Siirry uusimpaan kommenttiin

Yhteystietojen ja muiden tietojen siirto uuteen puhelimeen

Hei!

Hankin juuri uuden puhelimen ja nyt olisi sitten tarve saada se käyttöön ja heti tulee pari kysymystä mieleen.

Miten saan siirrettyä yhteystiedot vanhan puhelimen kortilta uuden puhelimen simkortille? Ja kuinka sittten toimin kuvien ja esimerkiksi Facebookin kanssa?

Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Kokosimme päivitetyt ohjeet yhteystietojen siirtämiseksi yhteen paikkaan. Toimenpiteet riippuvat kuitenkin pitkälti siitä, mikä puhelin sinulla on nyt käytössäsi ja mikä uusi puhelin on.

  Kaikkein paras tieto tietojen kopiointiin löytyy laitteen omasta käyttöoppaasta. Osassa laitteista voi olla hyvinkin automaattisia tiedonsiirtotapoja, varsinkin jos siirto tapahtuu saman valmistajan uudempaan malliin. Saman käyttöjärjestelmän sisällä vaihtaminen on vaivatonta kun tiedot on synkronoitu laitteen omaan pilvipalveluun.

  Keskitymme näissä ohjeissa vain yhteystietojen siirtämiseen kun vaihto tapahtuu toiseen käyttöjärjestelmään. Yhteystietojen kopiointi vaatii tietokoneen käyttämistä, joten asiaa ei kannata aloittaa ellet ole sopivasti koneen ääressä.

  Yhteystietojen sekä kuvien ja puhelimen muidenkin tietojen kopiointi onnistuu myös DNA Kaupoissa, tästä veloitetaan palveluhinnaston mukainen maksu.

  Valitse alta nykyisen puhelimen käyttöjärjestelmä ja mihin vaihto tapahtuu:
  Android > iPhone (iOS)
  Android > Windows Phone
  iPhone (iOS) > Android
  iPhone (iOS) > Windows Phone
  Windows Phone > Android
  Windows Phone > iPhone (iOS)

  EDIT: 10.6.2016 vastausta päivitetty, mukana nyt myös video-ohjeet / DNA Iiro

  DNA Jukka ryhmäpäällikkö
  Paras vastaus
 • Olen saanut teiltä uudet sim-kortit, jotka olen aktivoinut netissä eilen. Sain viestin, että uudet sim kortit tulee vaihtaa tänään klo 15.30.
  Puhelimet ei vaihdu, pitääkö kännyköihin Lumia 800 ja iPhone 4 tehdä jotain etteivät vanhat tiedot katoa? ja miten muutokset tehdään? ainakaan Lumiasta ei löydy ohjetta.

 • Hei Sari!

  Jos olet tallentanut puhelinnumerot SIM-kortille, kannattaa siirtää tiedot puhelimeen. Näin SIM-kortin vaihto ei vaikuta puhelinnumeroihin jotka olet tallentanut.
  Jos numerot on tallennettu ainoastaan SIM-kortille, häviävät puhelinnumerot puhelimestasi kun SIM-kortti vaihdetaan.

 • Mutta mistä tiedän onko tiedot sim kortilla ja miten siirto tapahtuu Lumia 800 ja iPhone 4? kun en löydä ohjetta.

 • Jokaisessa puhelinmerkissä ja mallissa tietojen siirto onnistuu hieman eri tavalla. Siksi minulle ei ole antaa sinulle yleispätevää ohjetta.

  Katsothan ohjeet iPhoneen Applen käyttötuesta http://www.apple.com/fi/support/. Lumian osalta ohjeet pitäisi löytyä Nokian sivuilta http://www.nokia.com/fi-fi/tuki/.

 • Hei! Ostin Dna:n hyvän tarjouksen myötä Jolla-puhelimen. Ongelmaksi kehkeytyi, kuinka saan siirrettyä yhteystiedot (+muut tärkeät tiedot, kuvat jne) Lumia 610:stä Jollaan?

 • Hei Marjukka!

  Oletko kokeillut siirtää yhteystietojasi Lumia 610 -puhelimestasi SIM-kortille ja SIM-kortilta Jollan omaan muistiin? Kuvat ja muut tärkeät tiedostot suosittelen latamaan Lumia 610 -puhelimestasi tietokoneellesi ja tietokoneeltasi siirtämään Jollaan.

