Yhteys toistoon ei katkea

Katsoessa tallennetta dnatvstä, tässä tapauksessa cromecastilla, jos tallennetta ei stoppaa ja kumminkin kirjautuu ulos, tallenne jatkaa toistoa vaikka lähettävän laitteen sammuttaisi. Eli, ei tarvitse enään mitään laitetta castaukseen vaan jatkaa itse suoralla yhteydellä dnan palvelimelle. Tämä testattu useaan kertaan. Lopettaa vasta nettiyhteyden katkaisulla. Yhteyden tulisi kyllä katketa uloskirjautumisella jos vaikka unohtaa stopata toiston. Mitenhän se tietoturva tässä?

Kommentit

• Noinhan se Chromecast toimii ja siinähän se etu onkin, ettei tarvi puhelinta tai muuta laitetta kun "ohjaukseen". Ohjausta voi tehdä myös toisella luurilla tai usein CEC kautta TV:n kaukosäätimelläkin.

Olisi ihan älytöntä jos laitteen sammuttaminen tai uloskirjautuminen jostain sovelluksesta vaikuttaisi streamiin.
    JJJ
  • Google Homella voi katkaista myös toiston kun toiston lähteestä riippumatta.
    JJJ
  • onneksi kaikki alustat eivät ole android. toisissa html toimii oikein ja sulkee yhteyden. olisihan se outoa etten löytäisi laiteistani sitä millä sulkea tämä sovellus. varsinkaan kun se millä sen on käynnistänyt ei sitä sulje.
    jari
  • Ei sitä toistoa kyllä ole tarkoitus sulkea, kun sovellus suljetaan, siinä chromecastissa on aina suora yhteys toistopalveluun, eli oma appi, mutta sille ei ole käyttöliittymää olemassa.

No hyvä jos joku toimii kuten haluat, mutten ymmärrä miksi palvelua pitäisi kehittää huonompaan suuntaan. Se Chromecastin toistama ohjelmahan näkyy kaikilla Android laitteilla, kun antaa luvan ja myös kaikilla sitä voi ohjata, eli hyvä juuri noin... Eli laitat puhelimella jonkun toistumaan ja käynnistät vaikka tabletin sen jälkeen, niin puhelimella laitettu streami näkyy siinä käynnistetyssä tabletissa ja ohjaus onnistuu silläkin.

Joku ongelma sulla on varmaan DNA TV:n kanssa, kun kerrot ette saa toistoa lopetettua tai sitten ymmärsin väärin, ellei koske sitten kaikkia sovelluksia tuo ongelma, jolloin ongelma on jossain muualla.

Tiedostettu ongelma useissa appeissa on kyllä se että, ohjaus ei onnistu tuntien päästä, jos streami on käynnissä kauan. mutta sovelluksen kun sulkee ja käynnistää uudestaan, yleensä yhteys löytyy taas.