Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Miksi maksukanavani eivät näy - 5 yleisintä virheilmoitusta televisiossa

Huomaathan, että uusien tilausten kohdalla kanavien valtuuttuminen näkyviin voi viedä jopa 2-24 tuntia.

Television antamat virheilmoitukset vaihtelevat hieman laitteen merkistä ja mallista riippuen, joten tässä mainitut virheilmoitukset ovat vain suuntaa antavia.

1.Ei oikeutta, ei pääsyä, ei käyttöoikeutta / aktivointivirhe
Yleisimmin ratkaisu löytyy puuttuvasta linkityksestä tai että linkitys ei ole vielä astunut voimaan. Joskus tätä esiintyy myös tilanteessa missä kyseinen kanava on ollut pidempään käyttämättä tai laitteet ovat olleet pidempään pois päältä. Tarkista kuitenkin myös, että tv-kortti on laitteessasi oikein päin, käytä se pois laitteestasi ja jos käytät kortinlukijaa, tarkista että televisiosi tunnistaa kortinlukijasi. Tämän jälkeen tarkista DNA Minun Palveluni kautta omat linkittävät laitteesi ja tee tarvittaessa linkitys. Jos linkityksestä on yli vuorokausi, ota yhteys asiakaspalveluumme.

2.Ei signaalia
Tarkoittaa, että laitteeseen ei jostain syystä tule tv-signaalia. Ratkaisu tähän löytyy aina lähettimen ja vastaanottavan laitteen välistä. Käythän siis läpi, että kaikki johdot ovat kuten pitääkin, käytät ne irti kummastakin päästä, palautat laitteeseesi tehdasasetukset ja suoritat täydellisen kanavahaun. Näillä toimenpiteillä varmistat, että laitteesi ovat vastaanottavassa tilassa ja eivät ole hetkellisen häiriön kourissa. Jos signaali on edelleen heikko tai sitä ei tule vastaanottimeesi laisinkaan, otathan yhteyden asiakaspalveluumme.

3.Salattu signaali
Tämä yleisimmin tarkoittaa, että joko kyseistä maksukanavaa ei ole tilattu tai se on tilattu, mutta odottaa salauksenpurkua. Jos olet kanavan tilannut ja tämä virheilmoitus näkyy televisiossasi, käytäthän tv-kortin ulkona laitteestasi, pyyhkäiset sirua pehmeällä kankaalla mahdollisen jännitteen purkamiseksi ja suoritat laitteen tehdasasetusten palautuksen ja kanavahaun. Huomioithan myös, että uusilla tilauksilla enimmäisaika mitä salauksenpurkuun menee on vuorokausi. Jos käytät kortinlukijaa, tarkista myös että televisiosi tunnistaa kortinlukijasi. Huomiona antenniverkon asiakkaat, salauksenpurkua nopeuttaaksesi kannattaa pitää jotain kanavaa C-kanavanipusta auki. Ethän vaihtele kanavaa kesken kaiken. Näillä toimenpiteillä varmistat, että tv-kortti on kunnolla paikallaan laitteessa ja laitteesi on vastaanottavassa tilassa ja ei ole hetkellisen häiriön kourissa. Jos maksukanavasi eivät näy vuorokauden jälkeen, otathan yhteyden asiakaspalveluumme.

4.Väärä kortti / korttivirhe / Tarkista kortti
Tarkoittaa yleisimmin, että joko tv-kortti on väärin päin laitteessa, se on jännitetilassa tai se on mennyt rikki. Tämä voi tapahtua yhtäkkisestikin. Käytä aina ensimmäisenä tv-kortti ulkona laitteestasi, pyyhkäise sirua pehmeällä kankaalla mahdollisen jännitteen purkamiseksi ja kokeile tv-kortti toisilla tavoilla laitteeseen. Jos sinulla on käytössä erillinen kortinlukija televisiossasi, tarkistathan myös että kortinlukija on oikein päin. Jos maksukanavasi eivät näy tämän jälkeen, otathan yhteyden asiakaspalveluumme.

5.Ruutu pimeänä ja ei virheilmoitusta
Jos olet tilannut juuri maksukanavan ja televisiosi näyttää tältä, tarkoittaa se mitä yleisimmin, että salauksenpurku on tilaamallasi maksukanavalla viittä vaille valmis ja sinun ei tarvitse muuta kuin odottaa. Mikäli edellisestä katselukerrasta on kulunut aikaa voi salauksen purkautumista joutua myös odottamaan hetken. Jos maksukanavasi vain pimenee yhtäkkiä, suosittelen että käytät ensimmäisenä tv-korttisi ulkona laitteestasi ja pyyhkäiset sirua pehmeällä kankaalla mahdollisen jännitteen purkamiseksi ja jos maksukanavasi eivät näy tämän jälkeen, otathan yhteyden asiakaspalveluumme. Tarkistathan myös, että olet kyseisen kanavan saatavuusalueella ja sinulla on tarvittavat laitteet signaalin vastaanottamiseen ja huomioithan, että enimmäisaika salauksenpurkuun on 24 tuntia.

https://youtu.be/jpVNguVnw5A

Asiakaspalvelumme yhteystiedot: https://www.dna.fi/yhteystiedot

Häiriötiedotteet: https://www.dna.fi/vikatilanteet

DNA Minun Palveluni: https://www.dna.fi/minun-palveluni

Kuuluvuus- ja peittoaluekartta: https://www.dna.fi/kuuluvuus-ja-peittoalueet

Kommentit

 • Minulla on ollut Plus-Tv kortti jo pitkän aikaa. Nyt kun vaihdoin kanavia ja otin MTV Faktan, huomasin että koko kanavaa ei löydy kanavalistalta. Tehdasasetusten palautus eikä kanavahaku sitä kanavaa listalle tuonut. Muut kanavat löytyy ja näkyy, signaali on vahva. Vain MTV Fakta on täysin hävinnyt.

 • Hei Antti!

  Onkohan kyseessä antennitalous? MTV Fakta vaatii Antenna Ready HD -hyväksytyn päätelaitteen ja alueen tulee olla Digitan verkossa D-kanavanipun alueella: http://www.digita.fi/files/565/Kanavanippu_D.pdf

  Voit tarkistaa esim. näkyykö sinulla Ylen TV 1 HD kanava joka löytyy samasta nipusta. Digitan karttapalvelu löytyy osoitteesta http://digita.fi/kuluttajat/karttapalvelu/tv_n_...

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Ok. Asia selvisikin sillä. Kiitos.

 • Itselläni on puolet kadonnut kanavista jotka näkyi.. ja sen vuoksi nyt kun asiakaspalvelun saa joskus kiinni nii ajon tehdä muutoksen koko hoitoo tai sitten lopetan kun en saa vastinetta tilaamalleni poaketille!

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Miten vaidamme kanavia kun meillä on vanha Plus-TV kortti

 • Hei Juho!

  Olethan asiasta yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme joko yksityisviestillä Facebookissa, osoitteesta https://www.dna.fi/yhteystiedot löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 044 144 044.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • ON NUO DNA-n 4PRO kanavat sitte ihmeellisiä ku ne katoavat kesken lähetyksenkin ja ei tuu näkyviin sen jälkeen ollenkaan
  vaikka tehasasetukset ja muut tehty kanssa , siis ihan turhaan maksan maltaita paskasta
  kuka korvaa?????
  onneksi kaikki pelit näkyy muualta ilmaiseksi ja nyt lähteemuutkin dna paskat kiertoon

 • Hei pk, millainen virheilmoitus kanavilla tulee vai häviääkö signaalivahvuus niistä?

 • signaali kadonnu. tehas asetukset palautettu. kanavat haettu kaikki johot katottu läpi -

  ei vaan löydy pro 3-8 ja pro 1 2 hd tavallinen 1 2 näkyy

 • Jos olet toiminut kohdan 2 mukaisesti, jäljelle jää silloin asiakaspalveluun yhteyden ottaminen ja jos olet kaapeliverkon asiakas, huoltokäynnin tilaaminen myös. Jos olet antenniverkon asiakas huoltokäynnin saat valitsemaltasi antenniasennusyritykseltä.

 • Kun tv-kortin laittaa telkkariin, tulee ilmoitus "heikko signaali tai ei signaalia", mutta kun kortin ottaa pois ja avaa television uudestaan, toimii niin kuin pitääkin. Linkitykset ok. Missä vika?

 • MUISTAKAA, että ANTENNIJOHTONNE ON ALLE VUODEN VANHA=TUORE!!
  Minulle sanoi DNA:n aspa näin, ja huoltomies käväisi kylässä, toi olevinaan TUOREEN antennijohdon ja sanoi että vanhassa oli vika, vanhallakin toimi ja toimii ok!
  Kouvolan lakua saa TUOREENA, mistä saa? kiinasta varmaan? tuoretta alle vuoden vanhaa antennijohtoa. Maksaako DNA lennot?

  Lisätiedoksi: Maksukanavissa EI OLE PAKKO olla suomi-tekstiä, minulle DNA kertoi näin "sopimuksessa lukee ettei suomi-tekstitys kuulu sopimukseen"

  Niin että lukekaa tämä ja sopimus ennenkuin valitsette vikakonttorin numeron!!

  Minullakin on MTV3-HD:ssä ongelmia, ei ollut IKINÄ näkynyt, rouva katsoi, kyseli tekniseltä puolelta ja taas katsoi koneelta ja ihmetteli, sitten sanoi että tilataan huolto, näin tehtiin. Meni TUNTI ja MTV3-HD alkoi näkymään, mitä tapahtui? DNA:n rouva huomasi DNA:ssa mokan jonka korjasi, ei kehdannut sanoa sitä minulle. Onneksi kerkesin perumaan huollon muuten olisi tullut taas 55€:n maksu.
  Olisiko liikaa vaadittu että jos asiakas on rehellinen niin DNA:kin olisi rehellinen??