 • Miten saa siirrettyä puhelinnumerot kätevimmin Lumia 710 puhelimesta Iphone 5S:n?

 • Hei Mari!

  Internetistä ei tuntunut löytyvän oikein mitään suoraa keinoa jolla yhteystietojen siirto onnistuu pois Lumiasta. Kaikki vaativat hieman näpertämistä tietokoneelle siirtämisen kanssa.

  Jos sinulla on lähettyvillä DNA Kauppa niin he voivat kopioida SIM -korttisi tiedot vanhalta SIM kortilta iPhone 5S puhelimesi Nano SIM -kortille.

  Löydät lähimmän DNA Kauppasi osoitteesta http://www.dna.fi/dnakauppa

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Meni näyttö lumia800 ja ostin iPhone 4s. Miten saa numerot

 • Hei Jorma!

  Molemmissa puhelimissa käytetään samankokoista SIM-korttia, joten suosittelen, että siirrät yhteystiedot ensin Lumiasta SIM-kortille ja sitä kautta iPhoneen.

 • Hei

  Eikö löydy tosiaan yksityiskohtaista tietoa siitä miten saa yhteystiedot kopioitua kortilta toiselle iPhone 4s mallissa, kun kortti vaihtuu vaikka operaattori on sama?
  onko se iTunesin kautta vaiko mistä!!!

 • Hei Kristiina!

  Tutustuhan puhelimesi käyttöoppaaseen. Apple iPhonen käyttöopas löytyy täältä: http://manuals.info.apple.com/MANUALS/1000/MA15....
  Käyttöoppaassa on usein kerrottu kohta kohdalta, miten SIM-kortin vaihdossa tulee toimia jotta numerot säilyvät.

  Usein puhelimissa voi tallentaa SIM-kortin tiedot puhelimeen, niin kortin vaihto ei hävitä sinulla olevia liittymänumeroita. Eri puhelinmerkkien ja mallien toimintavat kuitenkin vaihtelevat, ja siksi on parasta että katsot ohjeet suoraan puhelimesi käyttöoppaasta.

 • Miten Lumia 610 puhelimesta saa kopioitua yhteystiedot sim kortille? yhteystiedoissa ei ole kopioi simkortille?

 • Hei Miksu!

  Nokialla on ohjeet omilla sivuillaan, osoitteessa http://www.nokia.com/fi-fi/tuki/faq/?action=sin... joilla siirron pitäisi onnistua.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei,
  Puhelimeni vaihtuu vanhasta nokiasta iphone 4:än. Samalla vaihtuu sim-kortti (tavallisesta mikroon), mutta puhelinnumero säilyy samana. Pitääkö minun siirtää kaikki numerot manuaalisesti uuteen puhelimeen?
  T:Kaarina

 • Hei Kaarina!

  Tutustuthan Nokian sivuilla miten saisit puhelimesi numerot siirrettyä uuteen puhelimeen helpoiten. Joskus puhelinnumerot voidaan siirtää puhelimesta toiseen esimerkiksi Bluetoothilla, tai esimerkiksi siirtämällä puhelimen tiedot tietokoneelle ja koneelta iPhoneen. Yhteystiedot on myös mahdollista lähettää sähköpostiin, vaikkapa Gmailiin, ja sieltä siirtää uuteen puhelimeen.

 • oon vaihtamassa puhelinta ja nyt mietityttää, et miten saisin siirrettyä viestit puhelimelta sim-kortille - tsekkasin asetuksia ja siellä luki joku tyyliin "hallitse sim-kortille tallennettuja viestejä" mut en löydä mitään millä ne sais siirtää sim-kortilleni. en haluais jättää ikimuistosia viestejä kavereiden kanssa vanhaan puhelimeen vaikka vaihdanki luuria, joten apua kelpais. nykynen luuri on siis Samsung GT-5300

 • Hei Jenna!

  Meillä DNA:lla ei valitettavasti ole tarkempia tietoja eri puhelinmallien toiminnasta, joten puhelimen käyttöön liittyvissä ongelmissa suosittelen kääntymään suoraan valmistajan asiakastuen puoleen.

