Yhteyden muodostus sähköpostipalvelimeen epäonnistui.

Webmailissa kun yritän lukea sähköposteja niin tulee ilmoitus"Yhteyden muodostus sähköpostipalvelimeen epäonnistui" Missä vika?

Kommentit

• Hei Eero, mitä kautta yrität siis lukea sähköposteja, käytätkö DNA:n verkkosivua vai erillistä sähköpostiohjelmaa?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Verkkosivuilla.
    Eero E
  • Ainakin testatessa Welho webmaililla osoitteessa https://webmail.welho.com/ kaikki toimii normaalisti, vai oliko kyse dnainternet sähköpostiosoitteesta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyse on dnainternet sähköpostista. Toinen "ala" sähköpostilaatikko toimii moitteetta.
    Kokeilin myös outlookkia... lähtevä toimii mutta saapuva ei.
    Eero E
  • Jeps, vika on meillä nyt tiedossa ja selvitämme ongelmaa tällä hetkellä tarkemmin, kiitos imoituksesta!
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Taitaa olla vähän isompi vika? Mun oli poistettava koko tili Outlookista kun pop-up ikkuna kyseli kokoajan salasanaa uudestaan ja uudestaan. Eikä webmail toimi vieläkään.
    Jani
  • Hei
    täällä myös sama ongelma. Ainoastaan ilmoitus "Yhteyden muodostus sähköpostipalvelimeen epäonnistui. "
    tämä on ollut tilanne eilisestä asti. olisi ihan mukava saada sähköposti toimimaan ,koska tarvin sitä päivittäin
    Jarkko
  • Kyseessä on yleinen vikatilanne. Tämä on meillä selvityksessä ja pyrimme saamaan ongelman ratkaistua mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöstä ja kiitos kärsivällisyydestä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hankimme juuri uuden 4G+ WiFi B715 kotimokkulan. kaikki muut toistaiseksi toiminut moitteettomasti mutta en pääse sähköpostiini käsiksi. Jumittuu kohtaan "Loading Profile", mikä neuvoksi?
    Kaarina Haveri
  • Hei Kaarina!

Mistä sähköpostista oli nyt kyse? Onko sinulla siis käytössä DNA:n sähköposti ja Webmail tai jokin toinen sähköpostiohjelma/tarjoaja?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Meillä on firmassa käytössä Office 365 ja siinä Outlook.
    Kaarina Haveri
  • Käänny firman ATK-tuen puoleen.