YLE raskaana?

Ylen HD-kanavat sammuivat eilen ja tänään n. klo 8.15 pääkaupungin kaapeliverkossa muutamaksi minuutiksi (MTV3 HD samassa nipussa toimi). Musta ruutu eikä ääntä. Onko YLE raskaana, kun heillä on tätä aamupahoinvoitia?
Voisiko DNA tarkistaa omat laitteensa ja jos niissä ei vikaa ole, informoida asiasta valtioon valtiossa (YLE)?


Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.