  Löytyykö puhelimesi käyttöohjeesta neuvoja, kuinka siirtää viestit puhelimen muistista SIM-kortille. Mikäli tämä ei onnistu suoraan tekstiviestivalikosta, saatko siirrettyä viestit yksi kerrallaan? Saatko siirrettyä viestit puhelimesta tietokoneelle Samsung Kies -ohjelman kautta?

  Kyseisen puhelinmallin käyttöhjeen löydät osoitteesta http://www.samsung.com/fi/support/model/GT-S530....

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Moi kysymys koskee samsung xcover2 miten saan kaikki puhelin numerot sim kortille?

 • Hei Mika!

  Voit tarkastaa toimenpiteen matkapuhelimesi käyttöoppaasta. Valitettavasti puhelinmalleissa on erilaisia tapoja tehdä siirtoja, joten suosittelen tutustumaan käyttöoppaaseen. Lisätietoa: http://www.samsung.com/fi/consumer/mobile/mobil...

 • Moi!

  Miten saan siirrettyä alunperin puhelimeen tallennetut yhteystiedot sim-kortille? Puhelimeni on Samsung Galaxy Young.

 • Hei Johanna!

  Ohjeet yhteystietojen siirtämiseksi puhelimestasi SIM-kortille löydät puhelimesi ohjekirjasta. Ohjekirjan löydät myös Samsungin kotisivuilta; http://www.samsung.com/fi/support/model/GT-S631...

 • uusi puhelimeni on w520
  vanha 710
  miten siirtyy kuvat ja numerot

 • Hei Kari!

  Vanha puhelimesi on todennäköisesti Nokian Lumia, mutta mikä on uuden puhelimesi merkki? Suosittelen katsomaan ohjeita uuden puhelimen käyttöohjeesta tai valmistajan nettisivuilta.

 • Taitaa milemmat olla Lumioita.

 • Mikäli uusi puhelin on Lumia, löydät yhteystietojen siirto-ohjeita Nokian sivuilta osoitteessa http://www.nokia.com/fi-fi/tuki/faq/?action=sin....

 • miten saa nokia n8 siirrettyä KAIKEN apple iphone 5s puhelimeen? kesän alussa katsoin dna kaupassa esitteen, jossa muistaakseni puhuttiin sovelluksesta joka toimii nokialla samsungilla ja iphonella.

 • Hei Krisu!

  Nokian N8 puhelimen ohjeet varmuuskopiontiin löydät tästä linkistä: http://www.nokia.com/fi-fi/tuki/tuote/n8-00/use.... Voit ottaa puhelimesta varmuuskopion tietokoneelle ja siirtää tietoja iTunesin kautta iPhonelle. Tarkempia ohjeita tiedostojen siirtämiseen saat Nokian omasta laitetuesta.

 • eikö tosiaan ole mitään keinoa siirtää puhelinluetteloa lumian 710:sta Windows 520:en

 • Hei!

  Ostin tänään iphone 4s:n ja minulla on DNA:n liitttymä,siirsin vanhan kortin uuteen puhelmieen,kuinka saan yhteystiedot tulemaan näkyviin,olisiko neuvoa?

 • Hei Kari ja Pasi!

  Puhelinluettelon siirtoa Lumiasta kannattaa tiedustella Nokian omasta laitetuesta, mikäli laitteen käyttöohjeessa ei ole manittuna, miten siirto tehdään.

  Voit kopioida vanhasta puhelimesta yhteystiedot SIM -kortin muistiin, jolloin ne siirtyvät uuteen puhelimeen.

 • Hei!!
  Mikähän vikana? Ostin nokia 6300 Dual! Vanhat puhelimet ovat Samsung galaxy S 2 ja Xcover 2, joista sim-korttien tiedot kopioitiin uusille korteille! Mutta miksi Nokialainen ei näyttä kortteihin kopioituja tietoja?

 • Hei Jari!

  Onko kaikki tiedot kopioituna SIM -kortin muistiin? Onko mahdollista koittaa SIM -korttia toisessa laitteessa ja tarkastaa väkyvätkö yhteystiedot toisessa puhelimessa. Mikäli vikaa ilmenee vain Nokian puhelimessa, niin suosittelisin tiedustelemaan syytä Nokian omasta laitetuesta.

