Yle Areena toimii satunnaisesti

Yle Areena on ruvennut toimimaan satunnaisesti, yleensä ei toimi, tätä on nyt jatkunut jo jonkin aikaa.

Hubia on sammuteltu, johtoa irroiteltu, reititintä buuttailtu, Areena-sovelluksen välimuistia- ja tietoja nollattu. Välillä rupeaa toimimaan jonkun em. toimen jälkeen mutta mikään tietty toimi ei auta aina. Samaan aikaan youtube yms. muut verkkopalvelut sekä netti toimivat normaalisti.

Hubi on ethernetillä kiinni reitittimessä. Hubi on myöskin päivitetty.

Kommentit

• Ja eipä tähän ongelmaan apuja saanut.  Kaikki mahdolliset kikat kokeiltiin ja tällainen vastaus loppujen lopuksi asiakaspalvelusta:

Hubin kolmannen osapuolen palveluiden kanssa on valitettavasti esiintynyt ajoittain ongelmaa. Näitä selvitetään palveluntarjoajien kanssa, mutta ongelman korjaantumisessa voi hieman kestää. Valitettavasti välitöntä korjausta asiaan ei välttämättä ole siis tulossa, jollei Areenan sovelluksen tietojen tyhjennys vielä kertaalleen auta. Toivottavasti seuraava järjestelmäpäivitys korjaa ongelman (ajankohdasta ei vielä tietoa).

Laitevaihto ei siis välttämättä auta ongelmaan, mutta toki tätä voi kokeilla. Laite tulee viedä huoltoon DNA Kaupan kautta, joka ilmoittaa korvaavan laitteen saapumisesta tekstiviestillä 2-3 arkipäivän kuluessa. Korvaavaa laitetta ei siis saa heti mukaan.
    Plari