WPA salasanan vaihto CISCO EPC3825 modeemiin

Avast-tietoturva valittaa jatkuvasti heikosta WPA- salasanasta. Sehän on sama kuin sarjanumero! Olen yrittänyt kaikenlaista kirjautuakseni Avastin antaman Ip-osoiteen sivulle. Mikähän on käyttäjänimi ja salasana tälle laitteelle!?!
Olen muuten sitä mieltä, että DNA on tehnyt ison virheen aikanaan salasanan muodostamisessa ja vielä isomman nyt, kun jättää asiakkaansa oman onnensa nojaan murtajien koko ajan aktivoituessa!! Nyt varoitus ja neuvoja kaikille ja sassiin!!
Tarmo Ruosteenoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tarmo!

Salasana suositellaan vaihtamaan yhteyttä ja modeemia käyttöön otettaessa. Ohjeet modeemin käyttöön ja salasanan vaihtoon löydät osoitteesta https://www.dna.fi/cisco-epc3825.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Olipa rautainen vastaus sinulta Ida. Kas kun salasanaa ei vaihdettu aikanaan laitteen käyttöönotossa!! Luin kaikki lähettämäsi pdf linkit. Tarvitsen edelleen käyttäjätunnuksen. Pitääkö minun siis palauttaa tehdasasetukset ja aloittaa uudestaan.
    Sait siis aikaan sen, että joudun liittymään tuntien jonoon puhelin neuvontapalveluunne.
    Tarmo Ruosteenoja
  • Jono asiakaspalveluumme on korkeintaan muutamia minuutteja ja tuolta saat varmasti ratkaisun ongelmaasi, mikäli homma ei käyttöoppaan ohjeilla onnistu.

Ohjeet modeemin asetussivuille kirjautumiseen löytyvät pikaoppaan sivulta 8:

Kun tietokone tai muu päätelaite on kytketty langallisesti tai langattomasti modeemiin, sen kaikkia asetuksia voidaan hallita internetselainohjelmalla. Suosittelemme Internet Explorer-, Firefox-, Google Chrome- ja Safari -selaimia.
    • Avaa internetselaimesi, kirjoita osoiteriville http://192.168.0.1 tai DNA.WLAN/ ja paina Enter.
    • Jätä Käyttäjänimi ja Salasana -kentät tyhjiksi.
    • Paina Log In, niin modeemin asetussivut aukeavat.
    • Nyt olet kirjautunut sisään modeemin asetussivuille. Voit vaihtaa laitteen salasanan "Administration Management" -sivulla.
    • Asetussivuilta voit muuttaa myös WLAN-kanavia, verkon nimeä tai vaikkapa suojausasetuksia.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ennen tähän leikkiin ryhtymistä jonotin ensin n. 40 minuuttia!
    Osaan lukea, siis löysin lähettämäsi ohjeen, ja yritin sen mukaan. Se toiminee vain ensimmäisen asennuksen yhteydessä. Vastaisit nyt esittämääni kysymykseen: pitääkö tehdä reset, vai löytyykö jotain käyttäjänimeä.
    Tarmo Ruosteenoja
  • Samat kirjautumisohjeet toimivat myös ensimmäisen kerran jälkeen, mikäli et ole itse muuttanut kirjautumistietoja. Mikäli olet asettanut salasanan, jota et enää muista, saat palautettua oletusasetukset resetoimalla laitteen.

Soitihan varmasti oikeaan numeroon? Asiakaspalvelumme auttaa numerossa 044 144 044 arkisin klo 8 - 18 sekä lauantaisin klo 9 - 16.30 ja vikapalvelumme päivystää numerossa 0800 300 500 kellon ympäri joka ikisenä päivänä.