Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Yhteydenotto sähköpostilla

Hei, en löydä sivuiltanne asiakaspalvelun sähköpostiosoitetta, puhelimella en voi asiaa hoitaa, koska olen töissä.
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Voit lähettää alla olevan linkin kautta viestin asiakaspalvelulle. Sivun alaosassa on kohta "Lähetä meille viesti" ja muutama aihealue.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
 • Jep. Minun Palveluni kauttakin kirjautuneena voi(si) lähettää viestin, jos Valitse Aihe pudotusvalikko sattuisi toimimaan. Testattu Chromella ja Safarilla, muttei vaan toimi.

  t. P
 • Hei Paolo!

  Kyseessä on tiedossa oleva vika, aiheen valinta ei onnistu ja korjaus on tulossa tämän viikon aikana. Voit lähettää viestin myös yhteydenottolomakkeella sivun alalaidasta: https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hei! Olen vaihtamassa laajakaista liittymää Elisalta DNA: lle. Sähköpostiosoitteeni loppu on kotinet.com. Toimiiko se myös DNA:lla, vai pitääkö postia muuttaa? Myyjän mielestä liittymä toimii, kun laittaa töpselin seinään??
 • Hei Marja-Leena,

  Sähköposti toimii normaalisti myös DNA:n yhteydellä, sinun tulee vain varmistaa että saapuvan ja lähtevän postin palvelimet ovat oikein.

  https://www.dna.fi/tuki-sahkopostiasetukset
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei! Toimiiko meillä myös televisio tämän kautta?
 • Tarkoitatko siis että voitko yhdistää myös televisiosi nettiin?
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Meillä on Elisa Viihde, jonka kautta toimii televisio ja nettiliittymä.
 • Suosittelen varmistamaan Elisan puolelta, toimivatko kaikki heidän palvelunsa ominaisuudet myös DNA:n laajakaistayhteydellä.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Onko teillä erikseen television katseluun liittymä?
 • Hei,
  olen koko viikonlopun yrittänyt saada nettiyhteyttä toimimaan. Muutin uuteen osoitteeseen. Modeemissa ei syty internet-yhteys merkkivalo ja kun kytken yhteyden päälle, niin siinä lukee rajoitettu käyttö, jolla ei pääse yhtään mihinkään. Olen resetoinut monta kertaa, eikä auta.
  Mikä neuvoksi?

  terveisin
 • Hei Raija! Olethan ongelmasta yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044, emme valitettavasti tätä kautta pysty yhteyttäsi korjaamaan ilman asiakastietoja.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Nyt taas yhteyksissä vikaa kahteen päivään ei oo mokkula toiminu
 • Hei Kari,

  Olethan yhteyden toimimattomuudesta yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme 0800 300 500 niin pääsemme tutkimaan vikaa tarkemmin.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei,
  Miksi teidän liittymän puhelinvastaajan käyttö on niin älyttömän hankalaa. Ihan yksinkertainen vastausviestin jättäminen on tehty niin vaikeaksi, että ainakin minä olen jo luovuttanut. Odotan vaan, että yrityksemme taas pian kilpailuttaisi operaattorin ja toivon, että ainakaan DNA ei sitä voittaisi.
 • Minulla on teiltä 2 puhelin liittymää. 3nettiliittymää. En tarvitse enempää. Toinen puhelin liitymä on rajaton. Laskut. Maksanut niiden saapumispäivänä
 • 09 1565656 on kotisivuillanne merkitty Welho tuotteiden asiakaspalvelunumeroksi. " Numero ei ole käytössä olkaa hyvä ja tarkastakaa numero", eipä kovin hyvä asiakasrajapinta sentään palvelun tarjoajalta .
  No tarkastaisin nyt sen numeron ?
 • En ole tilannut mitään. Minulla on jo viisi liittymää teiltä.
  Seppo Sihvonen
 • Hei Rolf!

  Kerrotko vielä, miltä sivulta olet tämän tiedon löytänyt? DNA ja Welho ovat yhdistyneet vuonna 2010 ja DNA Welho -nimi on poistunut käytöstä vuonna 2015. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 044 144 044.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kiitos vastauksesta Ida,
  Tuolta löysin tuon "Welho tuotteiden asiakaspalvelunumeron" , oli tosiaan hiukan vaikeaa löytää Welhoa:
  http://dna.dna.fi/dna/vuosikertomus/2010/yhteystiedot.

  Oli minulla asiaakin. Olen nauttinut  Welhon Nordic tai Norra kanavapaketista jo kymmenisen vuotta , valitsin sen kun virheellisesti nimen perusteella luulin saavani vähintäänkin Tanskan Norjan ja Ruotsin päivittäiset pääuutiset näkyviin. No pidin sen tilauksen laiskuuttani vaikkei Barnkanalen olekaan minun juttuni ja paketti osoittautui täysin ruotsikeskeiseksi. Yksi kanavahan sieltä takavuosina poistui vaikkei hintaa rukattu. Nyt paketissa ollut Kunskapskanalenkin on sammunut, ääni kuuluu mutta kuvaa ei näy, onko tämä joku paikallinen vika täällä Lauttasaaressa vai onko kanavapakettia muutettu ? En ole saanut mitään ilmoitusta dealin muuttumisesta , mutta tällaisenaan deali ei kyllä enää ole semmoinen jonka Trumpkaan hyväksyisi.
 • Hei Rolf!

  Kyseessä on tosiaan jo 8 vuotta vanha vuosikertomus, joten nämä tiedot eivät ole ajan tasalla. DNA:n (ja entisten Welho- sekä DNA Welho - tuotteiden) asiakaspalvelun tavoitat yhdestä ja samasta puhelinnumerosta 044 144 044, jota löytyy sinulle lähetetyiltä laskuilta ja sekä nettisivuiltamme osoitteesta https://www.dna.fi/yhteystiedot.

  Kerroitkin jo aiemmin toisessa keskusteluketjussa, että sinulla on ongelmia kanavien näkymisen kanssa Lauttasaaressa. Olithan jo ohjeeni mukaisesti yhteydessä vikapalveluumme numeroon 0800 300 500, niin pääsemme selvittämään, mistä häiriö oikein johtuu ja miten se saadaan korjattua. Ensiapuna kannattaa irrottaa antennipiuha molemmista päistä ja kytkeä se uudeleen paikoilleen. Jos mahdollista, testaa vielä toista antennipiuhaa.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kiitos nopeasta vastauksesta, täytyy ottaa kontakti sinne vikapalveluun, tarkemmin tarkastellen Barnkanalenkin puuttuu en sitä kyllä katsele joten se ei ole ongelma.

