Yle Areena ei aukea LG tv

Yleltähän ei saanut apuja kun 12 mennyt kiinni aspa, mutta onko muilla samaa ongelmaa ettei koko sovellus aukea? Johdot irti, haettu kanavat, asennettu uudestaan ja aina vaan tämmöinen.

Kommentit

• Eikö tuo viittaisi nimenomaan siihen, ettei televisio saa sovellusta avattua? Siinä tuskin YLE pystyy auttamaan. En kyllä tunne LG:n ympäristöä, enkä itse ikinä ostaisi televisiota, jossa sovelluksissa joutuu luottamaan laitevalmistajaan.
    Mikko
  • Halusinkin vain tiedustella onko joku yleinen vika kun välillä areena ei näy samsungissa yms.
    Jostain syystä areena aukes tunnin taistelun jälkeen eli proplem solved.
    Ja Mikolle sellainen viesti, että vastata voi kohteliaastikin...suosittelen juomaan kupin kahvia jos joku tänään hiertää.
    En ole mikään tv nörtti, kunhan nyt aukee ja ajaa tehtävänsä.
    Nn
  • Ei ollut tarkoitus olla mitenkään epäkohtelias, vaan kirjoitin oman mielipiteeni. Pahoittelut jos viestistä välittyi jotain muuta.
    Mikko
  • Itselläni oli sama homma ( sony-toosa )
    Ei areena auennut,latasi,latasi,latasi,eikä mitään tapahtunut.
    Sitten tuli jokin valikko,pyydettiin painamaan play uudelleen,
    tein homman pariin kertaan,niin alkoi toimimaan.
    Kaikki muut kyllä aukesi,mutta ei areena.
    Jokin sovellushäiriö on ollut kyseessä.

( Ilmoitti vielä,että nettiä ei ole kytketty,vaikka piuha oli kunnolla kiinni modeemissa ja toosassa )

Nyt kyllä toimii hyvin.Mikä lie ollut häiriön syynä.

@ Sovellusta ei voi ladata.
    Käynnistä sovellus uudestaan painamalla,
    mitä tahansa painiketta.??
    BQ24