 • Mikä mahtaa olla vikana kun welho kanavapaketin osa kanavista ei toimi, esim. Sport1, mtv3 max, juniori ja muutama muu eivät näy, mutta esim. Series ja hits näkyvät? Kyllä on ollut surkea palvelu muutenkin. Nettiyhteys pätkii jatkuvasti ja kun yrittää tehdä vika ilmoitusta, niin sellasta ei pysty tekemään missään. Pelkkää rahastamista tämä on!!! On todella hienoa maksaa tälläsestä paskasta yli 50euroa kuussa!!!!

 • Hei Tommi!

  Jos kanavien näkymisen kanssa on ongelmia, eikä tämänkään ketjun ohjeista ole apua, suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044, tai yksityisviestillä Facebookissa. Asiakaspalvelun ollessa suljettuna voit myös soittaa maksuttomaan vikapalvelunumeroon 0800 300 500.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei ! miksi tv kanavat häviävät / sekoittuvat ? eli 1,2,3,4,5,6 jne eivät ole omilla paikoillaan enään ? fox kavana hypännyt paikalta 12 paikalle 73 kun ne aamulla vielä omilla paikoillaan....

 • Hei Niko,

  sekottuivatko kanavat kanavahaun jälkeen vai itsestään?

  Suosittelisin tekemään laitteelle tehdasasetusten palautuksen ja uuden kanavahaun. Mikäli tämä ei korjaa ongelmaa niin olethan asiakaspalveluumme yhteydessä niin saamme tehtyä kattavan vianselvityksen.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  Asiakaspalvelun ollessa suljettuna voit myös soittaa maksuttomaan vikapalvelunumeroon 0800 300 500.

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Tämän kuun alkupuolelle asti mix8 kanavapaketissani näkyi eurosport2. Nyt sitä ei näy enään tv.n kanavalinnoissakaan. Mihin ihmeeseen se oikein hävisi? Olen Kajaanin alueella.

 • Hei Pentti, kanavapaikkaa ei siis näy vastaanottimessa. Kiinnittäisin tässä kohtaa huomiota kohtaan 2. Ei signaalia. Lisänä jos olet antenniverkon asiakas, kannattaa vilkaista Digitan sivuilta että onko alueellasi häiriötä tai huoltotöitä http://www.digita.fi/kuluttajat/karttapalvelu/t...

 • Meillä ihme ongelma boxsi wbox hd2 antenniverkko Oitti Hausjärvi kanava paketti mix8 johon kuuluu mtv max fakta leffa, discovery, national geographic, animal planet, showtime, nelonen prime. Muutimme kanava paketin kanavia tänään edellä kerrottuun muotoon oma dna palvelussa...id discoveryn tilalle tuli mtv fakta joten id discovery jäi pois...huomasimme nyt että national geographic kanava mennyt myös salauksen taakse vaikka oma dna sivu sanoo sen olevan aktiivi...samoin dna asiakas palvelu..pyysi tekemään tehdas asetus palautuksen ja kanava haun jne...kanava ei vaan aktivoidu vaikka on ollut vielä eilen viimeksi katselussa? Ruutu on mustana ja lukee teksti "no access not activated (error code 6) ottaa päähän kun asiakasta suurinpiirtein ylen katsotaan puhelimessa voin vakuuttaa että vika on dna tietokoneella joka on jostain syystä ng kanavan laittanut ei aktiiviseksi....kaikki muut kanavat toimii ja signaali tasoa riittää nämä kanavat tulevat nykyään digitan verkossa T2 uhf nipussa kaikki yhtä lujalla signaalilla joten vika ei ole myöskään johdossa meillä kotona kaikki konstit tehty lootan sammutus kortti pois tehdas palautus uudelleen viritys jne...tuttua juttua ei vaan toimi...dna ei suostu kokeilemaan uudelleen aktivointia kun koneet näyttää kuulemma OK? pitääkö sanoa koko sopimus irti vai pitääkö alkaa vaatia alennusta kun palvelu ei toimi...kuluttaja asiamies lienee seuraava mikäli dna ei korjaa virhettä ja aktivoi ng kanavaa uudelleen yleensä aktivoinnin jälkeen ovat kanavat näkyneet n.tunnin kuluessa eikä minkään päivän päästä kuten dna osaamaton asikaspalvelija Sari väitti! Kysymyshän ei ole siitä etteikö ng olisi meillä näkynyt se on nähnyt kokoajan nyt vain dna pimensi sen kun muutimme id discoveryn mtv faktaan!

 • Hei Hyvät dokumentit,

  maksukanavia pääsee muokkaamaan DNA Mix 8 kanavapakettiin DNA Minun Palvelun ja asiakaspalvelun kautta. Kanavavaihdon jälkeen uudet valitut kanavat alkavat näkyä vuorokauden kuluessa. Salauksenpurussa menee maksimissaan vuorokausi ja nopeampaa läpimenoa ei voida luvata, koska salauksenpurun kestoon vaikuttaa myös niin moni DNA:stakin riippumaton asia esimerkiksi laitteet ja kytkennät. Antenniverkossa varsinkin tärkeintä on hakea kanavat uudelleen kokonaisesti eikä pikahaulla ja tämän jälkeen pitää maksukanavaa päällä ja odottaa.

  Jos uudet kanavat eivät ala näkyä vuorokauden kuluessa, silloin kannattaa palauttaa laitteeseen tehdasasetukset mahdollisen laitejumin poislukemiseksi ja jos ei apua, yhteys tämän jälkeen samantien asiakas- tai vikapalveluun. Vikapalvelu auttaa vuorokauden ympäri.
  Silloin pääsee tarkistamaan tarkemmin myös esim. laitteen ja tv-kortin välisen linkityksen tilanteen. Mainitsemasi ilmoitus on siis sama kuin kohdassa 1. Ei oikeutta, ei pääsyä, ei käyttöoikeutta.

  Olethan siis yhteydessä nyt asiakas- tai vikapalveluun tarkempaa selvitystä varten. Asiakaspalvelua saat puhelinlinjan lisäksi Facebookin ja Twitterin kautta myös.

  www.dna.fi/yhteystiedot
  www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_fi

 • Hei,
  otin maaliskuussa MIX-8 -kanavapaketin ja viritin valitsemani kanavat kotitelevisioon (kaapeli) Helsingissä. Sain pari viikkoa sitten kotiin postia "Yksi kortti. Mökillä. Kotona." Sen innoittamana otin kortin mukaan mökille Porvooseen. Siellä meillä on digiboksi ja vanha televisio. Digiboksi löysi kanavahaulla vähän päälle 30 kanavaa, joista yksikään ei ollut noita hankkimiani MIX-8 -kanavia. Kotona löytyy yli 300.

  Kävin Porvoon DNA-kaupassa, jossa asiaa ei sanottavasti tunnettu. Kuitenkin siellä minulla annettiin uusi kortti, joka on samannäköinen kuin alkuperäinen. Siinäkin lukee, kuten alkuperäisessä, Cable HD.

  Onko ongelma kortissa? Vai olisiko se siinä, että digiboksi ja tv ovat vanhoja?

 • Hei Reino, tv-kortit toimivat nykyisin sekä antenni- että kaapeliverkossa eli jos sinulla on kaapeliverkon kanavapaketti tilattuna, näet saatavuuden mukaisesti kanavat myös antenniverkossa. Antenniverkossa saatavuus tosiaan vaikuttaa kanavien näkymiseen paljon. Osa kanavista näkyy UHF-antennilla ja osa VHF-antennilla. Lisähuomiona myös laitteet kuten kaapeliverkossakin eli HD-kanavat vaativat HD-laitteen.

  Tässä infoa sinulle, johon kannattaa nyt tutustua:
  https://www.dna.fi/tuki-miten-otan-teravapiirro... (kohta Antennikanavien näkyvyys vaihtelee alueen ja verkon mukaan)
  https://www.dna.fi/kanavalista-antenni

 • Moro!
  Jos Ylen HD-kanavat näkyvät, näkyvätkö myös Dna:n HD-kanavat? Vaihdoin keskiviikkona, 24.6. Mix8 palveluun, mutta yksikään valitsemistani HD-kanavista ei näy. Valitsemani "Ei HD-kanavat" näkyvät. Kanavia en pääse vaihtamaan, vaikka eipä vaihtoehtoja paljon ollutkaan. Kortin linkitys on tehty, boksi löytyy Antenna HD-Ready listalta, talomme on peittoalueella ja antennimastossa on VHF-antenni ja vahvistin. Kaduttaa jo Plus-TV:n vaihto tähän Mix-8 palveluun...

 • Hei Aki!

  Ikävä kuulla, että HD-kanavien kanssa on ollut ongelmia. Kuulostaa siltä, että kaikki tarvittavat asiat olet jo testannut. Suosittelen siis ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, josta voimme tutkia asiaa vielä tarkemmin ja selvittää, miksi HD-kanavat eivät sinulla näy.

  Löydät asiakaspalvelun halutessasi sosiaalisesta mediasta:
  https://twitter.com/dna_palvelu
  https://www.facebook.com/dna.fi

  Muut yhteystietomme löytyvät TÄÄLTÄ

 • MTV3 HD, Nelonen HD ja Fox HD lakkasivat näkymästä samoihin aikoihin tai vähän jälkeen, kun tein muutoksen kanavapakettitilaukseen. Ilmoitus 'Pääsy evätty' tulee välittömästi kanavavalinnan jälkeen. Kaikki muut kanavat ml. MTV3 Total -paketti näkyvät ongelmitta. Perustemput eivät korjanneet, kuten eivät niin monella muullakaan tänne kirjoittaneella. Asiakaspalvelun 044 144 044 on niin tukossa, ettei sitä oikein enää voi kutsua asiakaspalveluksi.

 • Hei Pekka!

  Ikävä kuulla, että HD-kanavien kanssa on esiintynyt ongelmia. Onko käytössäsi Facebookia tai Twitteriä? Asia olisi hyvä selvittää asiakaspalvelun kautta, jos tehdasasetusten palautus, kytkentöjen tarkistus ja kortin puhdistaminen eivät ole korjanneet tilannetta.

  Löydät asiakaspalvelun halutessasi sosiaalisesta mediasta:
  https://twitter.com/dna_palvelu
  https://www.facebook.com/dna.fi

  Muut yhteystietomme löytyvät TÄÄLTÄ

 • Ihan pakko kirjoittaa: Onhan noita ongelmia minullakin ollut reilun 10 vuoden Welho- ja DNA / Welho -asiakkaana MUTTA 98-prosenttisesti ole saanut ystävällistä ja tehokasta asiakaspalvelua ihan puhelimitse (eivätkä jonotusajat ole olleet kohtuuttomia). Lueskelen näitä juttuja mahdollisesti tulevia ogelmia silmällä pitäen. Ei tulisi mieleenikään vaihtaa palveluntarjoajaa. 😀

 • Hankin Topfieldin crc-1410 boxin.
  Minulla on mix 8 paketti ja ajoittain maksukanavat tuottavat vain tuon edellä mainitun mustan ruudun. Kyselin Topfieldin huollosta apuja asiaan ja mainitsivat että taloyhtiön verkossa saattaisi olla ongelma. Kaapeli laajakaista toimii kuitenkin 100 megan teholla niin ei olettaisi että verkko olisi pullonkaulana.
  Suoritin juuri tuon maksukortin pyyhinnän josko tuossa olisi jotain kontakti tms. ongelmaa.
  Suoritin tuon jo eräänä toimenpiteenä aikaisemmin, mutta ehkä hieman hätäisesti..
  niin se kysymyskin oli tuolla, mutta:
  Jos kaapelimodeemi pelittää 100 megan yhteydellä voiko talon verkko olla maksukanava-ongelmien syy. ..ja auttaisko tuossa signaalin "vahvistus-purkki" ?

 • Hei Timo!

  Jos et ole vielä ongelmasta ollut yhteydessä asiakaspalveluun niin suosittelen kyllä soittamaan p.044 144 044. Ennen soittoa kannattaa kuitenkin tarkistaa antennijohdon kytkennät televisioon. Antennijohto saisi olla korkeintaan 4 metriä pitkä eikä jatkettu millään tavalla.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • maksukanavat katkonut 5pv?

 • Hei Maru!

  Millä tavalla kanavat pätkivät? Millaisen virheilmoituksen saat? Onko tämän viestiketjun aiemmista vinkeistä apua?

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • kaikki maksukanavat pätkivät 5pv?

 • Yritin virittää Eurosport HD ja Eurosport 2 HD-kanavia. Ongelmana on, että kanavahaku kysyy varmennetta (PIN-koodia) ja se ei ole se, minkä olen kirjannut käyttöoppaan kanteen, joten uusien kanavien haku Mix-pakettiin ei onnistu. Mikä neuvoksi?

 • Missähän vika kun 2 kuukauteen ei ole näkynyt MTV, eikä Discovery. Tulee vain ilmoitus "valittu kanava ei ole mahdollinen" signaalit 100% laatu 100%. Tämä tapahtuu kummassakin televisiossa joissa eri kortit ja kummatkin tv:t Sony merkkisiä.
  On kokeiltu tehdasasetusten palautusta 101 kertaa, pyyhitty kortinlukijaa ja vaikka mitä. Ei vain näy....?

 • Hei Jari!

  Oletko ollut asiasta jo yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044? Samalla voimme tarkistaa että tilauksessasi on kaikki kunnossa ja tarvittaessa tilaamaan huoltomiehen paikalle.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • kaikki kunnossa

 • Dna asiakaspalvelussa nostettiin kädet pystöön, myös Sonyn tuessa nostettiin kädet pystöön. No onneks löytyy itseltä älliä sen verta että sain kanavat näkymään. Ongelmahan oli siinä että täällä Kemissä näkyy kaikki ruotsin kanavat + samat ruotsin maksukanavat kuin suomessa. Sehän niitä sekoitti kun tietyt kanavat olivat samoilla taajuuksilla kuin suomen kanavat. Ruotsissa on 1000x korkeampi signaali kuin suomessa ja tosiaan katolle riittää nuppineula, että ruotsin kanavat näkyvät, eli oli antenni mihin suuntaan tahansa, niin ruotsin kanavilla on 100% signaali. Antennini on suunnattu Ouluun (muuten täällä ei näkyisi kuin yle1 ja yle2)
  Ongelma ratkesi sillä, että tv:hen tehdasasetukset ja kun alkuasetuksissa kysyy haetaanko kanavat automaattisesti, niin siihen EI! Myös asetus "päivitetäänkö kanavalista automaattisesti" ja "lisätäänkö uudet kanavat automaattisesti" EI! Sitten vain digitan sivuilta kanavanippujen tiedot ja käsinviritys. Nyt näkyy!

 • Miksi jälleen kerran ääni on kadonnut kanavista BBC World ja Sub ?
  Onko jälleen tehty jotain päivityksiä, jotka sen voivat aiheuttaa.. Kodissa oleviin laitteisiin ei ole tehty mitään muutoksia ja kesällä on jo kahteen kertaan pitänyt palauttaa tehdasasennukset ja etsiä kanavat uudelleen ; olisiko vika taloyhtiön kytkennöissä vai mistä sitä pitää hakea.
  Olen kaapelitvalueella Helsingissä.

 • Eikö vanhoilla digibokseilla (ei Chip ID) ole enää mitään mahdollisuuksia nähdä maksullisia kanavia? Viime vuonna se onnistui vaikeuksitta.

  Olavi

 • Hei Olavi, kyllä voi. Vain HD-kanavia ja T2-tekniikan kanavia varten tulee olla HD-laite.

 • Mitä tarkoittaa T2-tekniikka. Hain Oulussa TV kortin ja Mix 8 paketin, mutta mitään ei tullut näkyviin. Kolmesti kysyin neuvoa asiakaspalvelusta, mutta apua ei löytynyt. Jouduin perumaan tilauksen.

 • T2 (DVB-T2) on teräväpiirto standardi digitaalisessa televisiossa. Kanavien valtuudet kortille voi kestää jopa 24h, ennekuin kortti avaa kanavat.

 • Miksi maksukanavani eivät näy? Tv ruutu on musta ja ei virheilmoitusta. Kanavat löytyvät, ja eilen Isänpäivänä ko. kanavani näkyivät moitteetta. Kortti on noudettu liikkeestä 4-5 päivää sitten. Voiko kortin linkitys/salauksen purku kestää näin pitkään?

 • Hei Arto,

  Suosittelen ensi hätään tekemään laitteelle tehdasasetusten palautuksen ja uuden kanavahaun, mikäli ne eivät auta niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta pääsemme katsomaan että linkitys ja salauksenpurku on ok.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei!

  Maanantaina Dna tv-kortti vaihdettiin uuteen, ei toiminut, vanha kylläkin toimi. Tänään taas vaihdettiin uusimpaan kortti versioon, eikä taaskaan toiminut . Vanha toimii edelleen.

  Uuden kortin virheilmoitus: ei pääsyä (3).

  Mitä teen? Menenkö taas Welhon poikien luokse, vai voinko itse tehdä jotain?

  Terveisin Tuula.

 • Hei Tuula,

  kannattaa tehdä laitteelle vielä uusi kanavahaku - mikäli kortin aktivoinnista on jo yli 24h olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä

  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_Palvelu

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Kiitos vastauksesta.

  Kerroppa vielä miksi minua pyydettiin vaihtamaan uuteen korttiin, vaikka vanhakin toimi hyvin.

  Tuli vain "sotkua" minulle, sillä en oikein hallitse näitä asennuksia.

  Tuula.

 • Kortti on voinut olla niin vanha ettei se tue DNA TV -liittymän uusia VoD palveluita, kuten videovuokraamoa, ja kortti on tämän vuoksi vaihdettu uuteen.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hei Iiro!

  Näin voi olla, siitä ei vain mainittu kun kortti vaihdettiin. Sitäpaitsi uusi kortti ei edelleenkään toimi (ei pääsyä (3), vanha toimii.

  Tuula.

 • Miksi kanavahaku ei tuo näkyviin Viasat Sport kanavia SD-telkkareissa? Meillä on HD boxsi, jolla kanavat näkyy. Nyt hankittiin Conax CL+ kortinlukija, johon TV kortti linkitettiin ja tarkoitus oli katsoa noita sportin SD-kanavia makuuhuoneen vanhemmasta HD-telkusta, jossa ei ole T2 hd viritintä. Kokeiltiin myös vanhempaan digiboksiin, joka ei ole HD. Tehdasasetukset on haettu ja kanavahaku tehty monta kertaa mutta Viasatin SD kanavia ei vaan tule kanavalistalle. Nelosen ja MTV:n maksukanavat kyllä tulee näkyviin. Mikä mättää? (kyseessä antennitalous)

 • Hei Päivi,

  kannattaa olla yhtedessä asiakaspalveluumme niin pääsemme tarkastamaan näkyvyysalueen ja tekemään tarkan viankartoituksen.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei !

  Mistä mahtaa johtua että YLE 1 ja 2:n sekä MTV3:n HD kanavissa on häiriöitä katsottaessa TV:n kautta?
  Kun katsoo digiboksin kautta, häiriöitä ei esiinny. Vika ei voi olla televisiossa, koska on kokeiltu kahdella eri TV:llä.

 • Toistuuko ongelma jos kokeilet toista antennijohtoa?

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Hei Hanna Mari. Pyyntösi mukaisesti soitimme asiakaspalveluun koskien noiden Viasat Sport SD kanavien näkymistä vähän vanhemmissa telkkareissa. Asiakaspalvelu ei kyllä osannut mitenkään auttaa. Tuntui muutenkin olevan hankala saada palveluneuvoja ymmärtämään ongelman ydin puhelimitse. Itse olemme asiaa pähkäilleet lisää ja tuli mieleen, että voisikohan ongelma johtua siitä, että Conax CL+ kortinlukija ei toimi noissa vanhemmissa telkkareissa vaan pitäisi olla Conax Ca kortinlukija.

