Yhteystietojen päivittäminen

Sähköpostiosoitteeni on vaihtunut. Miten päivitän uuden osoitteen tietoihini?

Kommentit

• Hei Marika

Saat vaihdettua sähköpostiosoitteesi Minun palvelussani tai Oma DNA -sovelluksen kautta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Tämä onkin hauska juttu, kun palvelu ei hyväksy salasanaani ja linkki uuden salasanan vaihtamiseen lähetetään sähköpostiin, joka ei ole enää käytössä.
  • Olisitko siinä tapauksessa asiakaspalveluumme puhelimitse 044 144 044 yhteydessä, niin pääsemme päivittämään tietosi sekä vaihtamaan DNA Tunnuksesi salasanan, jotta pääset kirjautumaan sisään ja vaihtamaan sen jälkeen kirjautumistunnuksen.