Yhteystietojen siirto kun SIM kortti vaihtuu

Hei  minulla vaihtuu 9.5 elisalta dnalle , miten suoritan SIM korttien vaihdon ilman että menetän kaikki yhteystiedot ja kuvat\ videot?

Kommentit

• Hei Sari!

Jos käytössäsi on operaattorinvaihdon jälkeen edelleen sama älypuhelin, ovat kaikki yhteystiedot ja kuvat tallessa puhelimen muistissa, eikä SIM-kortin vaihtuminen vaikuta näihin lainkaan.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Jääkö kaikki lataamani sovellukset puhelimeen niin ettei ne poistu kun vaihdan sim korttia

Jutta Marttila
  • Sovellukset ovat puhelimesi muistissa eikä SIM-kortin vaihto vaikuta näihin. SIM-kortille voi tallentaa vain yhteystiedot tai tekstiviestejä ja oletuksena nämäkin ovat usein puhelimen muistissa tai valmistajan pilvipalvelussa.