Yhteys ulkomaila

Minulla on DNAn prepaid ja olen autoilemassa Euroopassa, ostin netin kautta datapaketin mutta sain ilmoituksen että se on jonossa ja nyt netti ei toimi ollenkaan, eli menikö rahat hukkaan?

Kommentit

• He Pekka!

Jos datapaketti on varastossa odottamassa, niin tämä astuu voimaan vasta kun puhelin käyttää tiedonsiirtoa. Varmista että puhelimesta on sallittuna tiedonsiirto roaming tilassa, usein tämä on oletuksena pois päältä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos mutta roaming on sallittu ja muutenkin asetukset ok, ei vain toimi.
  • Kokeile sitten käynnistää vielä puhelin uudelleen ja jos tuo ei auta, vaihda puhelimen operaattorin valinta manuaaliselle laitteen asetuksista ja käy läpi puhelimen tarjoamia yhteistyöoperaattoreita
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eipä auta, täytyy ostaa matkan varrella joku prepaid että saa yhteyden, katson sitten kun palailee Suomeen mikä oli vikana että saisi edes jotain vastinetta rahoille.