Wmail:n loppumisesta

Hei, Luin Wmai:n etusivulta, että olette lopettamassa wmail-palvelun

-koskeeko tuo tiedote vain wmail.com loppuisia sähköpostilaatikoita, eikä siis wmail.fi
loppuisia, mikäli näin on niin seuraava kysymykseni on turha ?

-Ongelmana minulla tuossa gmail:n käyttöönotossa on seuraava:
arto.pollanen@gmail on jo käytössä jollakin muilla kuin minulla,
kuinka siis saan vanhat sähköpostini siirrettyä asialliseen sähköpostiin?
Haluaisin kuitenkin pitää nimeni sähköposti-osoitteessa mukana.
Windows Live:n asentaminen ei minulle ole vaihto-ehto.

Kommentit

• Lisätietoja palvelun päättymisestä ja vaihtoehdoista jatkonsuhteen löydät osoitteesta http://tuki.wmail.fi/ .

• Ohjeet ovat liian vaikeat ja osittain harhaanjohtavat. On helppo ymmärtää, että jos en tee mitään, wmail-osoite poistetaan. Sen sijaan sitä ei selitetä miten saan wmail-osoitteen säilymään voimassa. Ylimalkaisten ohjeitten perusteella vaikuttaa siltä, että DNA-Welho-järjestelmään pitää avata uusi postilaatikko, mutta osoitteisiin näyttää tulevan automaattisesti welho-tunnus (ei wmail). Ohjeitten ongelmana on asiasta kiinnostuneen ohjaaminen useisiin eri nettiosoitteisiin sen sijaan, että asia selitettääisiin kunnolla yhdessä ainoassa dokumentissa!

terv Heikki Kasari

• Tämä erittäin hyvä palaute toimitetaan eteenpäin asiasta vastaavalle taholle, jotta palvelumme toimisi vastaisuudessa jouhevammin.

• Olen täsmälleen samaa mieltä tuosta ohjeiden ylimalkaisuudesta, vaikeudesta ja harhaanjohtavuudesta. Olen reklamoinut siitä dna:lle, josta minulle on sitten soiteltu muutamaan kertaan, mutta en ole siltikään saanut riittävän tarkkoja ohjeita.

• Sama ongelma täällä. Ohjeista ei saa selvää, eikä wmail.fi toimi vieläkään, vaikka tänään pitäisi toimia. Ja ojeiden mukaan olen tehnyt sen mitä on ollut tehtävissä.

• Kun ohjeista ei ollut juuri mihinkään, tein seuraavan toimenpiteen. Menin Welhon "minun palveluni sivulle" ja sieltä yllättäen aivan lopusta ruutua rullaamalla löytyi kohta Gmail. Vaihdoin tässä kohtaa wmail-postini salasanan ja yritin kirjoittautua sisälle ww.dna.fi/webmail-osoitteessa. Ei onnistunut! Tämän jälkeen menin normaalille gmail-sisäänkirjoitussivulle ja siellä kaikki toimi, jopa uusi juuri äsken muuttamani salasana. wmail siis toimii edelleen googlessa.