 • Moi, teillähän on kaupoissa käytössä Piceaswitch, joka siirtää kaikki tiedot luurista toiseen. Eikö tuon helponkin vaihtoehdon voisi kertoa? Okey, maksaa jotain extraa.

 • Oliko se niin, että liikkeessä voidaan löytää vanhentuneen sim-kortin yhteystiedot?
  Vaihdoin DNA-liittymästä toiseen ja vanhimmat puhelinnumerot jäivät vanhaan SIM-korttiin. Miksi näin tärkeää asiaa ei kehoiteta liittymän vaihtotilanteessa operoimaan?

 • Tuo siirtää suoraan vanhaasta puhelimesta tiedot uuteen. Numerot, osoitteet, valokuvat, videot, biisit jne. Eikä uuden ja vanhan luurin tarvitse edes olla samaa merkkiä.
  Vastaan neuvojien puolesta myös tuohon kysymykseen, mikäli kyse ei ollut tuosta ohjelmasta. Pystyt kopiomaan nuo tiedot puhelimen muistiin vaikkei kortti itsessään toimikkaan enään, jos vain sim-kortin koko on sellainen että menee puhelimeen. Vanha kortti vaan puhelimeen ja tietojen siirto puhelimen muistiin. Tai sitten voit vain lukea ne ja kirjoittaa muistiin ja sitten syöttää ne manuaalisesti puhelimeen.

 • Hei!

  Eikö DNA:N liikkeiden myyjät voi tehdä noita tiedonsiirtoja siellä paikanpäällä? Elisalla ainakin onnistui muistikortilta toiselle, kun pyysin aikoinaan.

  Voiko Lumia 520:n akun ladata ensin ilman sim-korttia? Sim-korttia en ole vielä laittanut puhelimeeni, kun tämä uusi liittymä tulee voimaan vasta parin päivän päästä. Sitä ei sanota ohjeissa.Teille tämä lienee selvä juttu, mulle ei. Muistikorttikin pitää laittaa vanhoine tietoineen sinne, kunhan ne tiedot on ensin siirretty tähän uuteen. Pyydän liikkeessä tekemään, jos eivät pysty, vaihdan Saunalahteen.

 • Hei Olivia!

  Puhelimen lataus ja muiden kuin puheluominaisuuksien käyttäminen onnnistuu ilman SIM-korttiakin.

  Tietoja SIM-kortilta toiselle ei puolestasi ikävä kyllä voida siirtää. Jos nykyinen korttisi sopii uuteen puhelimeesi, voit toki tallentaa tiedot vanhalta kortilta laitteeseen. Jos uudesta kortista on irrotettavissa sopivan kokoiset kortit, jotka käyvät molempiin puhelimiisi, voit käyttää uuden kortin vanhassa puhelimessa, tallentaa puhelimen tiedot kortille ja tämän jälkeen siirtää tiedot kortilta uuteen puhelimeen.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei. kakskytä vuotta sitten jo tekniikka oli niin, että edes osoitekirjan tiedot joutuin siirtyi silloisissa Soneran pisteissä. Juu jo 90 luvulla oli kännyköitä! On se kumma ettei nyt osata antaa ohjeita miten helpohkosti siirtäisi tiedot Lumiasta dnalta ostettuun iphoneen, Liittymä on dna:n. Kun liki kaikkiin käy sama usb johto, niin ihan oikeesti, eikö kauppojenne henkilökunta pysty kopioimaan tietoja toiseen puhelimeen. Ostareitten nurkkanarikoissa niitä liittymiä tyrkytetään ja luvataan mitä vain, mutta aivan perusasiaan tarjotaan Nokian, Microsoftin jne tukea...... Siis pystyykö Dna kauppa siirtämään tiedot Lumiasta Iphoneen, ja jos pystyy ja haluaa, niin mitä maksaa?

 • Pystyyhän nuo kaikki siirrot tekemään noin vain, luurista toiseen, puhelinvalmistajasta välittämättä, jos on valmis maksamaan hieman ylimääräistä. Kaupoissa pitäisi olla käytössä Piceaswitch. Kuten yllä kirjoitan niin tuolla kaikki siirtyy yksinkertaisesti. Ihmettelen näitä oma welhoja, kun eivät osaa edes oikeita neuvoja antaa.
  TeleFinlandandilla tuo kaikkien tietojen siirto näyttäisi maksavan 10 euroa, edellyttää kylläkin asiakkuutta.

 • Kiitos Tim ! Hieno ohjelma tuo varmaan. Pitää mennä paikkaan, missä se on! Turhaan rupeaa näpertelemään pilvien ja bt:n ym. kanssa. Vähän sellaista tämä on, kun perheessä on kaikkien järjestelmien härpäkkeitä, ja ristiin rastiin edelleen vaihtuvat.

 • Heippatirallaa,Tim, Andie ja Ida S!

  Kiitos Timille ja Andielle tukea antavista kommenteista! Ja myös Idalle tiedoksi: Kävin tänään DNA-myymälässä, josta olin viime viikolla ostanut Lumia 520:n. Ja kuinka ollakaan, myyjä siirsi vanhat tietoni vanhasta kännystäni uuteen puhelimeeni tietokonetta avuksi käyttäen. Ja se kävi parissa minuutissa!!! Samalla tietty laittoi akun paikoilleen. Mutta kaiken jouduin kohta kohdalta pyytämään. Teki sitten mukisematta. Ja tuo kaikki ilmaiseksi! Saunalahti/Elisa palvelee ilmaiseksi myös. Ei tarvi mennä maksullisiin palveluihin ostoskeskusten nurkkiin. Huomenna rupeaa uusi liittymä toimiin. Tänään pääsin jo lukeen käyttöehtoja, joita riitti ja riitti, huh!!

 • Edistys edistyy ja kehitys kehittyy. Odottamaton murhe dna kaupassa, heillä ei ole noin vanhanaikaista (iphone4s) liitosjohtoa. Huomenna uudestaan. Ja tämän liki farssin katson loppuun ja raportoin taas sitten hyödyttävästi.

 • Lumiaani en saanutkaan tänään DNA-myymälässä sähköpostiani, kun en tiennyt kotitietokoneeni liittymän salasanaa. olen kaikki nämä vuodet päässyt sinne suoraan, kun mikrotukihenkilöni on sen niin kätevästi asentanut, ettei tarvi kuin avata vaan. Taidanpa kääntyä hänen puoleensa asiassa, kun sitten jouduin menemään Saunalahden/Elisan myymälään ongelmani kanssa, kun DNA:lta kehottivat. No, sielläpä ei osattukaan saada sitä salasanaa esiin, vaan pitää mennä ens viikolla ajanvarauksella Elisa Studioon, jossa kuulemma osaavat maksusta. Hintaahan Saunalahden myyjä ei tietystikään tiennyt eikä kuulemma netissä ole sen hinnastoa. Että tälläistä palvelua! Sitten jouduin vielä kerran meneen DNA:n myymälään yhden toisen asian takia ja siellä kommentoin tämän asian hankaluutta. he vain tolkuttavat, et pitäis muistaa salasana... Kuinka muistat tosiaan sellasta, mitä et ole koskaan tarvinnut. lopuksi totesin hiukan ääntäni korottaen, et ei voi palvelu huonommaksi mennä.. Huomasin, et myyjä pelästy ja hillitsin sit itseni loppuajaksi. Sulla Andie on tosiaan myös farssi menossa. omaani kutsun tragikomediaksi. Tämä kaikki on nörttien aikaansaannosta, he kun taitavat sortua omiin nokkeluuksiinsa alistaen tavallisen maija meikäläisen omien kommervenkkiensa viidakkoon ja juoksuttamaan myymälästä toiseen. No, pysyyhän paino kurissa, kun ottaa lähes juoksuaskelia välissä.

 • No, tätä nyt ei voi kenenkään muun syyksi laitaa kun omaksi, valitettavasti. Eivät he voi Sinun salasanaa tietää ja olisi oikeastaan huolestuttavaa jos tietäisivät. Oletan tuosta että Sinulla on Elisan tai Saunalahden sähköposti. Voit tuon salasana vaihtaa uudeksi, jossei tukihenkilö ole enään käytettävissä tai muista salasanaa, helposti oma Elisa tai Saunalahti sivuillasi. Mikäli et muista tuotakaan salasanaa niin voit kirjautua myös pankkitunnuksilla. Ja sitten annat siellä uuden salasanan ja se sähköpostiasetuksiin niin toimii taas kuten ennen. Tämä muuten ei maksa mitään.

 • Kiitos Sinulle Tim asiaani paneutumisesta! Sain sieltä Oma Elisasta uuden salasanan ja menen sen kanssa dna-myymälään, saavat sitten laittaa sen puhelimeeni. Ei vie heiltä kauan. Mulla kun noita teknisiä ongelmia on uusien vempainten kanssa. Olen sitä sukupolvea, joka ei syntynyt tietokoneen viereen.

 • Hei! Miten saan iPhone 4:stä yhteystiedot siirrettyä sim-kortille?

 • Kannattaa mennä lähimpään DNA-myymälään ja pyytää heitä siirtämään. tekevät sen parissa minuutissa. Jos itse tekee, menee ensin pähkäilyssä aikaa ja voi mennä vikaan koko juttu. että suosittelen. Mulle vaihtoivat Lumiaan vanhan Nokialaisen tiedot.

 • Hei Laura!

  Valitettavasti iPhonesta ei saa siirrettyä yhteystietoja SIM-kortille.

 • Itse sain lopulta siirrätettyä yhteystiedot dna kaupassa lumiasta iphoneen ohjelmalla. Maksoi viisitoista euroa. Kuvia ei siirretty, kun ei tiedetty miten sopii uuteen puhelimeen. Ne sain siirrettyä usb johdolla läppärin picasa ohjelmaan, ja pähkäilen nyt saisinko ne johdolla myös iphoneen.

  Eipä taida nykypuhelimissa olla siirtomahdollisuutta sim kortin ja puhelimen välillä!

 • Ei tuo yhteystietojen siirto ole niin kauheen vaikeaa kotikonsteinkaan. Googleen kirjoittaa esim. "yhteystietojen siirto iphonesta samsungiin" ja aika helpolla löytyy ohjeet.
  Iltasanomat oli koonnut Huhtikuussa 2014 ohjeet myös kompaktiin juttuun, lukaskaapa tuo lävitte, jos ois apua: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-128867465318...

 • Joo, olipa tosi helppoa 😀 Tämä 'vanhus' jättää sitten suosiolla nuo nuorempien ja fiksumpien hommiksi.

 • Kiitos paljon vastauksista! Kokeilen, jos osaisin sitten tuota kautta.

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • hei saan iphone5:än nykyinen on iphone 4s ja haluan että kuvat säilyvät ja puhelinnumerot niin miten ne voivat tulla 5s nano kortille 😀

 • Hei Veera!

  Kaikki puhelimesi tiedot säilyvät ennallaan Apple ID -tililläsi, kun otat varmuuskopion vanhasta puhelimestasi ja otat tämän käyttöön myös uudessa iPhonessasi. Apua ja vinkkejä tähän löydät tarvittaessa Applen omasta asiakastuesta osoitteesta https://www.apple.com/fi/support/.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Samsung s4 ministä meni näyttö mut saa yhdistettyä koneelle. Miten saan yhteystiedot sieltä uuteen Nokia Lumiaan?

 • Jos helpolla haluat päästä niin mene DNA-kauppaan ja pyydä tekemään siirto. Samalla siirtyvät kaikki muutkin, esim. kuvat, biisit yms.

 • Vaihdoin puhelimeni lumia 520 Huawei honor 6. Miten siirrän yhteystiedot mukana?

 • Voiko Samsung Galay A3:sta käyttää ilman sim korttia? Ei tietenkään puheluja ja viestejä, mutta että voisin tutustua uuteen puhelimeen. Minun entinen sim kortti on liian iso tähän. Vai lukkiutuuko koko puhelin, jos käynnistän sen eka kerralla ilman simiä?

 • Hei Riitta,

  Voit käyttää matkapuhelinta myös ilman SIM-korttia. Puhelin ei lukkiudu, vaan voit toki tutustua sen sisältöön ilman korttia.

 • Hei!
  Minulla on SIM-kortin ja liittymän vaihto tänään. Puhelin Samsung Galaxy Trend Plus, mutta puhelin ei vaihdu. Miten saan tietoni vanhalta SIM-kortilta uuteen?

