Yle Areena: No KS where KS is required

Yle Areena alkoi keskellä päivää antaa ilmoitusta "No KS where KS is required" jokaisesta videosta. Nettihaun mukaan tämän pitäiis tulla vain silloin kun käytössä on VPN, mutta en ole ottanut sellaista käyttöön. Ainoa laite jolla nyt näen Yle Areenan videoita, on Android-puhelin, kunhan käytän puhelimen datayhteyttä; jos käytän pelkkää WLAN-yhteyttä, saan puhelimessakin tuon ilmoituksen. Vika on siis DNA:n TV-kaapeliverkossa.