Xiaomi Mi 9T pro vastaa puheluihin automaattisesti

Minun Mi 9T pro vastaa automaattisesti puheluihin. Kun puhelu yhdistyy puhelimeen, noin 3s päästä puhelu aukeaa automaattisesti puhelimeen koskematta.
Olen asetuksista laittanut tämän ominaisuuden pois ja laittanut puhelun avaamisen viiveeksi 20s, mutta silti puhelu aukeaa 3s yhdistämisen jälkeen. Olen palauttanut puhelimeen tehdasasetukset, mutta sama jatkuu.
Matias Mäensivu Ilmoita asiaton sisältö