmailin kontakteihin! Saako osoitteet siirrettyä?
    Rainer Sourander
  • Terve helpoin tapa siirtoon on seuraava. luo gmail tili, jollei ole. Windows10 tietokoneelta Asetukset ja sieltä linkita puhelin ja anna puhelinnunero Microsoft lähettää linkin viestinä puhelimeen.
    Kirjaudu puhelimeen gmaililla lataa viestin linkin ohjelmisto play kaupasta. Asenna outlook linkki tulee ohjeman mukana. Kirjaudu Microsoft-tilillä outlookkiin. niin numemot ja osoitteet löytyvät outlookista puhelimesta ja toimii suoraan. Huom kalenteri siirtyy samalla. Google tilin yhteystiedot ovat edelleen tyhjät Eli voi olla kaksi eri puhelinnumeroluetteloa, toinen Googlen ja Microsoft

Tuomas Raatikainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja kirjoittamasi viesti saattaa näkyä kaikille.
Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtomme