Yle Tv 1 HD kanavalla häiriöitä kaapelissa

Hei Ainakin Lahdessa Yle Tv 1 HD kanavalla dna kaapeliverkossa ollut häiriöitä kokopäivän ja nyt äsken kesken puoli yhdeksän uutislähetyksen aikaan katosi kanava näkymästä kokonaan,
 lukee vaan että palvelu ei ole käytössä. Muut kaapelikanavat näkyvät kyllä normaalisti.
Risto
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Pikselöi ja sufferoi?
    Agi
  • Moi. Samoin minulla. Käytän tv kanavien näytössä Suosikit, joka 1 = Yle tv1 hd, 2 = Yle tv2 hd, jne. Tänään kolme kertaa tv:ssä lyhyt häiriö ja sen seurauksena tv1 katoaa Suosikeista, ja näin suosikki 1 = tv2, 2 = mtv3, jne.
    Sama siis nyt toistunut 3 kertaa n. 3h aikana.
    Lahden Renkomäki, DNA kaapeliverkko. Laite: Philips (=Android)

Jouni
  • Eilen oli häiriöitä myös Hollolassa. Kuva pikselöi ja jumiutui.
    Käytössä Hubi (1-versio) ja kaapeli-TV.

Mika
  • Esintyy luonnolisesti myös niillä KTV-a lueilla,jotka ottavat paikallisuutisten takia läheteen eettetistä.
    PW
  • mie
    Paras vastaus
  • Edelleen on tänäänkin ajoittain TV1:n kuva pysähtynyt 5-10 sekunnin ajaksi.

Mika
  • Täällä myös Yle 1 katoilee välillä.
    Töllö ilmoittaa ettei kanavaa enää ole ja kysyy poistetaanko kanavalistalta.

Saisiko DNA:lta jotain kommenttia asiaan?
    Hartza
  • Samoin nyt tänään tekee myös MTV 3 HD , AVA HD kanavilla  dna kaapeliverkossa kuva pysähtelee ja pikselöityy Samsung Neo Qled Tv  QE55QN95B.
    Risto