  Sitten tonen kysymys, että toimiikohan tämä uusi TV kortti enää näiden CA-moduulien kanssa ja mahtaakohan kuitenkaan ratkaista ongelmaa eli tuoda puuttuvat kanavat TV:n kanavalistalle, josta ne sitten voisi myös saada näkymään. Ei turhaan viitsisi kokeilumielessä ostaa tuota CA moduulia, jos ei sitten toimikaan.

  Löytyyköhän sieltä teknisestä tuesta ketään, joka osaisi auttaa. Vika ei liene verkossa, koska antenna ready digiboksissa eli T2 virittimellä varustetussa boksissa kanavat näkyvät. Urheiluhullu pikkupoikamme haluaisi kuitenkin katsella lähetyksiä omassa huoneessaan eikä juuri nyt haluttaisi ostaa uutta telkkaria.

  Päivi

 • Hei Päivi!

  Kortit toimivat kyllä kortinlukijoiden kanssa, ainut asia joka vaikuttaa on se onko kortinlukija linkittävä vai ei. Linkittävät kortinlukijat tulee linkittää ensin. TV-kortin kanssa ja tuon voi tehdä DNA Minun palveluni -sivuston kautta.

  Jos lukija ei ole linkittävä niin kortti toimii suoraan, kanavien näkymisessä voi mennä korkeintaan 24 tuntia.

  Voisit vielä kokeilla kytkeä tuon boksin jolla kanava ei tule näkyviin samaan antennijohtoon jolla kanava vastaavasti näkyy, niin viallinen antennijohto saadaan ainakin suljettua pois.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Harmi, kun ei sitten tullut vastausta ja apua asiaan. Vain itsestään selvyyksiä, jotka on kyllä tiedossa ja kokeiltu: Kortinlukija on linkitettävä, se on linkitetty ja toimii. Antennijohtoja on vaihdeltu. se ei ole ongelmana.Tuntuu ihmeelliseltä, ettei kellään ole vastausta näihin meidän kysymyksiin. Digitaltakin neuvottiin kysymään teiltä. Osaaminen tuntuu olevan aika vaatimatonta luokkaa. Kokeilen vielä, jos verkkokauppa. comissa tai Gigantissa olisi viisaampaa väkeä.

 • Huh huh kukaan asiakaspalvelija ei näköjään ymmärrä Päivin ongelmaa. Kyseiset kanavat lähetetään T2 lähetysjärjestelmällä, vaikka ovatkin sd-kanavia. Niitä ei siis saa näkymään sillä vanhalla televisiolla koska siinä ei ole T2 -viritintä.

 • Tuhannet kiitokset ja ruusukimppu vielä päälle tästä tyhjentävästä vastauksesta. Hienoa, että löytyi ammattimies/nainen kommentoimaan. Nyt ei enää tarvitse pähkäillä tämän asian kanssa.

  Päivi

 • 8.12 n.klo 01.55 maksukanavat lakkas näkymästä (ei käyttöoikeutta 5),eikä temput auttanu!

 • Maksukanavat lakkas näkymästä (ei käyttöoikeutta 5), Ja meikäläinen on antenni taloudessa ja kaukana pääseudulta...

 • Huomenta kaikille,

  Kaapelitelevision maksukanavissa on tänään häiriöitä ympäri Suomea, häiriöt ulottuvat nyt myös antennitalouksiin.

  Pahoittelut viasta aiheutuvasta haitasta, vika on parhaillaan korjauksen alla.

  https://www.dna.fi/dna-oy/tiedotteet?relativeUr...

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • missähän vaiheessa korjaus on.ku ei edelleenkään näy kanavat.

 • Vika on edelleen ajankohtainen ja se pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöstä ja kiitokset kärsivällisyydestänne!

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Niinpä näyttää olevan edelleen vikaa. Olisihan tuo suotavaa, jopa asiallista, laatia häirötiedotteet kattavammin.
  Lähetinasemat, joita vika koskee, näkyviin!
  Selventäisi asiaa huomattavasti - varsinkin peittoalueiden laitamilla, missä joskus muitakin toimenpiteitä vaativia häiriöitä saattaa esiintyä...

 • Hei !

  Olisi paikallaan, että DNA laatisi vioista erityistiedotteen, missä ja minkä tyyppisiä vikoja sekä miten ja milloin niitä on tarkoitus korjata DNA:n toimesta.
  Isännöitsijämme mukaan vikaa on riittämättömässä signaalissa eräillä alueilla.

 • Jyväskylän lähetinasemalta (40km itään) maksukanavat alkoivat hetki sitten näkyä.
  Hyvityshän näkyy sitten seuraavassa laskussa...
  ;-)

 • Meilläpä on ongelma. Ostimme uuden tv:n maanantaina. Kortinlukija ja maksukanavia. Haettiin kanavat ilman kortinlukijaa; löysi ns kaikki kanavat. Kortinlukija tv:seen. Ei näytä kuin nelonen pro 1 ja 2 sekä nelosen muut ns maksukanavat. Loppuja pro-kanavia ei näy. Haetaan kanavat uudestaan. Ei löydä edes pron kanavia 3-8. Palautus tehdasasetuksiin ja haku taas ilman kortinlukijaa. Löytää kaikki kanavat mutta ei edelleenkään näytä pron 3-8 kanavia vaan tv on vaan musta ja tulee välillä virhekoodi (6). Soitto tänään asiakaspalveluun. Voi mennä kuulemma 24 tuntia salauksen purkuun?! Nyt siis odotamme huomiseen että näkyykö kanavat vai ei... Mutta pirun mielenkiintoista tää kyl on... En ymmärrä mikä voisi olla vikana... Osaako joku auttaa?

 • Taas on DNA kaapeliverkon kuukaudenkanava 98
  perseellään.Tämä ei sitten johdu asiakkaiden laitteista.
  Koskee ainaskin pääkaupunkiseutua.

  Eikä todellakaan ole ensimmäinen kerta.
  Milloin ei tule kuvaa,milloin on textitykset päin p*****ä,
  milloin ääni puuttu.

  http://postimg.org/image/qlb7n1prz/

 • Hei Tenunymix, kyseessä on yleinen vika pääkaupunkiseudun kuukauden kanavan kanssa. Kanava on pimeänä ja tätä korjataan parhaillaan.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Milloinkahan nämä maksukanavat alkavat näkymään, etteköhän te jo tiedä missä vika on joten voisitte kyllä antaa vastauksen milloin vika on korjattu tai edes arviota siitä.

 • Olen jo aikaisemmin pyytänyt, että DNA laittaisi tälle kanavalle selkeän tiedon pääkaupunkiseudun maksukanavaongelmista, laajuus, mistä johtuu ja koska korjautuu. Kyllä asiakkaille pitäisi vastata ja kertoa avoimesti, mikä on ongelmana.

 • Ylempänä ketjussa on parhaaksi vastaukseksi merkitty vikatiedote josta löytyy tarvittava tieto vikaan liittyen: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-tel...

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Nämä yleiset kanavaviat on tosiaankin yleistynyt DNA verkoissa.

 • Olipa hieno vastaus, kiitos siitä. On se hyvä että pidätte meidät maksavat asiakkaat ajan tasalla missä mennään. Kerta vika on teillä tiedossa niin olisi reilua kertoa meneekö päiviä vai viikkoja, vai mitä?

 • Maanantaista lähtien ollu maksukanavat pimeenä, antennitalous pääkaupunkiseudulla. Ei taida DNA:kaan infota aspaansa kun kerta toisensa jälkeen linkkaavat tonne neljä päivää vanhaan tiedotteeseen. On tainnu vähän isompi palikka kosahtaa. Eipä silti, en minäkään heti kertois mitään kenellekään jos paska valuis norona lahkeesta.

 • Pitäisiköhän siirtyä takaisin Canal Digitalille? Pari kuukautta meni jotenkin kivasti täällä, mutta tämä melkein viikon hässäkkä.

 • Miten saan maksulliset DNA TV- kanavat näkyviin puhelimessa/tabletissa/tietokoneella? Minulla on kaikki MTV-maksukanavapaketit tilattuna jo kauan sitten. Sivuillanne lukee, että ´´DNA TV -sovelluksella katsot tv-ohjelmia äly-puhelimella tai tabletilla missä ja milloin haluat. Näet myös tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä.´´

  Kun klikkaan DNA TV:ssä kanavan kuvaa, niin kanava ei näy ja siinä ohjataan soittamaan 0800-550044 (eli nettikauppaan, joka on nyt kiinni). Saanko kanavat jotenkin näkymään tänään ilman lisämaksua?

 • Näköjään vikaa korjataan edelleen.
  Tais korjausporukka lähteä viikonlopunviettoon.
  Asiaan palataan tulevalla viikolla,kun ehditään.

 • Tr: Koita vikapalvelunumeroa 0800300500 - auki joka päivä 24/7.

 • Tuntuisi että minun ongelma olisi helppo selvittää mutta eipä näytä olevan. Maksukanavat näkyvät milloin sattuu ja kun eivät näy ruutuun tulee "salattu signaali" teksti.
  Olen vaihtanut katselukortin, poistanut ylimääräiset linkitykset kortilta ym. Kanavat näkyvät kun tekee kanavahaun uudestaan tai sammuttaa ja käynnistää televisiota useita kertoja uudestaan ja odottelee pitkän aikaa.
  Televisio on uusi Samsung ja itsellä loppunut vaihtoehdot mistä vikaa etsiä.

 • Ei näy maksukanavat vaikka vika ilmeisesti korjattu? Telkkua sammuteltu ja käynnistelty ja kanavat uudelleen haettu, kanavat löytyy mutta eivät näy?

 • Hei Vastausta vailla!

