Wlanin nimi muuttuu sammuttaessa

Mistähän mahtaa johtua, että Wlan-verkkoni nimi vaihtuu joka kerta, kun sammutan mokkulan? Siis [wlaninin nimi] 1, [wlaninin nimi] 2, [wlaninin nimi] 3.... Tällä hetkellä lukema on 24. Tietokoneeni kyllä yhdistää Wlaniin, mutta näkee verkon joka kerta uutena, ja vaatii saada tietää onko kyseessä koti-, työ-, vai julkinen verkko. Minkään muun verkon kanssa tätä ei ole ilmennyt, vain tämän omani .

Kommentit

• Hei Iida!

Mikä mokkulamalli on kyseessä?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Oletko muuttanut Wlan:n nimen ja myös tallentanut sen?
  • Malli on MF920V (ainakin näin mokkulan taakse on kirjoitettu).
    Olen muuttanut Wlanin nimen ja tallentanut sen. Nimen perään tulee joka uudelleen käynnistyksen jälkeen numero, joka on yhtä isompi kuin edellisellä kerralla. Jossain vaiheessa tosin kaiketi nollautunut.
  • Onhan mokkula päivitettynä uusimpaan versioon? Uusin versio on ZTE_DNA_MF920V_B05

Ohjeet päivitykseen:
    • Avaa internetselain, kun olet kytkeytynyt Matkamokkulan WLAN-verkkoon.
    • Kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula tai http://192.168.1.1
    • Oletuskäyttäjänimi on admin.
    • Oletussalasana on 1234.
    • Valitse lisäasetukset aloitussivulta
    • Valitse päivitä ylävalikosta
    • Valitse tarkista
    • Seuraa käyttöliittymän ohjeita

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kyllä, olen tarkistanut myös pari päivää sitten päivitykset. Uusia ei ollut, ja ongelma on myös ollut alusta saakka.
  • Päivitykset poikki, kuinkahan kauan ??
    MF920V . Oli kaapin perällä kuukausia, ja nyt tarvetta käytölle. Tammikuussa päivittynyt viimeksi, ja erroria pukkaa, kun yrittää päivittää.
    Dna sivulla että serveri sammutettu....
    Pekka