  Tuota kanavapakettia tarkastellessa niin siellä on joukko kaupallisia kanavia joissa ruotsalaisilla on piinallisen pitkiä mainosblokkeja.En niille kanaville eksy kuin vahingossa ja poistun virheeni huomattuanI. Kummastelen sitä että niistäkin pitää kanavapaketin yhteydessä maksaa, pikemminkin minulle pitäisi maksaa jos suostun tuommoiseen ajanhukkaan, ja  draamallisia kaaria sisältävien ohjelmien silmittömän silpomisen hyväksymiseen. Voinko rakentaa oman kanavapaketin ja maksaa vain omista valinnoistani. Esimerkiksi Svt 1, Svt2 ja Kunskapskanalen riittäisi minulle ruotsista vallan ? Lisäisin kyllä DR,n ja NRK,n valtakunnalliset kanavat jos ne on saatavilla.
 • DNA Mix -paketteihin on itse mahdollista valita kanavat ja näitä voi mixata vaikkapa joka kuukausi. Lisätietoa paketeista ja näihin saatavilla olevista kanavista löydät täältä.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kiitos tutkailenpa Mixiä sitten.
  Tuo vanhentunut puhelinnumero Welhon asiakaspalveluun näkyy löytyvän myös  Welho televisiokanavakortistani.

  Vikapalvelu paikallisti syyn kahden kanavan katoamiseen. Ne kanavat on 17.4 muutettu HD kanaviksi. Virittimenä käyttämäni Kaon digiboksi ei osaa HD videota hanskata vaan päästää enää läpi vain äänen.
 • Hei Ida,
  Tutkailin ehdottmaasi Mix pakettia minusta näyttää että valikoima on kovin rajallinen, vai enkö vain osaa hakea ? En löydä NRKta norjasta, en DR,ää tanskasta enkä Kunskapskanalenia ruotsista. Onko minuun iskenyt  kanavasokeus vai puuttuuko ne valikoimasta ?
 • Kaikkia mainittuja kanavia ei tosiaan Mix-pakettienkaan kanavavalikoimaan kuulu, mutta valittavana on useampia ruotsalaisia kanavia sekä muuta kansainvälistä tarjontaa.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kysymys...
  Miksi dna:n nettiyhteys puhelimellani toimii osoitteessani :Koivurinteentie 30 Sotkamo 88600 ihan hyvin,mutta tabletilla erittäin huonosti,välillä ilmoittaa nettiyhteyden olevan poikki?
  Vuokatin masto näkyy n.8 km:n pässtä.Eikö dna:n antennit ole mastossa?
 • Hei Pekka!

  Ero toimivuudessa voi selittyä liittymäominaisuuksien lisäksi laitteiden ominaisuuksilla ja asetuksilla. Voi olla että nämä laitteet tukevat eri verkkotaajuuksia ja kertomasi perusteella kuulostaa siltä, että puhelimessasi on tablettia tehokkaampi antenni.

  Mikäli yhteys ei toimi kuten pitäisi, olethan ongelma selvittämiseksi yhteyessä vikapalveluumme numeroon 0800 300 500.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Minun palveluni kautta ei onnistu PUK koodin kysyminen,koska väittää virheelliseksi lähetettyä salasanaa tai sähköpostiosoitetta!!! Voisitteko lähettää PUK koodin sähköpostiini ja samalla myös kahden muun maksamani liittymien koodit vastaisen varalle. Kävin aamulla Hansakortteelin liikkeessänne ja väittivät netin kautta olevan kätevää. Olen niin vihainen,että alan harkita operaattorin vaihtamista kaikkien vuosien jälkeen!!!
 • Edelleen odotan sitä PUK koodia @postiini!!! Käytössäni olevat puh.numerorot löytynee nimeni perusteella ja laskutusosoite on @postini!!!
 • Hei Anne!

  PUK-koodia ei tietoturvasyistä toimiteta sähköpostitse. Löydät liittymäsi PUK-koodin Minun palvelustani näillä ohjein tai saat sen soittamalla asiakaspalveluun numeroon 044 144 044.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Ei toiminut kolmaskaan lähettämänne kertakäyttöinen numerosarja!!!! Vähän vaikea soittaa jos puhelinta ei saa auki Ilman PUK koodia. Tietoturvasyistä huolimatta saan laskuni sähköisesti joten kyllä sen pirun koodinkin sinne voisi lähettää. Ja se minun palvelu on täysin HANURISTA koska ei toimi!!!!
 • Kirjauduthan varmasti DNA Minun palveluni -sivustolle kun olet liittymän omistajana? Osoite on https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Olen KOLMEN liittymän omistaja ja tuosta linkistä ei ole mitään hyötyä koska SE EI TOIMI. Sähköpostiin tuli uusi kertakäyttösalasana, mutta säästän sen käytön säästän illemmaksi, josko teidän koneenne sitten pelittäisi?  Toimimaton palvelu on ihan turha asiakkaan kiusaaminen. Ja seuraavaan vastaukseen jo sanon,että olen kirjoittanut siihen @postini oikein ja myös saamani numerosarjan
 • Hei,

  myyjänne kauppasi minulle Hubi-tallentavan digiboksin nykyisen tilalle.
  Hain sen postista viime viikolla, mutta en ole avannut pakettia vielä.

  Nykyisessä boksissani on lukuisia tallennuksia, joiden takia en ole vielä ottanut uutta käyttöön.

  Kysymys1. Millä tekniikalla pystyn siirtämään tallennukset Hubi-boksiin?

  2.Irtisanon nykyisen C-More paketin, koska Hubi-boksissani on se jo valmiina.
  Eihän minun kannata maksaa päällekkäisiä maksuja C-More paketista.

  Olenki ymmärtänyt oikein?

  Ystävällisesti,
  Lauri Raivisto
  Asiakastunnus *******
 • Hei Lauri!

  Valitettavasti kovalevytallenteiden siirtäminen laitteesta toiseen ei ole mahdollista. Jos olet taas tehnyt tallennuksen DNA TV:n pilvipalveluun niin silloin tallennukset näkyvät myös uudella laitteella normaalisti.

  Jos irtisanot kanavapakettisi niin silloin maksukanavien katseleminen tai ohjelmakirjaston käyttö ei ole enää mahdollista. Hubille on kyllä mahdollista ladata C Moren oma sovellus, mutta ilman voimassa olevaa tilausta et pysty sen kautta sisältöjä katsomaan.

  Tilannetta voidaan katsoa tarkemmin kun olet suoraan asiakaspalveluumme yhteydessä ja näemme mitä palveluita sinulla on tällä hetkellä tilattuna, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Ei toimi netti täällä mikkolassa herjaa jotain 152 juttua onko joku palvelu katkos tai jotaki?
 • Onko joku palvelu katkos täällä mikkolassa koko päivänä ei ole netti toiminut herjaa vaan jotain 152 juttua
 • Te ette viiti edes vastata saatana
 • Ei täällä viikonloppuisin ketään DNA:sta ole paikalla. Ota yhteyttä vikapaleluun suoraan
  0800 300 500
 • Lasku xxxxx DNA Welholta 15.8.2018 sähköpostilla:
  - laskun summa 24,90 €
  - en tiedä mitä liittymäsopimusta lasku koskee, koska viestin liitteenä oleva erittely ei avaudu konsteillani? Kuinka saisin tiedon laskun erittelystä ja kyseisen liittymäsopimuksen tilausnumeron?
  - yritin mennä DNA'n "minun palveluuni", mutta sinne kirjautumista varten pyytämääni "uutta salasanaa" ei ilmaantunut sähköpostiini eikä kirjautuminen siten onnistunut.
 • Hei Arto!

  Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

  Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai sähköisellä lomakkeella https://www.dna.fi/yhteystiedot asian hoitamiseksi.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hei minulla on dna TV maksukortti joka lakkaa toimimasta aina joskus asiakaspalvelussa sanottiin että jos on ollut pitempi aika että maksullista kanavaa ei ole katsottu niin käyttöoikeudet putoo pois eihän se näin voi mennä maksut tulee kuitenkin vaikka palvelu ei toimi eikö tallainen ongelma jos se on tiedossa pitäisi korjata asiakkaalle sanotaan poista kortin lukija ja kortti etsi kanavat uudestaan ja laita 55 kanava päälleen odota kyllä se siitä sitten alkaa toimimaan montako tuntia tai vuorokautta pitää odottaa?
 • Hei Jouko!

  TV-kortin linkitykset ja kanavapakettien valtuutukset voivat tosiaan tipahtaa pois mikäli maksukanavia ei ole katsottu pitkään aikaan. Tämän voi estää niin, että avaa jonkun maksukanavan säännöllisesti. Mikäli kanavat eivät lähde näkymään, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa tuo linkitys ja valtuutus voidaan tehdä uudelleen ja saadaan näin taas kanavat näkyviin.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei! Heinäkuussa tuli täyteen kahden vuoden sopimus.

  Se lopetettiin ja DNA ilmoitti siitä. Otettiin uusi laskutusmuoto. Nyt sain laskun vähän

  entisen systeemin mukaan. Pitääkö paikkansa?
 • Hei Kaarina!

  Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laitathan meille viestiä osoitteessa https://www.dna.fi/yhteystiedot, niin tarkistetaan asia. Tämä tukisivustomme on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta emme voi käsitellä asiakastietoja tai selvittää asiaa tarkemmin.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei,

  Onko mahdollista kuunnella etämyynnin kautta suoritettu liittymän tilaus? koska ne aina nauhoitetaan. Olen sitä mieltä etten ymmärtänyt tekeväni määräaikaista liittymien tilausta, mikä tämän vuoden huhtikuussa oli jo kaikilla operaattoreilla harvinaista. Haluaisin tarkistaa asian keskustelusta. Myytiinkö minulle selväsanaisesti kahden vuoden sopimus, johon en kyllä olisi normaalisti suostunut. Toki sähköpostista se kävi ilmi myöhemmin, mutta silloin se oli jo myöhäistä. Nyt minulle ilmoitettiin, että purku ei ole mahdollista.
 • Hei Toivo!

  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta tilanne voidaan toki selvittää. Tätä kautta emme asiaa pääse hoitamaan.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • hei.
  kun minulle tehtiin tarjous liittymiin..hinnan piti olla 50 e kk..
  mutta nyt joka kerta kun maksun aika tulee hinta on noussut,,,,
  vaihdoin pois liittymäni elisasta juuri tämän tähden....mitä tämä on?
  käytän puhelinta vähän ja ulkomailla prepaid liittymääni..
  eikö mihinkään voi enää luottaa?
 • Hei Mirjam!

  Jos laskun loppusumman kanssa on jotain epäselvää niin kannattaa ensimmäisenä tarkistaa laskuerittelystä mistä lasku koostuu. Jos laskuerittelyn tulkitseminen ei auta niin kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme tutkia tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei!

  Tein puhelimitse sopimuksen DNA-liittymästä, ja sain tekstiviestin, että liittymä on valmis aktivoitavaksi 28.8. Miten se aktivoidaan? Asiakaspalvelusivustolla pitäisi kirjautua, ja se väittää, että minulla on käyttäjätunnus eli g-mail-osoitteeni, mutta salasanaa en löydä mistään, ja kun pyysin uuden kertakäyttöisen, se ei ensin kelvannut, ja kun pyysin vielä toisen, tuli ilmoitus, että käyttäjätunnus on lukittu. Aktivointiin tarvittaisiin puolestaan tilausnumero, eikä minulla ole sitäkään, vaikka se olisi pitänyt tulla 28.8. ilmoituksen yhteydessä. Miten tästä eteenpäin?
 • Hei Aulikki!

  Olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Olen tätini edunvalvoja. Olen toimittanut teille kahdesti edunvalvonta valtakirja kopion ja maistraatin todistuksen. Lisäksi olen lähettänyt sen skannattuna teille sähköpostiin. Nyt tätini on joutunut hoivakotiin ja sieltä ilmoitettiin ettei puhelimessa ole mitään estoja maksullisiin numeroihin.(hankkivat juuri puk-koodin tätini puhelimeen) No Toukokuussa nämä edellisen kerran siis laitettiin päälle.Mihin ne aina sieltä häviävät? En jaksaisi juosta puolen vuoden välein tuomassa valtakirjoja saman asian takia...
 • Hei Timo!

  Oletko siis toimittanut valtakirjan DNA Kauppaan? Kaupassa valtakirja on aina kertaluontoinen eikä sitä voida tallentaa asiakkuudelle, ainoastaan sähköpostilla toimitettu tai Minun palvelussani tehty valtakirja on asiakkuudella säilyvä. Pahoittelut mikäli asian kanssa on ollut jotain epäselvää tai on tapahtunut jokin sekaannus. Suosittelen olemaan vielä yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme tarkistamaan tilanteen tätisi asiakkuudelta, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hi DNA team,
  I like to know, what to do if DNA sellers and people for customer service
  behave really bad with you?? They were rude, racist, mocking and gender discrimination in Kamppi DNA store in Helsinki, what to do in this case??  
  Thank you for soon answer!
 • Hi Sonja!

  Sorry to hear about the bad customer service experience. You can email us at palvelu@dna.fi or send a message via contact form which you can find here: https://www.dna.fi/yhteystiedot. We will deal with your feedback properly with the right party.


  DNA Hanna palveluneuvoja
 • CONSUMER RIGHTS???

  Hi DNA team,  
  I like to know what to do if DNA Sellers and people for customer service (including the Manager employee from the store) behave really bad with you ?? They were rude, racist, mocking and gender discrimination in the DNA store in Helsinki, what to do in this case ??  

  My other question is about with the rights I have like a consumer to return the phone if, it is in bad shape (I open a new phone at home and the phone screen, the cover was dirty with Fingerprints and scraping the cover phone screen) who can decided if I have right or not to change for new normal looking phone or some at neutral in the main team from Finland or the General Manager in Helsinki for DNA can evaluate the situation or do you have some page where I can read and do some claim or something.   Because I bought new phone and I'm expecting to have it in great condition when I open for first time, not like used and with scraping maybe manufacturing failure or bad Packing phone but the phone does not look like should be. 
  Can I do anything ?? or I don't have any right like consumer???

  Thank you for soon answer!
 • Hi Sonja!

  Sorry to hear that! If you have bought the phone from DNA Store, please return it there. Otherwise contact our customer service. Thank you!

  Customer service 044 144 044
  mon-fri 8-18
  sat 9-16.30

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Lähetätte myös paperilaskun ja ahneuksissanne peritte myös maksun siintä,tulevaisuudessa pelkkä net-posti lasku riittää tai sähköpostissa,asiakaspalveluun pääseminen puhelimella on varmaan maksullinen ja kallis.
 • Hei Toivo!

  NetPostiin toimitettu lasku on käytännössä paperilasku, joten tästä veloitetaan paperilaskumaksu.

  Lasku on mahdollista saada maksutta sähköisesti joko sähköpostiin tai e-laskuna suoraan verkkopankkiin.

  Asiakaspalveluun soittaminen maksaa kuten mihin tahansa DNA-liittymään soittaminen.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kaikkia netissä olevia asioita voi nimittää paperilaskuksi ja rahastaa niistä,oli uutta,mutta haluan laskuni sähköpostissa ilman rahastusta.Toiseksi ihmettelen,koko netin oloaikana en ole päässyt yle areenan sivuille,olen yrittänyt kysyä yleltä mutta ei ole ehtineet 2kk:een,varmaan ruuhkaa niinkun dna asiakaspalvelussa.
 • Ihmettelen miksi lasku on täusihintainen vaikka ette noudata sopimusta (areenassa ohjemien katselun estetty)onko näin että yhteistyökumppanit on pästävä omistamani koneelle.Kumma ettei yleltäkään saa mitään vastauksia,onko edes laillisia teidän kostotoimet asiakkaille. X En maksa täyttä hintaa koska ette itse noudata sopimusta. Terv. Topi
 • Rauno on varmasti mennyt omalla konellaan astuksiin,eikä ole operaattorilta kysynyt mitä siellä saa tehdä,laki estää hätänumeroa sulkemisen muuten varmaan suljettais,en löytänyt sopimuksesta operaattorin kieltoa oman koneen käytöstä, mitä laki sanoo näistä kielloista,odotan sulkemista Raunon tapaan. Terv. Topi
 • Hei,
  viime viikolla muutin vanhan puhelin liittymäni nroni xxx, uudessa liittymätyypissä  piti toimia myös netti (saan sen toimivaan vain wi-fin kautta). Olemme tutkineet puhelimen asetukset emmekä keksi mikä voi olla pielessä, olemme verranneet vastaavaan laitteeseen. Voiko olla joku juttu tekemättä siellä dnalla?

  edit. 9.10.2018 Liittymän numero poistettu / DNA Ida T
 • Hei Tuija, tämä on julkinen keskustelupalsta, joten ethän julkaise tänne puhelinnumeroasi.

  Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044, sitä kautta tilannetta päästään selvittämään tarkemmin, kiitos!
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Moi Ida! Ei ole tiedossani että olisin julkkaissut missään keskustelupalstoilla puhelinnumeroani,pysytään asiassa vaikka ette julkisesti siintä puhukkaan. Terv. Tuija
 • puhelinyhteydet kytäjällä ei toimi!!Anja Järvinen
 • miksi puhlemit eivät tooimi kytäjällä,välillä pääsee soittsmaan muttase pätkii ja katkeaa
 • Hei Anja,

  Olisithan ongelmasta ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse maksuttomaan vikapalveluumme 0800 300 500.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Moi Ida!En ymmärrä mutta miksi lähettelet toisten asiakkaitten sähköposteja minun sähköpostiosoitteesen,olen edelleenkin sitä mieltä että ylen lähettämää areena dataa ette toimita sopimuksen mukaan koneelleni vaan varastette sen kiristääksenne ja on ilmennyt muitakin lisäyksiä,oli ylen aamuohjelmassa että datan varastaminen on nykyään iso ongelma,ette ole ainoita.
 • Moi Ida!  Olen saanut monelta firmalta net-postissa laskun,mutta tämä on uutta että siintä ahne DNA on tehnyt paperilaskun voidakseen rahastaa asiakkaita. terv. Topi

 • Hei,
  Minkä takia welho.comissa kun käytän "Saapuva palvelin: pop3.welho.com" postilaatikko ei tyhjene automaattisesti, vaan kaikki saapuvat postit ovat alkaneet jäädä sinne. Tämä on uusi ilmiö ja alkanut vasta nyt kesällä 2018.
  Ja kuten teidän sivuillanne sanotaan, pop-protokollassa saapuvien viestien tulisi poistua serverilta kun luen ne omalla laitteellani:
  "POP3-protokollassa postiohjelma hakee palvelimen Saapuneet-kansion sähköpostit puhelimeen tai tietokoneeseen, jolta luet sähköpostejasi. Näin postilaatikon Saapuneet-kansio jää postin noudon jälkeen tyhjäksi.

  POP3:sen etuna on, että postilaatikko ei tule juuri koskaan täyteen, sillä viestit ladataan palvelimelta omaan laitteeseen. Huono puoli on se, että viestit on luettavissa vain siltä koneelta, mihin sähköpostiviestit on ladattu.

  IMAP-protokollassa ohjelma käsittelee sähköpostiviestejä suoraan palvelimelta. Tällöin viestejä voidaan poistaa tai tallentaa yksitellen, tai säilyttää kaikki viestit palvelimella.

  IMAP:n etuna on, että sähköpostit ovat käytettävissä useammalla eri laitteella (tietokone, tabletti ja puhelin). Etenkin matkapuhelimen sähköpostiasetuksissa kannattaa käyttää IMAP-protokollaa."

  Tätä olen nyt yrittänyt selvittää useasti DNA:n henkilöiden kanssa, mutta vaikuttaa siltä että tätä asiaa ei osata selvittää. Neuvotaan kuinka manuaalisti poistaa viestit sieltä jne.... SE EI OLE RATKAISU.

  Terveisin,
  Jorma M
 • Moi! Kiusa se on pienikin kiusa,jos et toimi diktaattorin laittomien sääntöjen mukaan niin operaattorin tynötekijät on varmaan palkattu ja saavat varmaan ponusta kyseisestä tehtävästä.Ettekö hallitse tehtäviänne vaan miksi jatkuvasti lähetätte muiden sähköposteja vai haluatteko näyttää mihin toimillanne pystytte,tiedän sen jos et toimi operaattorien mielihalujen mukaan niin kosto on näkojään kova. Miksi Jorma Monosen viesti on koneellani,ettekö muuta keksi?
 • Hei Haluan irtisanoa teidän liittymänne,ellei sitä ole jo TELIA tehnyt.Jouduin ostamaan uuden tabletti koneen,koska entisestä päättyi päivitys,ja uutta päivitystä ei siihen saanut,joten otin TELIAN liittymän uuteen tablettiin.ENkylläkään tiedä onko liittymä vielä voimassa,en kuitenkaan käytä sitä enää.vastaisitteko sähköpostitse.KIITOS Ja maksan viimeisimmän laskun pois ajallaan.KIITOS.
 • Hei Raimo!