  Minkä virheilmoituksen saat, kun kanavat eivät näy? Palauta vielä tehdasasetukset laitteeseen, ja jos tästä ei ole apua, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Nyt rupes näkymään täälläkin kanavat muutamaa tuntia vaille viikonhan nuo oli pimeenä, olishan tuosta ihan reilua saada joku hyvitys vai mitä? Mutta kiva että nyt toimii.

 • Kun vaan ei toimi vieläkään. Kaikki kotikonstit + nollaukset, kortinkääntelyt, pyyhkimiset ja kanavahaut tehty, 2krt soitto asiakaspalveluun, kysytty neuvoa poppamieheltä ja heitelty suolaa olkapään yli ja vihelletty pilliin. Kanavat löytyy mutta salattua signaalia on nyt katteltu jo toista viikkoa. Antennitalous Helsinki.

  ????

 • No, nyt näkyy. Syynä oli mitä ilmeisimmin vääränmerkkinen suola.

 • Joopa joo.... ei tainnut olla kovin hyvä joululahja idea ostaa isälle viasat kulta kanavapakettia... isäni tarvitsi siis kanavapaketti korttia conax kortinlukija digiboksiin, piti saada kanavat näkyviin jouluaattona ja nyt niitä on yritetty saada näkyviin koko suvun voimin... kunnes väsyneinä luovutimme... kaikki ovat lukeneet ohjeita netistä missä vika voi olla... Uusi yritys ja plääh antaa olla.... Parasta oottaa arkea... ja perua koko homma. Hyvä lahja idea meni ihan puihin, ja mitä DNA:han ja heidän tarjoamiinsa palveluihin tulee.... En ikinä hanki heiltä mitään... Pettymys oli valtava. Ajattelin hankkia kanava paketin isälleni puoleksi vuodeksi... mutta en ajatellut että sen elokuva kanavapaketin hankkiminen ja varsinkin sen asentaminen on näin helvetin hankalaa, että koko suku tuskailee kun ei saada isän joululahjaa näkyviin. Kyllä ennen oli kaikki paljon helpompaa, tarvitsi vain työntää kortti laitteeseen ja näit saman tien kanavat jotka olit tilannut. No ajatus oli kaunis... ehkä se lämmittää isän mieltä vaikka kanavat eivät löydykään

 • Hei Reija! Harmillista kuulla, mikäli lahjaksi hankittua kanavapakettia ei ole saatu toimimaan. Onhan isäsi DNA TV - tarjonnan saatavuusalueella? Mitä kanavat ilmoittivat, kun eivät näkyneet? Onhan isäsi kortinlukija ja tv-kortti linkitetty? Huomaathan, että salauksen purkautumisessa menee maksimissaan 24 tuntia.

  Kannattaa olla tänään suoraan asiakaspalveluumme yhteydessä, sitä kautta saadaan tarkistettua että kaikki on varmasti kunnossa. Asiakaspalvelumme 044 144 044 on avoinna tänään maanantaina 28.12.2015 normaalisti kello 8 - 18.

  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Moi

  Televisiolla tallennettu AnimalHD-kanavan ohjelma ei näy. Televisio (Samsung) ilmoittaa että vanhentunut sisältö. Minulla on käsittääkseni oikeus myös tallentaa maksamiani kanavia ja katsoa niitä silloin kun haluan ?

 • Hei Vesa!

  Onko sinulla varmasti kyseisen maksukanavan tilaus edelleen aktiivinen, entä onko tallenne miten vanha?

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Tilaus on aktiivinen ja tallenne joka ei suostu näkymään on tallennettu 27.12.2015 eli alle viikon vanha.
  Kyseinen tallenne toimi seuraavana päivänä mutta katselu jäi kesken, ja eilen kun ajattelin katsoa sen loppuun ilmoitti TV että vanhentunut sisältö.

 • Mikäli vika koskee vain tuota yksittäistä tallennetta niin asia vaikuttaisi television omalta vialta, jos taas vikaa on kaikilla tallenteilla niin asiasta kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 vian tarkempaa tutkimista varten

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Minulla on DNA Mix 8 kanavapaketti, ollut jo vuoden päivät ja sitä ennen muita maksukanavia monta vuotta. Tämän vuoden puolella 4.1. Animal Planet HD ja Geographic National HD kanavat lakkasivat näkymästä. Sunnuntaina 3.1. vielä näkyivät aivan normaalisti ja maanantaina eivät enää. Asun siis Porissa.

  Olen kokeillut kaikkea: tehdasasetusten palauttaminen digiboksiin, uusi kanavahaku, kortin poisto koneesta ja laitto takaisin, ainakin 10 kertaa. Mikään ei auta. Muut maksukanavat kyllä näkyvät normaalisti, mutta eivät nämä kaksi.

  TV ja digiboksi ovat kumpikin hankittu viime vuoden lopulla, joten Caple HD ready valmius on. Kuulun siis kaapelitalouteen. Eilen kyllästyin ja vaihdoin näiden kanavien tilalle toiset maksukanavat, jotka näkyvät aivan normaalisti.

  Missä lienee vika?

 • Hei Marja !

  Samanlaisia ongelmia minullakin on, erikoisesti nykyään ääni puuttuu BBC Wordista ja aina vaihtelevasti jokin muukin maksukanava häipyy. Lisäksi tällä hetkellä ääni puuttuu Subista.
  Tehdasasetusten palautus ja uusi kanavahaku auttavat vain vaihtelevasti eivätkä ainakaan tällä hetkellä BBC Wordin ja Subin äänen osalta.
  Olen pyytänyt, että DNA laittaisi tälle kanavalle selityksen siitä, miksi maksukanavat näkyvät vaihtelevasti, mutta mitään selkeää vastausta ei ole tullut - yleinen ohje, joka tässä on ylimpänä, ei vastaa kysymykseen. Olisi paikallaan, että DNA viimein ilmoittaisi asiakkailleen, miksi tuotteen laatu on niin kovasti heikentynyt, toivottavasti nyt viimein saadaan kuvaus siitä, mikä tekninen muutos on aiheuittanut tuotteen laadun heikentymisen.

 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Moi

  Minulla pitäis olla maksukanavapaketti jossa on 8 eri kanavaa mm.eurossport 1 ja 2 tuo eurossport 1 kanava näkyy normaalisti mutta ei 2 eikä löydy kanavalistasta ja animal planetin vaihdoin discovery caianse tai sinne päin kanavan nimi ei löydy listalta .Miten saan kanat näkymään vai pitääkö olla uudenaikaine telkkari tai jotain pitääkö tehdasastukset laittaa uusiksi

 • Hei Unto,

  kannattaa tarkastaa Minun Palveluni kautta että kanavapakettiisi on valittu Eurosport 2 kanava.
  Eurosport 2 kanava vaatii myös VHF-antennin sekä HD-laitteen.

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Listassa näkyy (minun palveluni ) että eurossport 2 on minun kanavissani ja minulla ei ole hd-laitetta ja se toinen kana tosiaan oli animal planet joka vaihdettiin toiseen discovery caiace tai sinne päin kanavan nimi pitääkö tuolle toisellekkin kanavalle olla hd laite ?

 • eli discovery Science on se kanava jonka otin animal planet kanavan tilalle tarviiko tuokin kanava hd-laitteen

 • se kanava olikin Discovery Investigation ei tuo edellinen mitä kirjoitin

 • Hei Unto,

  mikäli kanavat eivät toimi niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta pääsemme selvittämään onko laitteesi yhteensopivat ja käymään tilanteen läpi tarkemmin.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä

  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_Palvelu

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei Hanna-Mari!

  Selittäisitkö minullekin miksi minulla yhdessä yössä lakkasi näkymästä kaksi kanavaa eli Animal Planet HD ja National Geographic HD. Olen jo tuossa ylempänä kysellyt samaa asiaa, mutta ei ole vastausta kuulunut. Minulla on DNA Mix 8 kanavapaketti ollut jo kauan ja viime vuoden puolella vaihdoin kaikki mahdolliset kanavat HD:ksi, koska ostin uudet laitteet silloin. TV on Cable ready HD ja digiboksi samoin. Laitteiden vaihtamisen jälkeen kanavat toimivat moitteettomasti muutaman viikon ja yhdessä yössä lakkasivat nuo alussa mainitut kaksi kanavaa näkymästä.

 • Hei Marja,

  ongelmaan on tätä kautta hankala ottaa kantaa näkemättä asiakkuuttasi.
  Mikäli asut antennitaloudessa, voi olla ettet asu kanavien näkyvyysalueella tai signaali on liian heikko.

  Suosittelen sinua olemaan puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme niin pääsemme selvittämään asiakkuutesi tietojen kanssa ongelmaa.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei Hanna-Mari!

  Asun kaapelitaloudessa Porin keskusta-alueella, joten signaalin heikkoudesta ei taatusti ole kysymys. Ja kuten jo tuossa aikaisemmin sanoin, kanavat näkyivät ennen normaalisti ja lakkasivat näkymästä yhdessä yössä.

  Kiitos kuitenkin vastauksesta, yritän selvittää asiaa.

 • Mitä on tapahtunut discovery chanelille? Toimi tänään aiemmin mutta nyt siellä on teksti :

  " kanava ei toistaiseksi ole saatavilla. Canal digitalilla ei tällä hetkellä ole sopimusteknisistä syistä discoveryn lupaa lähettää heidän sisältöjään. Pahoittelemme tilannetta ja teemme kaikkemme, jotta uusi jakelusopimus discoveryn kanssa saavutettaisiin mahdollisimman pian"

  Mitä tämä tarkoittaa? ja jos ei ole lupaa näyttää niin miksi siitä ei ilmoiteta asiakkaille? Minulla on dna mix 8 + mtv total paketti.

 • Hei Maz!

  Discoveryn kanavilla on olltu tänään lähetyskatkosa, mutta tilanne alkaa onneksi jo olla ohi ja suurin osa kanavista näkyy taas kuten ennenkin. Emme saaneet kanavayhtiöltä tietoa tilanteesta etukäteen, joten emme ikävä kyllä pystyneet tästä asiakkaitamme tiedottamaan. Lisätietoa https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/discovery-kana....

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • MTV3 HD, Nelonen HD ja Fox HD kanavat eivät näy kaapelista, eivät ole näkyneet aikoihin. Pariin kertaan on yritetty asiakaspalvelun kauttaa laittaa linkityksiä kuntoon, ja on palautetty tehdasasetukset ja haettu kanavat uudelleen moneen kertaan. Muut HD kanavat näkyy mutta nämä ei kirveelläkään. "Ei pääsyä". Topfieldin tallentava HD boksi.

 • Nelonen maailma, Mtv max ja leffa mm. katosi antennista, vaikka pari päivää sitten vielä toimivat.
  Jos Plus tv:llä olis edes joitakin kanavia joilla korvata nuo niin vaihtaisin

 • 4.päivää sitten katosi 6.kanavaa, kutonen,jim,tv5,discovery,eurosport ja mtv. Kanavien katoaminen sattuu yhteen taajuuksien vaihdon kanssa, olisiko siinä syy? tehdasasetukset palautettu ja kanavahaut tehty, mutta kanavat on kadonneet. Missä mahtaa olla vika?

 • Hei Jukka!

  Siinä tapauksessa kannattaa vielä kokeilla antennikaapelin vaihtoa jos siitä olisi apua.

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei !

  plustv kortti ei toimi topfield digiboksin kanssa ?

 • Onko Topfield antenniverkon laite?
  Oletko päivittänyt Topfieldiin uusimman ohjelmistoversioon?
  Onko plusTV kortti vanha?
  Toimiiko se jossain muussa laitteessa?

 • Onhan kortti boxissa sirupää edellä ja ylöspäin?

 • Moi PW !

  On topfield antenniverkon laite
  on plus tv kortti vanha
  toimii televisiossa
  on sirupää ylöspäin

  koinka päivitetään topfield ?

  Kiitos jo etukäteen

 • Tuolta löytyy ohjeet Topfieldin päivittämiseen:
  http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?...
  Jos tuolla sivulla ei ole Topfieldiäsi, niin etsi se sieltä jostain muualta.

  Voisi olla paikallaan käydä vanha TV-kortti vaihtamassa DNA-Kaupassa.
  Olethan työntänyt kortin niin syvälle, että siitä näkyy vajaa 1 cm?
  Näkyvätkö haluamasi kanavat kanavaluettelossa?

 • Jos Topfield on HD-boxi, TV-kortti on linkitettävä Topfieldin Chip ID-numeroon (005-/006-alkuinen).

 • Mista jotu nyt ei näy kanavat ja tarkasta kortti vaika on oike päi ja kuva näky 15 minutija se hävijä

 • nii viela meila on normäli aneni

 • Unto: Kokeile ottaa TV-kortti pois kortinlukijasta ja laita se sitten takaisin. Jos ei auta, käynnistä vastaanotin uudestaan ja kokeile sitten kortin poistoa ja takaisinlaittoa.
  Kortit ovat kulutustavaraa, joten jos tuokaan ei auta, käy vaihtamassa kortti DNA-Kaupassa tai soita asiakaspalveluun.

 • Kortti voi todella vaurioitua, mutta muutakin ongelmaa on: Miksi esim. kanavapaikan 476 RTL kohdalla tv jumiutuu ilmeisesti joka kerta kun siihen (Vahingossa) joutuu silloin kun ei ole tilannut käyttöönsä MIXissä RTL-kanavaa. Mikä systeemivika ja miten sen voisi välttää. Asentajan mukaan DNA:lla on siinä kohden jokin rajapinta. Jos niin on, olisi paikallaan selvittää asiantila myös MIXin tilaajille.

 • Mitkä kanavat kuuluu näkyä kaapelitaloudessa hki 00350 MTVTotalSport paketissa? Täydellinen lista kiitos! Vastausta tähän asiaan en löydä mistään.

 • Haluaisin katsoa nelonen pro 1 -kanavaa DIGITAN antenniverkossa. Kanava näkyy digiboksini kanavalistassa, joten olettaisin tämän olevan mahdollista. HD-kanavia en tarvitse, SD riittää. (Digiboksini ei edes ole hd-boksi.)

  Minkälaisen maksukortin tarkalleen sanoen tarvitsen tähän tarkoitukseen? Näiltä sivuilta en onnistunut asiaa selvittämään, täällä puhutaan joka paikassa vain dna:n antenniverkosta.

 • Hei Sekasotku,

  suosittelen että olet yhteydessä asiakaspalveluumme niin pääsemme tarkastamaan saatavuustilanteen osoitteeseesi ja selvittämään mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä

  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_Palvelu

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Kiitos vastauksesta. Mielestäni kyllä kerroin jo tuossa edellä melko tarkalleen, mikä vaihtoehto olisi paras juuri minulle. Osoitteellani ei asiassa ole merkitystä, koska matkustan paljon ja tarvitsisin kortin, joka toimii myös kaapeliverkon ja dna:n antenniverkon ulkopuolella, siis digitan verkossa.

  En myöskään halua minkäänlaista yhteen laitteeseen sidottavaa HD-korttia, koska reissuun on melko paljon helpompaa ottaa mukaan pelkkä kortti, ei koko digiboksia tai televisiota. Myöskään nettiversio ei minulle sovi, koska käsittääkseni vain antenniverkossa olevia maksukanavia voi SD-versioina jopa (hui) TALLENTAA jälkikatselua varten...

  Harmi, että systeemit on tehty nykyisin niin monimutkaisiksi, että tällaista korttia ei voi enää suoraan netistä tilata. Sikäli kun tuollaista on mahdollista saada enää muutenkaan...?

 • Meidän molemmat DNA welho kortit lakkasivat toimimasta vaikka ovat olleet meillä jo pari vuotta laite sanoo että ei ole käyttöoikeutta. Mitä tehdä ?

 • Käynnistä vastaanotin uudestaan. Irroita TV-kortti (pyyhi siru jollain pehmeällä kankaalla) ja laita se takaisin.
  Jos ei toimi, soita vikapalveluun 0800300500 ja pyydä heitä tekemään valtuutus uudestaan. Samalla kannattaisi pyyttää tekemään linkitykset uudestaan (ovat saattaneet pudota pois päältä).
  Jos n. ½ tunnin kuluttua ei toimi, käy vaihtamassa kortit DNA-Kaupassa.
  Korttien sirut tuntuvat menevän helposti huonoon kuntoon, etenkin jos niitä siirrellään laitteesta toiseen.

 • Viasatin piti alkaa näkyy tänään 1.5. Mutta ei näy. Mitä pitää tehdä?

 • Ei kyllä taas ihan putkeen mennyt DNA! Tänään ilmeisesti muuttui DNA L kanavapaketissa jotain josta oli mainintaa about kuukausi takaperin kotiin tulleessa kirjeessä. Mutta tuossa kirjeessä oli myös maininta että vanhoille asiakkaille jää "DNA L premium" paketti jolloin meille vanhoille asiakkaille piti MTV3 MAX kanava jäädä näkyviin.

  No eipä näköjään kuitenkaan jäänyt! Tänään klo13.30 lähtien katselin maxilta formulan ennakkolähetystä, kunnes tasan klo:14 pamahti ruutuun "ei käyttöoikeutta". Tuon jälkeen ei ole MAX näkynyt. Että kiitosta vaan DNA vapun pilaamisesta, jäi nyt sitten formulat näkemättä 🙁

 • Ja ihan sama ongelma täälläkin. Paitsi,että kakkoskortilla näkyy kanavat niinkuin pitääkin. Voiko ongelma olla, että toinen kortti on huomattavasti vanhempi?

 • Hei!

  Antenniverkon valtuutuksissa oli yleinen vika eilisen aikana, pahoittelut häiriöstä aiheutuneesta haitasta!

  https://www.dna.fi/dna-oy/hairiotiedotteet?rela...

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Ja huomenna varmaan vastaat, että ongelma jatkui maanantaina. Ei näy, ei. Ja sitten pitäisi kokeilla mitä?

 • Vika on saatu korjattua tänään. Kannattaa hakea kanavat uudelleen, valita maksukanava ja pitää sitä päällä niin kanavat pitäisivät lähteä näkymään normaalisti.

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Ei näy ainakaan täällä vielä mitään.

 • Vika saatu korjattua...? no täällä ainenkin edelleen pääsy evätty useamman talouden voimin ja maksetaan turhasta. Ei auttanut kanavien uudelleen haku eikä laitteen virrattomana pidon jälkeen koko yö max päällä.

 • Hyvinpähän on vika korjattu, kun eipä noi maksukanavat näy edelleenkään....

 • Joo ihan sama tilanne, ei näy. Mutta juuri nyt ei näy ylen hd kanavatkaan. No, tämä on varmaan vaan sattumaa. Ei varmastikaan liity mitenkään uudistukseenne, eihän. On muuten todella lähellä operaattorin vaihto.

 • Hyvä atletico!!

 • Häiriötiedotteista ei löydy tietoa että antenniverkon valtuutusvika olisi korjattu ja koska MTV MAX ja Sport 1 ei edelleenkään näy, oletan että vika on edelleen päällä? MM-kisatkin pyörähti käyntiin, niin olisi kyllä enemmän kuin kiva että pelejä myös näkisi (myös muita kuin Suomen) kun lystistä myös maksan.
  Ja kyllä, olen hakenut kanavat uudelleen ja Sport1 ollut päällä ainakin 2 tuntia ja ei vaan ala näkymään. Ja tokikin myös on TV:kin palautettu tehdasasetuksille.

 • Mula näky nyt hd ja muut hyvin osti uude gigipoksi

  kiitos vaa

 • Näkyykö MIX kanavat toisen kaupungin digboksin kautta, jos vien korttini sinne kakkosasuntoni laitteeseen?

 • Hei AJO! Nykyiset tv -kortit käyvät sekä kaapeliin että antenniin, kannattaa olla asiakaspalveluumme yhteydessä, josta tilanne voidaan tarvittaessa tarkistaa.
  Samalla asiakaspalvelustamme voidaan tarkistaa toisen osoitteesi saatavuus.

  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei!

  En saa maksullisia kanavia näkymään. Kortti on linkitetty lukijaan jo lauantaina ja edelleen näytöllä pyörii teksti: Ei oikeutta Ei aktivoitu (tilakoodi 4). Kortti on lukijassa oikein päin ja lukia on tv:ssä oikein päin. Mikä on mennyt vikaan?

 • Hei Elina!

  Olethan siinä tapauksessa yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme josta tuo linkitys ja kortin valtuutus voidaan tarkastaa ja tehdä uudelleen.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei nainen kysyy että mitä pitää tehdä kun on justiinsa muutanut kaapeli talouteen jos ei telvesiossa näy kaikki ne kanavat mitkä näky aikaisemin kun asuin anteeni talossa tv nainen tuusulan kellokoskelta

 • Tuo riippuu siitä mitä virheilmoitusta saat kanavalla, korjausohjeet ovat tämän keskustelun ensimmäisessä viestissä

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Soitapa DNAn asiakaspalveluun, Iiron ohjeen kautta et ehkä päässyt pitkälle. Kyllä Iiro olisi kohtuudella voinut antaa sinulle vähän selkeämmän ohjeen uutena asiakkaana.

 • AJO ei voi soittaa asiakaspalveluun sen maksullisuuden takia. Eikä halua jonottaa palvelijalle minuutteja. Tämä chatti pitäisi antaa vastauksen kysymykseen.

 • Hei AJO;

  voit olla yhteydessä myös maksuttomaan vikapalveluumme.

  Vikapalvelu 0800 300 500

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • kuka tietää miten HD Thunder 6500 saa liitettyä/kytkettyä nettiin ........ talossani on DNA Welho kiinteänetti nopeus: 100 ..........

 • Max ei näy missä vika??

 • Minkä virheilmoituksen televisio antaa? Ohjeet tilanteeseen löydät tuosta ketjun aloitusviestistä. Jos näistä ei ole apua, soitathan vikapalveluumme numeroon 0800 300 500.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Rupesivat näkymään pari tuntia olivat pimeenä. Ei ollu mitään virheilmoituksia.

 • Moro!

  Mikäköhän on vikana, kun taloyhtiössämme helsingissä alkoi iloisena yllätyksenä näkyä antennin kautta mtv, cartoon network, eurosport ja discovery mutta yhtenä yönä discovery lakkasi näkymästä.
  Olen koittanut tehdasasetusten palautusta ja kanavien uudelleen hakua tuloksetta. Kaikki muut kanavat näkyvät paitsi discovery.

 • Hei Bear!

  Löytyykö kanava kuitenkin kanavalistaan? Jos löytyy niin mikä virheilmoitus kanavalla tulee? Jos kanavaa ei löydy edes kanavalistaan niin kannattaa testata toimivuutta vielä toisella antennin johdolla ja tämän jälkeen hakea kanavat uudelleen.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei ja kiitoksia vastauksesta!
  Löytyy kyllä kanavahaulla ja telkku ilmoittaa että kanava on salattu. Kummastuttaa vaan, kun muut kanavat näkyvät normaalisti.
  Koitan vielä vaihtaa antennijohtoa ja ilm. kanavan auki pitäminen pidemmän aikaa voisi auttaa salauksen purkuun?

 • Kannattaa tosiaan pitää päätelaitetta auki mikäli kanavan valtuutus on kadonnut. Jos kanava ei kuitenkaan ala toimimaan niin suosittelen olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme niin voimme tehdä kattavamman vianselvityksen.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Kiitoksia avusta!

 • Moi!Mulla lukee salattu signaali telkkarin puolella uuden Viasat Jalkapallo-kanavan kohdalla mutta uusi Viasat Jääkiekko kyllä näkyy!Läppärissä näkyvät kyllä molemmat mutta olisi kiva että näkyis telkkarissakin,kortti on Samsungin tallentavassa blu ray-soittimessa jossa on teräväpiirtoviritin.

 • Hei Kari!

  Viasat Jalkapallo -kanavalla oli yleistävikaa joka on saatu nyt korjattua. Teethän siis tehdasasetuksien palautuksen ja haet kanavat uudelleen ja pidät tämän jälkeen laitetta päällä että salaus pääsee purkautumaan, niin kanavan pitäisi alkaa vuorokauden kuluessa näkymään. Pahoittelut häiriöstä!

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Nyt on asetukset palautettu ja kanavat haettu,onko väliä millä kanavalla laite on päällä?

 • Mielellään jollain maksukanavalla jos mahdollista, mutta periaatteessa riittää että laite on päällä.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Tarviiko dnatv vanhemmalla telkkarilla, jossa on korttipaikka mutta ei wifiä vai tarviiko smart tv:n?

 • Hei Lea!

  Listan DNA TV -sovellusta tukevista laitteista löydät täältä.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Tilasimme teiltä Viasat kulta paketin jonka pitäisi toimia Plus TV kortilla, mutta mitään kanavia ei löydy tai ole mistä saa näkymään ?

 • Hei Tuomas!

  Näkyvätkö kaikki muuta kanavat normaalisti? Oletko kokeillut jo tehdä kanavien hakua?

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Kaikki muut kanavat näkyvät normaalisti, mutta Viasattia ei saada näkymään.

 • Jossain sivustolla luki että kortti pitää linkittää digiboxiin. Digiboxissa ei vain ole tarralappua missä pitäisi olla jonkinlainen tarvittava sarjanumero

 • Oletko suoraan asiakaspalveluumme yhteydessä, niin päästään selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Tuomas: Jos boxissa ei ole Chip ID tunnusta, se ei ole HD-boxi, eikä sitä voi korttiin linkittää. SD-kanavat sillä näkyvät, mutta ei HD-kanavat, eikä MPEG4 pakatut SD-kanavat.
  Tunnus on arvokilvessä, jos se on HD-boxi.
  HD-kanavia ei tällöin myöskään näy kanavaluettelossa, kun laite ei niitä pysty vastaanottamaan.

 • Hei, meillä on DNA tv paketti ja kanavakortti ja muut hässäkät. Joku aika sitten televisio ilmoitti kanavien Mtv fakta Mtv leffa ja C more hits kohdalla että kanavia ei ole olemassa. Olen palauttanut tehdasasetukset ja hakenut kanavat uudestaan ei mitään vaikutusta. Signaalin voimakkuus ja laatu 100%, bittivirheen taso 0. Tabletilla ja puhelimella kyllä toimii DNA tvn kautta joten tilaus on kunnossa mutta kanavat ovat yksinkertaisesti hävinneet televisiosta. Antennitalous

 • Hei Jyrki!

  ​Kaapeliverkon ja antenniverkon MTV Leffa- ja MTV Fakta -kanavat ovat poistuneet DNA:n kanavavalikoimasta ja kanavapaketeista 1.7.2016. Suosittelen olemaan ongelmaa koskien suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme niin voidaan selvittää asiaa tarkemmin asiakastietojen kanssa ja samalla katsoa tilaukset kuntoon.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Mutta miksi ne kanavat häviää kokonaan kanavaluettelosta vai onko ne poistuneet kokonaan käytöstä? Ja onko C More lopettanut myös?

 • CNN on siirtynyt uuteen jakelupakkaukseen, mutta mihin Bloomberg on kadonnut kanavaluettelosta, siitä en ole löytänyt mitään tiedotetta ja kanava on kadonnut !

 • Mula näk hyvin nyt kokelta korrilukija osin uuden gikipoksi

 • Hei,

  Tosiaan, Bloomberg on hävinnyt jonnekin yllättäen, ilman mitään tiedottamista DNA:n osalta. Miten kanava on saatavissa takaisin - käytännössä ainoa katsomisen arvoinen kanava tällä hetkellä?

 • Cartoon Network on hävinnyt kaapelin kanavaluettelosta eikä kanavien uudelleenhaku auttanut ongelmaan.

  Ainakin viikonloppuna kanava näkyi normaalisti.

 • Bloomberg-kanava on poistunut DNA:n jakelusta 31.8.2016. Kanavan jakelu on osoittautunut kannattamattomaksi kanavayhtiölle pienen tilaajamäärän vuoksi. Asiasta on tiedotettu asiakkaita heinäkuun lopussa sähköpostitse.

  ​Kaapeliverkossa jaettavat Turner-yhtiön kanavat Cartoon Network, TCM Nordic ja CNN International ovat siirtyneet MPEG-4-lähetyksiin 18.8.2016. Näiden kanavien katseluun tarvitaan siis jatkossa Cable Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi. Jos haluat tarkistaa, onko vastaanottimesi Cable Ready HD -hyväksytty malli, katso http://www.testatutlaitteet.fi.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Käytössäni on wbox hd3 digiboksi.

  CNN International kanava löytyy kyllä kanavalistasta ja näkyy ihan normaalisti mutta Cartoon Network on kadonnut kokonaan kanavalistasta kuten aikaisemmin mainitsin.

 • Nyt kanava oli palannut kanavalistaan

 • Näkyykö VIASAT fudis vain HD:na? Jos niin paketin DNA myyjä ei tästä maininnut. Ilmeisesti sit hommattava vielä uus kortin lukija? kortti?

 • Hei Arska!

  Kaapelissa sekä Viasat Jalkapallo että Viasat Fotboll ovat HD-kanavia, ja vaativat tästä syystä Cable Ready HD -vastaanottimen.

  Antenniverkon puolella Viasat Jalkapallo näkyy sekä SD- että HD-laadulla, näkyäkseen kaikki Viasatin kanavat vaativat Antenna Ready HD -vastaanottimen ja HD-kanavat lisäksi DNA:n HD-antenni eli VHF-antennin.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • miksi minulla ei näy kuin mtv max ja dna infokanava.

