Yhteys epäonnistui, virhe 651

Tuollainen viesti tulee kun yritän muodostaa laajakaistayhteyden. Päivitin eilen windows 10 ja sen päivityksen jälkeen tietokoneestani hävisi kaikki tiedot ethernet-yhteyksistä. Wifi ja Wlan toimivat normaalisti, modeemissa palaa kaikki valot vihreänä, ethernet-pistokkeessa tietokoneessa palaa vihreä valo. Käytännössä mikään muu ei ole muuttunut, mutta en vaan pysty muodostamaan "langallista" yhteyttä nettiin. Otsikon lisäksi tulee teksti "The modem (or other connecting device) has reported an error." kun yritän "väkisin" muodostaa yhteyden. "Vapaat verkot"-valikkoon ei tule laajakaistoja, pelkkiä wlaneja, vaikka on niitä ennen näkynytkin. Ipconfigissa kaikki on ihan normaalisti, kone saa about 1ms ajassa yhteyden modeemiinkin. Mikä lie vialla?

Kommentit

• Mitä päivitit? Win 10 aiempi koontiversio Win10 koontiversioon 2004 Windows updatesta (vai väkisin), vai asenitko Win 10:n puhtaalta pöydältä?

Minä asensin jokin aikaa sitten Win 10 puhtaalta pöydältä ja asennus ei tunnistanut verkkokorttia, vaan se piti asentaa asennuksen jälkeen erikseen, jotta pääsi nettiin ethernet-kaapelilla.
    PW
  • Voi olla,että win10 asennusvaiheessa / päivitysvaiheessa  ei kaikki ole mennyt kuten strömsöössä.

Virhe 651

BQ24
  • Verkkokortti kannattaa koittaa asentaa uudestaan - toivottavasti ongelma poistuu sillä. Jos ei, kannatttaa palauttaa edellisen version image.
    PW
  • 2004 päivityksen jälkeen heinäkuun päivitys toimi updatessa poikkeavalla tavalla. Tarjosi uudelleenkäynnistystä heti, kun oli ladannut päivityksen.
    PW
  • jaahas ota asetukset päivitykset ja palaa aiempaan versioon.
    Tuomas Raatikainen
  • Toi 2004 päivitys on buginen,siinä ilmennyt lastentauteja,
    kuten isommissa win 10 päivityksissä on usein ollut.
    Jos ei kaikki pelaa,niin kannattaa palauttaa edelliseen
    toimivaan versioon.
    BQ24