  Tämä tukisivustomme on julkinen keskustelupalsta, joten ethän julkaise täällä henkilökohtaisia tietojasi. Mikäli haluat irtisanoa sopimuksesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai lähetäthän meille viestin osoitteesta https://www.dna.fi/yhteystiedot löytyvän lomakkeen kautta. Kiitos!
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei Ida! Edelleenkin lähettelette edelleen s-posteja väärään osoitteeseen vai onko se aika kuukaudesta että näin tapahtuu ymmärrän, eikä nämä ole mitään henkiläkohtaisia,toimitte samoin asiakkaittenne kanssa rosmoamalla dataa,ja kiitos vihjeestä harkitaan vaikka se oli lähetetty Raimolle.
 • Hei Topi!

  Olet aikaisemmin kommentoinut tähän keskusteluun ja seuraat sitä, joten sen vuoksi saat aina ilmoituksen sähköpostiisi kun keskusteluun tulee uusia kommentteja. Saat halutessasi poistettua ilmoitukset käytöstä.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Moi Hanna! Viesti oli kyllä Raimolle ja siinä ei olut henkilökohtaista kun nimeni,jo on kiire päästä eroon,esm.laskujen hoito ilman yhteyttä vaikeaa siksi liityin mutta vastaa kysymykseeni rehellisesti,montako yksityistä nettiasiakasta on asetuksissa olleessa evästekohdassa ettette olisi turvallisyystä ruksanneet asiakkan puolesta.Samanlaisa ketkuja vein toisella oper.puhelimen takuukorjakseen ,puh.korjattu mutta oli tehty ilmoittmatta itselleni 18kk sopimusjatko,ilmoitin kilpailuasiamieheelle mutta oli tehty väärennetty sopimus, toivottavasti asia pysyy julkisuudessa. Ps. Palauttakaa areenadata ja muutkin tekemäänne häiriöt
 • Hei Emma,

  Jos DNA:lta hankituissa palveluissa on jokin häiriö tai vika, olisithan asiasta ystävällisesti yhteydessä vikapalveluumme 0800 300 500 (maksuton) niin tutkitaan ongelmaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei kaikki!!  DNA liittymistä ei pääse eroon ihan kokemuksesta. Käräjien kautta pääsee parhaiten. Mm. eräällä sukulaisella ko liittymä ja hän on tosi liemessä DNA ja laskutkin on epämääräisiä jotka pidä yhtään paikkansa. EN SUOSITTELE DNA KENELLEKÄÄN !!!!!!!!!!
 • Moi! Vahinko Hartsalle edellenkin taso säilynyt Dna:lla väärä osoite,en ole saanut vastausta edllisellä kerralla esittämääni kysymykseen,ei kukaan ole yrittänyt päästä mistään eroon mutta palvelusopimuksen törkeä rikkominen,toimintanne ihmetyttää kuinkahan laillista se on,uhkaako joku kun tarvitsee alkaa kiristää asiakkaita. Terv Hartsa
 • hei,
  älypuhelimeni herjaa ei verkkoa. Olen Espanjassa. Alussa se teki samaa. Nyt kolme viikkoa toimi netin kera moitteettomasti. Missä vika? terv.Aino Leena
 • Hei Aino! Kokeile käynnistää puhelin uudelleen, löytääkö laite verkon tämän jälkeen? Jos pelkkä uudelleenkäynnistäminen ei auta, voit vaihtaa puhelimen verkkonvalinnan manuaaliseksi ja testata kaikkia saatavilla olevia paikallisia verkkoja.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei pitäs saada PUK koodi phoneen
 • Hei Heikki!

  Liittymäsi PUK-koodin löydät maksutta Minun palvelustani ja saat sen myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044. Asiakaspalvelun kautta PUK-koodikyselystä veloitetaan hinnaston mukaisesti 10 euroa.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei Ida S Voisitko lopettaa esim.Heikin valituksen sähköpostiini vai onko tapasi vittuilla asiakkaille,olet väärällä alalla.Kysyin touhuistasi as.palvelusta eivät tienneet mitään.    Topi
 • Hei Topi / Kalevi, jos et tahdo sähköpostiisi ilmoituksia uusista viesteistä tähän keskusteluun, niin voit lopettaa ketjun seuraamisen sähköpostiisi saapuneesta viestistä. Sähköpostista löytyy linkki ketjun seuraamisen lopettamiseksi.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei! Mikä perhanan kiusankappale tulee DNA:n logolla vähän väliä kun menee joillekin sivuille eikä selaimen estollakaan saa sitä estettyä.
  Todella ärsyttävä ja toivon että saatte sen häviämään että ei olisi enää kiusanani.
  Teksti on seuraavanlainen.

  DNA logo vasemmassa ylä nurkassa.

  Tervetuloa sovellukseen Mobile Broadband
  http://192.168.1.1/html/guide.html

  Haluaisin tästä tietoa mikä tämä oikein on.

 • Hei Martti, mikä mokkulan malli sinulla on käytössä? Laite voi ohjata hallintasivulle koska laite vaatii laitteistopäivityksen, joten tuo tarvitsee asentaa
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Moikka!
  Ok. mutta kun koetin laittaa mokkulan salasanan niin sepä ei huolinutkaan vaan ilmoitti että salasana väärä.
  Mokkula on ihan äskettäin teiltä DNA.sta tullut ilmainen kotimokkula.
  Toimii ihan kohtalaisesti mutta tuo perkeleen kiussa tuli sen myötä, sillä vaikka kuinka kirjoitan otsikkoriville haluamani osoitteen niin se piru muuttaa sen aina omaksi sivukseen.
  Terveisin Martti

 • Jos käyttöoppaasta löytyvä oletussalasana ei tahdo kelvata kirjautumissivulle niin resetoi mokkula vielä takaisin tehdasasetuksille niin tunnukset palautuvat samalla oletuksiin.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Moi! Taasko tämä muiden sähköpostien lähettely osoitteeseni jatkuu oikein muutaman minuutin sisällä pariin kertaa,eikö teillä idiooteilla ole muuta tekemistä,Martti se on ihan DNA:n nyky systeemi,varmaan koulutetut kiusaajat ovat asialla.Nyt on ollut netti ja puhelin suljettu saas nähdä mitä seuraavaksi,ilmeisesti pitää DNA asiakkaan olla kuin kusi sukassa. Terv. topi
 • Hei Kalevi, jos et tahdo sähköpostiisi ilmoituksia uusista viesteistä tähän keskusteluun, niin voit lopettaa ketjun seuraamisen sähköpostiisi saapuneesta viestistä. Sähköpostista löytyy linkki ketjun seuraamisen lopettamiseksi.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Ok. Koetan huomenna sillä tänään en jaksa enää pelleillä.
  Jos kusa ei lopu niin onhan aina mahdollisuus vaihtaa vaikka Elisaan missä ei tällaista kiusaa ole ollut. On perin kummallista meininkiä, sillä vanhan mokkulan käytössä ei koskaan esiintynyt tätä kiusaa, mutta se mokkulahan olikin Elisalta ostettu ja toimii vieläkin joten voin vaihtaa kortin siihen jollei kiusa lopu.
 • Jarmo Peura täs terve.Latasin 10e eikä tule mitään viestiä minulle et on tullu puheaikaa. 0417052011
 • Latasin 10e eikä puheaika ole tullut
 • Moi Jarmo,

  Olisithan asiasta ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Miki edelleen isä ukon lätkälaskut tulevat sähköpostiin vaikka olen jo toistamiseen kertonut teille haluavani ne postitse en sähköpostitse!
 • Hei Pasi,

  Ikävä kuulla laskutustavan virheellisyydestä, pahoittelut!
  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin korjataan asia pikimiten!
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Dna-hubilla kun katsoo verkkotallenteita ja palaa tv puolelle ei näy kanavat,pitää sammutaa hubi ja käynistää uudelleen niin näkyy,onko normaalia.Koitakaa vastata muuta kuin otakaa yhteyttä Asiakaspalveluun tai Woks tukeen.Vastaus omaan sähköpostiin. KIITOS.
 • Hei Jukka!

  Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta voimme auttaa ainoasaan yleisellä tasolla. Tämän vuoksi joudumme usein ohjaamaan olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, sillä monien vikojen selvittäminen ilman tarkempia asiakastietoja on hankalaa tai mahdotonta. Ongelmaasi koskien, kannattaa ihan aluksi tarkistaa että hubin ohjelmistoversio ja DNA TV:n versio ovat ajantasalla.

  DNA TV Hubin firmwaren uusimman version löydät seuraavasti: Paina kaukosäätimen koti nappia > valitse Asetukset > valitse Tietoja > valitse Järjestelmäpäivitykset > valitse Tarkista päivitykset

  DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Ei apua.
 • Hei!

  Ostin 3.1.2019 DNA -asiakaspalvelun kautta Valokuitu Plus -modeemin. Tein hankinnan sen vuoksi, että esim. YLE Areenan tallenteita katsoessa esiintyi jatkuvasti inhottavia pausseja. Tietokoneissa (2 kpl) ei ollut samanlaista murhetta.
  Minulla aiemmin ns pöytämodeemi, jonka olin saanut Lohjan DNA -kaupasta minulla olleen Cisco -modeemin tilalle.

  Kun nyt olen käyttänyt juuri hankkimaani Plus -modeemia vajaat kaksi viikkoa, kokemukset ovat jokseenkin masentavat: Tietokone vääntää selvästi hitaammin kuin aiemman modeemin aikana. TV:n verkkoyhteys pätkii edelleen, joskaan ei niin pahasti kuin aiemmin.

  Yhteenvetona totean harmistuneena, että en ole tyytyväinentähän tilanteeseen. Pohdin kovasti uuden Plus -modeemin palauttamista (dead line 25.1.). Mutta mikäs sitten neuvoksi?

  Ystävällisesti
  Raimo L.
  xxx
  xxx
  xxx

  edit. Tietoja piilotettu / DNA Ida T
 • Tämä on yleinen keskustelupalsta ja tänne ei kannata jättää mitään yhteystietoja näkyville, väärinkäytön estämiseksi.
 • Hei, harmi kuulla ettei uusi modeemi tuonut apua ongelmaan.
  Olethan tilanteen tiimoilta asiakaspalveluumme puhelimitse yhteydessä, niin pääsemme selvittämään tilannetta.

  044 144 044
  ark. 8 - 18
  la 9 - 16.30
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • C more golf lopetti siis. Miten näkyy kk maksuissa?
 • DNA -asentaja Hannu tsekkasi tilanteen tänään.
  Verkkosignaali todettiin mittauksessa pahasti puutteelliseksi.
  Vikaa etsittäessä kaksi viikkoa sitten hankitun valokuituPlus -modeemin paketissa ollut ethernet -kaapeli osoittautui täydeksi sudeksi.
  Hannu vaihtoi kaapelin ja nyt homma pelittää.
 • Hei, toivoisin teidän ottavan yhteyttä/tarkastavan viimeisen laskuni, mikä n. 33e. Olen irtisanoutunut palveluksestanne jo aikaisemmin ja ihmettelenkin miksi lasku minulle tullut?

 • Allahan tuo sähköpostiosoite näkyy!!!
 • Hei Maritta, ensitöiksi kannattaa tarkistaa laskun erittely. Sieltä näet miltä ajalta lasku on sekä mitä palvelua siinä laskutetaan.
  Mikäli erittelystä asia ei selviä, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä niin autamme mielellämme. :-)

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei. Olen lomalla La Gomeran saarella . Tulimme eilen sunnuntaina Teneriffalta jossa olimme viimeviikon . Puhelin toimi hyvin ja wifit wathsap . Täällä en saa puhelinta toimimaan . S posti Ok Wi-Fi Ok watsap Ok . Puhelut ei toimi. Ilmoittaa ei rekisteröity verkkoon.
  Olen hakenut valikosta vaihtoehtoja , ei toimi mikään.
  Pitäisi hoidella työ hommia. Voisitteko avittaa sieltäpäin että linja aukeaisi .
  xxxx

  edit. puhelinnumero poistettu / DNA Ida T
 • Hei Ismo, ethän julkaise tänne keskustelupalstalle puhelinnumeroasi tai muita henkilökohtaisia tietoja.

  Mainitsemasi sähköposti sekä Whatsapp toimivat netin kautta, eli jos hotellissa on langaton verkko eli Wifi jota käytät, niin ne toimivat sen kautta.

  Kannattaa nyt testata ottaa sim-kortti hetkeksi pois puhelimesta ja sen jälkeen asettaa se uudelleen paikalleen ja käynnistää puhelinta uudelleen. Espanjassa roamingkumppaniverkkojamme ovat Yoigo ja Orange. Jos puhelin ei automaattisesti löydä verkkoa, kokeile hakea verkkoja manuaalisesti puhelimen asetuksista ja valitse jompikumpi edellämainittu.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Nyt toimii. Kiitos
 • Olen DNA asiakas,joka vahingossa hipaisin Androidia sen alkaen ladata.Haluan pois Androidista ja palata entiseen DNA:han.Mitä teen?
 • Hei Päivi!

  Onko ongelma vielä ajankohtainen? Mitä tarkalleen ottaen tapahtui? Antaako laite jonkin ilmoituksen?
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei,

  Voitteko tarkistaa yhteydet osoitteessa Länsikuja4, 08500 Lohja.

  Yhteistyössä DNA vikapalvelun kanssa vaihdoin entisen 4G -kotimokkulan uuteen Valokuitu Plus modeemiin. Langattomana versiona yhteydet jäivät jopa heikommiksi kuin aiemmalla modeemilla. Yhdistin sitten modeemin ethernet -kaapelilla sekä telkkariin kuin myös tietokneeseen. Tilanne koheni hieman, mutta edelleen esim. YLE Areenan tallenteissa on jatkuvia katkoja. Myös tietokone on hitaampi kuin kotimokkulan ja sitä edeltäneen Cisco -modeemin aikana,

  Pian valokuitumodeemin hankinnan jälkeen luonani kävi DNA:n lähettämä asentaja. Sisätiloissa tehdyissä mittauksissa yhteydet näyttivät kohtuullisilta, mutta eivät täysin tyydyttäneet asentajaa. Hän arvioikin, että pitäisikö tilannetta tsekata talon ulkopuolisessa, kadun varressa olevasta "laatikosta". Tätä tsekkausta kyseinen asentaja ei kuitenkaan tehnyt.
 • Hei Rami!

  Pirautatko suoraan asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai laitatko meille viestin https://www.dna.fi/yhteystiedot kautta, niin tutkitaan tuota netin toimintaa tarkemmin. Kiitos!
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Toimme tyttäreni puhelimen korjattavaksi 16.2.19 Tytär sai ilmoituksen että puhelin haettavissa. Joutui pulittamaan 25e se siitä takuusta, kun puhelimen ikä on juuri 1v. Ei muka ollut rikki vaan likainen laturin ja kuulokkeiden yhteiskäyttö liitin. Ok mutta äänenvoimakkuuden säädin on rikki yhä edelleen. Menee itse äänettömälle kun niin lystää.. Onko " palvelu" aina yhtä " tasokasta" ...?
 • Hei Kati-Minna!

  DNA toimittaa laitteet aina huoltoon valtuutettuun huoltoliikkeeseen, jos huoltoon liittyen kaikki ei ole siis mennyt ihan putkeen tai haluatte jättää palautetta niin kannattaa olla suoraan yhteydessä kyseiseen huoltoliikkeeseen. Huoltoliikkeiden yhteystiedot näkyvät sivuillamme https://www.dna.fi/tuki-huolto.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Moikka,
  Koska poriin lohikuja14 on saatavilla 5g, nykyinen 4g pätkii ajoittsin pahasti
 • Olen maksanut laskun tänäaamuna. Olen ollut kipeä ja perjantaina.  Sunnuntaihin olin kaksilla tarkkailuosasgolla.  Ärhäkkä rs virus.
 • Voi helvetin helvetti. Piti vain selata nettiä, ja äsken hankkimani DNA/Huawei systeemi estää pääsyn verkkosivuille. Kyseessä on sama kiusankappale josta Martti Alakotila kirjoitti (16 Mar). Webbisivuun ilmestyy antamani URL-osoitteen sijaan tämä osoite: http://192.168.1.1/html/guide.html
  Miten saan tämän pois häiritsemästä?

  Toinen kysymys. Hankkimani DNA4G+WLAN B715 on Huawein mokkula. Mokkulan hankinnan jälkeen emme pääse esim. korealaiselle Naver.com-sivulle. Onko mahdollista, että kiinalainen yhtiö estää pääsyn Suomesta korealaisille sivustoille? (Kiina on pyrkinyt omassa maassaan sensuroimaan pääsyä korealaissivuille)

  Jos tällaiset ongelmat toistuvat, se on mielestäni peruste sopimuksen purkamiselle operaattorin kanssa. Tällainen hankinta vie turhaa aikaa ja aiheuttaa stressiä.
 • Hei Ari-Veikko,

  Olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme niin tekninen tuki pääsee tutkimaan yhteyden tilannetta tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei,
  Menen velkaneuvojalle tässä lähiaikoina niin minulla ei ole varaa maksaa teille velkojani mutta yritän parhaani mukaan maksaa teille laskuni ettei liittymää suljeta minulta.
 • Hei, olen menossa velkaneuvojalle tässä lähiaikoina niin minulla ei ole tällä hetkellä varaa maksaa teille velkojani mutta yritän parhaani mukaan maksaa teille laskuni ettei liittymää suljeta minulta. Olisi liittymä niin kauan auki kun siirryn toisella operaattorille kokonaan.  Ter, Tiina M.

 • Haluan uudet tunnukset DNA sivulle. Vanhat ei toimi, enkä voi luoda uusia, koska olen vaihtanut s-postia. Mitä teen?
 • Hei Juha!

  Otathan tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme jossa päästään vaihtamaan tunnuksillesi uusi sähköpostiosoite. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Moi tuli taas huijausilmoitus dnaan nimissä siinä tarjottiin palkinnoksi puhelinta.Kirjoitin kommentin ja vastaus tuli osoitteesta winnprize.bid englannin kielellä
 • Meillä Lahdessa on DNA:n kaapeliverkossa modemilla ja jakajalla kiinni tietokone ja 2 televisiota. Verkko on 100 M. Tietokoneella ei näy Ylen areenassa  suoratoistoa eikä tallenteita, muita ohjelmia kyllä näkyy mm HBO ja lehdet. Vika alkoi pitkäperjantaina. Tabletilla telian 4g-verkossa kaikki toimii. Onko vika Ylellä vai dna:lla ?
 • Moi! Kokeile käynnistää nettiselain uudelleen ja tarvittaessa testaa auttaako selaimen historia- ja evästetietojen poisto. Kannattaa myös kokeilla käynnistää tietokone uudelleen, jos pelkästä selaimen tietojen poistosta ei ole apua.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Olen avanut liittymän 13.2.19
  Tilausno.*******
  Laskua ei ole tullut?!
 • Olen tilanut netin 13.2.19
  Laskua ei ole tullut!?
 • Hei Kairit!

  Omat laskutustiedot voit tarkistaa itsepalvelusta osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#. Tarvittaessa olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme niin voimme selvittää tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos!

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Olen vaihtamassa liittymää heinäkuun 26 päivä. Syys miksi vaidan , minua petettiin. kuukausi maksu oli älypuhelimen, vaikka minulla ei sellaista ollut.
 • Hei!
  Minulle myytiin dna-nettiliittymä (kun se on halvempi kuin Telian?). En voi ottaa sitä käyttöön, koska Telian sopimus on vielä vuoden voimassa. Miksei innokas myyjä voi tuollaista asiaa edes kysyä, kun olen huono näissä tietokoneasioissa muutenkin. Nyt haluan palauttaa laitteen, joka minulle lähetettiin, enkä maksa liittymislaskua: laskunumero 68472142. Odotin tänään yhteydenottoa DNA:lta.
  Aino
 • Moi Aino,

  Otathan tilanteessa yhteyttä asiakaspalveluumme niin hoidetaan homma kuntoon.
  Täällä julkisella keskustelufoorumilla emme voi hoitaa asiakkuuksiin liittyviä asioita.

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei. iten voi olla mahdollista et mun puhelimesta on kadonnut verkkoyhteys

  Maarit Uusiautti
 • Tervehdys!
  Mistä johtuu, että Facebook-sovellus on englanninkielinen eikä sitä saada käännettyä suomeksi?
  Kun avaan ,niin sanotaan, että kielen vaihtaminen ei onnistu tällä hetkellä ja näitä hetkiä on ollut jo usean päivän ajan. "Voit yrittää uudelleen tai käyttää sovellusta englanniksi (Yhdysvallat)." Alla palkkit "Yritä uudelleen"," Jatka englanniksi(Yhdysvallat)". Onko tämä nyt jotain Huawei-hommaa - mun puhelin on Honor 8 Lite.
  TUULA LEHTONEN
 • Tervehdys Harjavallasta!

  Olen muuttamassa pois Harjavalln osoitteesta Kouvolaan pojan hoitokotiin kahden kuukauden kuluttua suoraan ulkomailta jonne lähdemme elokuun puolivälin jälkeen.

  Haluan kaikki muut sopimukset irti, lukuunottamatta puhelinta 040 **** ****, niin, että kaikki maksut tulee hoidettua kuukauden sisällä. Sen puhelin sopimuksen maksun maksan etukäteen kahdelta kuukaudelta, ettei ulkomaan ajalta jää maksuja rästiin.

  Haen Porin dna-kaupasta uuden puhelimen, jolla voin hoitaa myös netti asioita. Vanha puhelime joutui pesukoneenseen, jossa se vioittui niin, ettei nettiyhteys ole nyt käytössä siinä.

  Asia on siis saatava valmiiksi kuukauden sisällä, koska sen jälkeen en voi siihen vaikuttaa ukomaan kohteestani.

  *Asiakastiedot poistettu viestistä ylläpidon toimesta
  Matti Saresvirta
 • Hei Matti!

  Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten ethän jaa asiakastietojasi tänne. Sopimusasiat voidaan hoitaa ainoastaan suoraan asiakaspalvelun kautta, joten olethan sinne yhteydessä muutoksien hoitamiseksi, kiitos!

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen ja chatin löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei!
  Viikonloppuna tietokoneeni näytölle ponnahti (pyytämättä) DNA-asiakastyytyväisyyskysely. Siinä muutaman kysymyksen palkinnoksi tarjottiin osallistumista puhelinarvontaan.
  Onko tämä aito kysely vai huijarien aikaansaama?
  Jos tämä oli huijausta, niin varmaankin valtakunnallinen varoituskampanja olisi aiheellinen. Sen verran aidon näköisiä olivat kyselysivut ja puhelinesittelyt.
  Terveisin
  Matti
  Matti
 • Ainakaan tällä matilla ei ole mitään tekemistä ko. viestin kanssa!
  Matti Saresvirta
 • Hei Matti!

  Kyseessä on huijausviesti ja tämä on meillä tiedossa. Asiasta on myös tiedotettu mm. sosiaalisen median kanavissamme sekä sivuillemme on tiedote aiheesta: https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=421.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei Hanna … ja kiitos vastauksestasi!
  Olettaisin, että DNA:lla on (yhtenä harvoista) mahdollisuus "pompauttaa" viestejä asiakkaidensa ruuduille.
  Onko näin ja merkitseekö se, että huijarit pystyvät samaan, sitä että koneellani on joku virus?
  Muistaakseni huijausviesti ponnahti yrittäessäni kirjautua Luukku-sähköpostiin. Selittääkö se jotain?
  Terveisin
  Matti (toinen)


  Matti
 • Kyllä ne huijarit pystyvät lähettelemään viestejä ruudullesi ihan operaattorista riiippumatta. Älä klikkaile niissä mahdollisesti olevia linkkejä ja sulje välittömästi ikkunat.

  Jos olet huolissasi viruksista , niin skannaa laitteesi virusskannerilla.


  Veikko
 • Hei !
  Huomasin TV ssä alkaneen mielenkiintoisen elokuvan, mitä en ehdi katsoa ja
  yritin saada sen nauhoitukseen DNA TV -palveluun. Käytin ensin puhelimen
  kautta DNA TV Ohjelmaopasta ja hain sieltä ko. ohjelman. Ei onnistunut nauhoituksen aloitus. Menin sitten kannettavalla tietokoneella Ohjelmaoppaaseen ja siitä näki, että ko. ohjelman tietoa ei ollut ohjelmakalenterissa, pelkkää blankoa.
  Eli ei pystynyt käynnistämään nauhoitusta ohjelmakalenterista. Tätä sattuu
  toistuvasti, että meneillään olevan ohjelman nauhoitus ei onnistukaan.
  On mielestäni aika huono juttu ja "tarttis tehdä jotain" tälle ongelmalle !?
  Seppo
 • Olen Ranskassa. Käytän sikäläistä iPadia,johon toivon vastauksen.WI-Fi Livebox-9F00 ei hyväksy salanaa jonka se hyväksyy kaikilta ranskalaisilta.
  Mitä teen väärin kun aina tulee viesti salasana virheellinen.
  Olen DNAn asiakas.
  Sari Salo
 • Olette vaihtaneet numeroni minulle mitään ilmoittamatta ennen sopimuskauden päättymymistä. Elikkä 23.9.2019. on vaihtunut.
  Se on käsittääkseni sopimusrikkomus.
  Odotan selitystä ja hyvitystä
  jorma kortteus
 • Mikä on hyvitysehdotuksenne?
  Jorma Kortteus
  jorma kortteus
 • Hei Jorma!

  Liittymämuutoksista ilmoitetaan kyllä aina ajoissa ja jos liittymille tehdään muita muutoksia niin näistä tulee myös vahvistus. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa tarkemmin tilannetta. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei Ilkka
  Nyt taitaa olla ainoa vaihtoehto ottaa yhteyttä asianajajaan. Vaihdoin operaattoria ja DNA vaihtoi numeroni siitä ilmoittamatta. Olin yhteydessä asiakaspalveluunne, jossa ilmoitettiin, että Elisa on ilmeisesti vaihtanut numeroni. Miten se on mahdollista? Olen edelleen sitä mieltä, että kyseessä on DNA:n taholta sopimusrikkomus.
  jorma kortteus
 • Hmmm....

  Ei Elisa ilmoittamatta kenenkään numeroa vaihda.

  Siis tilasit numeronsiirron Elisalta DNA:lle? Siirto on mahdollista tehdä kahdella tavalla eli joko säilyttäen nykyinen numero tai että avataan uusi numero. Sen tilaaja määrittää itse tilausvaiheessa. Oletko varma , että tilatessasi siirtoa ei mennyt vahingossa väärin eli et määritellyt numeroa säilytettäväksi?

  Veikko
 • Hei Jorma!

  Asia saadaan varmasti selvitettyä kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme. Tätä kautta emme pysty selvitystä tekemään, koska kyseessä on julkinen keskustelupalsta.
  DNA Ilkka palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.