 • Siirrät suoraan puhelimen muistiin yhteystiedot.En tiedä kuinka samanlainen tuon laitteen valikko on, mutta omassa samsungissa (s5) mahdollisuus löytyy seuraavasti: yhteystiedot->asetukset->yhteystiedot->tuo/vie yhteystiedot->vie laitteen muistiin. Kun nuo pitää aina laitteen muistissa (ja muistaa ottaa varmuuskopion) niin ei haittaa vaikka korttia vaihdetaan.

 • Ostin eilen uuden Samsung xcower3 ja nyt oon koittanut saada yhteystiedot vanhasta xcower1 mallista uuteen luuriin...simkortti vanhasta ei käy...mites muuten vois saada siirrettyä?

 • Teet samsungin/googlen accountin ja importtaat tiedot niihin accounteihin sillä xcower 1 puhelimella ja pistät syncin päälle ja loggaat jompaan kumpaan sisään sillä xcower 3 puhelimella ja pistät syncin päälle jolloin se automaattisesti siirtä ne yhteystiedot siihen uuteen puhelimeen?.Kiesillä taisi onnistua asia myös

 • Toinen vaihtoehto on että menet DNA kauppaan ja pyydät että siirtävät tiedot. Tuolla siirtyy kaikki: yhteystiedot, kuvat, videot jne.
  En tiedä mitä maksaa DNA:lla, Telefinland näytäis laskuttavan 10e.Tosin eivät ainakaan jossain vaiheessa tehneet muille kuin omille asiakkaille, en tiedä on tilanne muuttunut.

 • Miten saan vanhasta samsungista uuteen iphoneen numerot simkortilta

 • Samsung ja micro sim... Pitäs saaha numerot honoriin jossa nano sim??

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Onko mahdollista siirtää kalenterin tiedot Samsung Galaxy S3 :sta Samsung Galaxy S5 Neo jotenkin helposti, vai pitääkö vanhasta puhelimesta kopioda tiedot paperille ja käsin siirtää tiedot uuteen. Sim kortti vaihtuu tänään klo 15:23.

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Miten saan siirrettyä yhteystiedot lumia 920 --->honor 7

 • @Sami: olisiko tästä
  apua?

 • Hei puhelimeni näyttö meni rikki miten saan siirettyä puhelimen numerot toiselle sim kortille onnistuuko tämä liikkeessä?

 • Nokian C2.sim kortin pitäisi käydä HUAWEI Y5.een. Miten siirrän vanhan asiakasnumerot ym tärkeät tiedot uuteen laitteeseen..saako ohjeen sähköpostiin koska apujoukkoa tulossa ensi viikolla.

 • Odottelen josko joku vastaisi

 • Hei Kirsti!

  Kannattaa tarkastaa laitteen ohjekirjasta jos sieltä löytyisi apua: http://nds1.webapps.microsoft.com/phones/files/...

  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Voi DNA Ilkka. Palautat uskon ihmiseen. Sain todella Nokian ohjeet tabletille. Nyt olen pisteessä jossa kokeilin siirtää SIM-KORTIN Huaweihin. Viisaat neuvovat että kaikki Nokian puhelimen tiedot on sim- kortissa, siirrettävä vaan. DNA LTD Huawein tilauksen yhteydessä virkailija kertoi että C2-01 sim sopii uuteen älypuhelimien. ..nyt, mikäli kuntoni sallii , olen päättänyt mennä Hansan myymälään näyttämään tapausta, ja jos mahdollista, saamaan apua varmistaakseen etten tee vahinkoa puhelimelle. Sim kortti vaikuttaa liian suurelta..sopimaan osoittautuun tilaan.
  Suurkiitos DNA ILKKA, lauantaiaamuna 06.38

 • Tabletti kirjoittelee omiaan enkä ole saanut poistettua ennakkotekstejä..

 • Jos sim-kortti on väärän kokoinen, niin saat sen tosiaan vaihdettua helpoimmin oikean kokoiseen DNA Kaupassa. Lähimmän liikkeen löydät täältä.

  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei Kaikki!

  Kokosimme päivitetyt ohjeet puhelimen yhteystietojen siirtämiseksi yhteen paikkaan, keskustelu löytyy jatkossa osoitteesta https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yhteystietojen...

  DNA Iiro palveluasiantuntija
Viestin kommentointi on suljettu.