Yle Areena toimii satunnaisesti

Yle Areena on ruvennut toimimaan satunnaisesti, yleensä ei toimi, tätä on nyt jatkunut jo jonkin aikaa.

Hubia on sammuteltu, johtoa irroiteltu, reititintä buuttailtu, Areena-sovelluksen välimuistia- ja tietoja nollattu. Välillä rupeaa toimimaan jonkun em. toimen jälkeen mutta mikään tietty toimi ei auta aina. Samaan aikaan youtube yms. muut verkkopalvelut sekä netti toimivat normaalisti.

Hubi on ethernetillä kiinni reitittimessä. Hubi on myöskin päivitetty.

Kommentit

• Ja eipä tähän ongelmaan apuja saanut.  Kaikki mahdolliset kikat kokeiltiin ja tällainen vastaus loppujen lopuksi asiakaspalvelusta:

Hubin kolmannen osapuolen palveluiden kanssa on valitettavasti esiintynyt ajoittain ongelmaa. Näitä selvitetään palveluntarjoajien kanssa, mutta ongelman korjaantumisessa voi hieman kestää. Valitettavasti välitöntä korjausta asiaan ei välttämättä ole siis tulossa, jollei Areenan sovelluksen tietojen tyhjennys vielä kertaalleen auta. Toivottavasti seuraava järjestelmäpäivitys korjaa ongelman (ajankohdasta ei vielä tietoa).

Laitevaihto ei siis välttämättä auta ongelmaan, mutta toki tätä voi kokeilla. Laite tulee viedä huoltoon DNA Kaupan kautta, joka ilmoittaa korvaavan laitteen saapumisesta tekstiviestillä 2-3 arkipäivän kuluessa. Korvaavaa laitetta ei siis saa heti mukaan.
    Plari
  • Eipä taida ongelma olla hubissa vaan dna:n nettiyhteydessä koska täällä sama ongelma Philipsin Android-töllön ja muidenkin päätelaitteiden kanssa. Nettiyhteytenä DNA:n kotikuitu. Youtube, Netflix jne. toimii mutta Areenat (lasten ja normi) vaan kellottaa. Myös kännykällä sovelluksen avautuminen kestää ikuisuuden, jos käytän kännykän mobiiliyhteyttä (Telia), toimivat Areenat normaalisti.
    Kurki
  • Netti toimi kyllä ihan hyvin. Pc:llä ja Ipadilla Yle areena toimi mutta hubilla ei. Sittemmin on tullut muutama päivitys ja tällä hetkellä hubi toimii ihan hyvin areenan osalta.
    Plari
  • Niinpä toimii täälläkin PC:llä, mutta Android-vehkeillä (tv, kännykkä, tablet) ongelmaa. Kokeilin vaihtaa googlen DNS:t reitittimeen ja suoraan telkkariinkin mutta ei auta.
    Kurki
  • Ylen päässä ilmeisesti ongelmaa Android (TV?) pohjaisissa laitteissa:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yle-areena-3cek/
    JJJN
  • Kiitos tuosta tiedosta, toivotaan että tähän tulee korjaus pian sillä on melko ärsyttävä ongelma kun useimmiten Areena tai Lasten Areena ei vaan pelaa...
    Kurki