 • Mulla ei onnistu dna kortin aktivointi minun palvelun kautta. Ilmoittaa et kortti ei käy vaikka on dna kortti. Mulla on antennitalous Conax lukija on aktivoitu id numero ja kortin numero näkyy kun painaa singal painiketta. Samoin näkyy dna 99 kanava.kanava listassa näkyy kanavat 127 asti.ei pysty ostamaan mitään maksukanava paketteja.

 • Hei Jari,

  olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin pääsemme selvittämään ongelmaa asiakkuudeltasi.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä

  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_Palvelu

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Soitto Dna.lle auttoi, kortti oli liian vanha, oli ilmais kk- maksu kortteja jotain vanhoja peruja. Nyt pelittää hienosti... Jes.

 • oliskohan noin, minulla on 9vuotta vanha kortti. kait he kortin numerosta näkee onko se vanha

 • Minulla on käytössä kaksi digiboxia; noin kymmenen vuotta hyvin palvellut SD-boxi Handan ja uusi Wbox HD2. Kanavakorttiin on ladattu Mix 8 Premium -paketti, joka toimii hyvin Handanissa mutta ei millään HD2:ssa. Kaikki konstit on käytetty mutta tv-näyttöön tulee vain "Ei pääsyä". Vaikka Handanin kuva on sinänsä ihan OK, haluaisin silti käyttää HD2:sta suuremman tallennuskapasiteetin vuoksi. Ja voihan olla, että Handan saattaa vanhuuttaan sanoa sopimuksen irti jonain päivänä.

  Onko niin, että käyttämäni pari vuotta vanha kortti toimii vain SD-boxissa?

 • Hei joope!

  Ilman asiakastietoja emme pysty katselukortin tietoja tarkistamaan. Saattaa myös olla että uutta HD-digiboksia ei ole linkitetty minkä vuoksi kanavat eivät sillä näy. Olethan siis yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme (yhteystiedot näet aikaisemmasta palveluneuvojan vastauksesta) niin pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Wbox HD2:-boksin avauksen yhteydessä tuli ilmoitus plnssiin Installation. Se on ollut tässä tilassa n. 2 tuntia. Miten toimin, että ¨saisin tv-kuvan näkyviin?

  Petri

 • Kun linkitän boksin minun palveluni kautta, kuinka nopeasti linkitys tapahtuu? Kuinka usein ja kuinka kauan linkityssignaalia lähetetään? Onko jotain tiettyä kanavaa jossa valtuutus ja linkitys tapahtuisi nopeammin? Nyt odotettu linkitystä pari päivää, mutta linkitystä vaativilla kanavilla (HD) tulee virhekoodi 6 ja ei-linkitetyt kanavat (SD) virhekoodi 3. SD-digiboksilla kanavat näkyy.

 • Jos olet jo pari päivää odotellut, pitäisi linkityksen olla jo astunut voimaan.

  Olisitko asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä ongelman selvittämiseksi, kiitos!

  DNA Ida T palveluneuvoja
 • JV: Minulla samat ongelmat. SD-boxilla maksukanavat näkyvät mutta HD2-boxilla eivät. Eivät edes SD-kanavat eikä kuukauden kanava.

  Onko joillakin kokemusta Elisan, Soneran tai jonkun muun operaattorin laajakaistapalveluista? Onko niillä linkitys yhtä takkuista?

 • joope: Jos sinulle tulee samat virheilmoitukset kun aikaisemmin kerroin, soita asiakaspalveluun ja vaadi linkityksen uusimista. Itse jouduin soittamaan aspaan kolme kertaa ennenkuin kortti alkoi toimimaan. Kolmannella kerralla ei kuulemma mitään vikaa löytynyt, mutta linkitys uusittiin ja pari minuuttia sen jälkeen alkoi kortti toimimaan. Viikko tuohon meni ja kolme soittokertaa ja lähes 2 tuntia puhelimessa. Kanavapaketteja yritettiin kyllä myydä ihan kiitettävästi, mutta vikaa ei saatu korjattua.
  DNA, lisätkää tuonne HD-linkitys sivulle uudelleenlinkitys-painike, niin ei tarvi asiakkaiden turhaan soitella aspaan.

 • Uusi Samsungin televisio ja jos laitan modulin kanavakortin kera televisioon niin kaikki Ylen SD-kanavat sekä AVA lakkaavat näkymästä. Ilmoittaa vain heikosta signaalista. Ylen HD-kanavat kyllä toimivat. Tv palautettu tehdasasetuksiin muttei apua. Kokeiltu kahdella eri moduulilla. Voiko maksukanavakortissa olla vikaa ?

 • Hei Matti!

  Näkyvätkö maksukanavat kuitenkin kyseisellä lukijalla/kortilla? Ihan ensin kannattaa testata toimivuutta toisella antennikaapelilla. Jos tästä ei ole apua niin kannattaa tarkistaa että kortinlukija on varmasti yhteensopiva television kanssa, tämä onnistuu http://www.testatutlaitteet.fi-sivustolla.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Palvelimen kommunikointi virhe: -1308

  Tulee Wbox hd2s:llä, jos ohjelmakirjaston (tällä kertaa Cirkus) toiston laittaa pauselle 5 minuutiksi.

  Muutenkin tuo boksi pitää boottailee (hidasta) pari - kolme kertaa illassa, koska ei hae ohjelmakirjastosta ohjelmia eikä tallenteita verkosta.

  Yhteys tulee kaapelimodemista a l'a DNA ...

 • Moro,

  Mulla on nelonen pro paketti ja kaapelin kautta nyt toista päivää pro kanavat 3-6 pätkii kuvan osalta. 7 ja 8 kanavat ei vät edes suostu näkymään. 7 kanavalta ääni tulee ok, mutta 8 kavalta äänikin pätkii. Muistelisin kyllä, että maksan tästä palvelusta ihan kuvan ja äänen muodossa...

 • Mitä nyt ,fakta loppui.Onko tilalle jokin muu kanava,antenni kotiin.

 • Hei.

  Minulla on mtv total + mix8-kanavapaketti. Yritän vaihtaa kanavia mix8-paketissa omilla sivuilla, mutta usean kanavan kohdalla ei anna valita ja tulee ilmoitus "kanava vaatii HD-linkityksen". Olen linkittänyt korttini jo viime kesänä ja minulla on jo nyt katseltavana kanavia (esim natgeo HD) mitä tuo kanavavalinta ei myöskään anna enää valita eli kuvake on harmaa samoin kuin noissa uusissa kanavissa mitä yritän valita. En edellisellä kanavien vaihtokerralla törmännyt tällaiseen.... Onko jotain muuttunut?
 • Viasat urheilu hd kanava pimeänä?mikä mättää tällä kertaa


 • Mikäs ihmeen vaiva nyt on tullut. Tällainen teksti tulee parin minuutin välein tv-ruudulle ja se tulee ,vaikka katsoisi Ylen normi kanavia tahi mtv:n ilmaiskanavia. Outo,kiusallinen häiriö
 • Hei Mika!

  Kyseessä yleinen vika, täältä löytyy aiempi keskustelu ja lisätietoa tilanteesta: Grillikylki.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kiitos. Maksukanavat kyllä näkyvät välilläJokapäivä joutuu hakemaan tehdasasetukset kun kanavat mustenevat välillä kanavapaikat myös häviävät. Viikossa näkyy joskus melkein maksetut kanavat jos ei sada tai tuule tai on pilvistä pahin on lumisade silloin ei näy mitään kanavaa. Laskutus on toiminut moitteetomasti siitä ei ole valittamista mut siitä on et mistä mä maksan kun näen ehkä 80% kanavista? Olen pitkäjännitteinen,tämä on kestänyt ainakin 5 vuotta on vaihdettu uusi anteeni johdotukset rasiat Televisio. Mikään ei ole muuttunut,edelleen laskutus on toiminut moitteettomasti jopa niin hyvin että kerran kun oli tarjous puolivuotta kertamaksulla silloin 70 e. Rahat oli teiltä hävinneet? Kun kyselin monta kertaa useina päivinä käyttäen lopuksi sopimatonta kieltäkin niin jopa rahat löytyivät kas kummaa. Mielestäni olen sopimus rikoksen uhri. Miten jatkan toivon vastausta. Eijamo
 • Hei Eija,

  ikävä kyllä tätä kautta asiakkuuksiin liittyviä ongelmia ei voida selvittää vaan sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä
  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_Palvelu

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Miksi Viasat urheilu ei näy DNA TV appsin kautta???
 • Sama vika kuin JK:lla. Mix4 päivitettiin mix8 pakettiin ja kanavavalinnat nollattiin. Nyt en voi valita esim eurosport 1 ja 2 HD koska ne on on harmaana ja valittaa kortin ja laitteen linkityksestä vaikka kortti on linkitetty sonytelkkuun ja wboxhd2s. Ja mitään sd-kanavia en valitse.
 • Tänään katsoin CNN uutiskanavaa ja yhtäkkiä ruutu pimeni ja tuli ilmoitus että palvelu on viallinen. Hetken päästä televisioon tuli kuva mutta kanava olikin Eurosport. Tätä on tapahtunut viimeisen viikon aikana useamman kerran. Eilen esimerkiksi Fox hd katosi kokonaan ja kuva hyppäsi myöskin eri kanavalle. Kuva myöskin jähmettyy usein muutamaksi sekunniksi jostain syystä? Linkitys ongelma vai joku muu vika?
 • Hei Jouko!

  Mix-paketin kanavien valinnassa Minun palveluni kautta on tällä hetkellä yleistävikaa, pahoittelut tämän aiheuttamasta häiriöstä! Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin voimme tehdä kanavamuutokset sitä kautta, kiitos.

  Tommille tiedoksi että CNN kanavalla on eilen ollut Helsingin kaapeliverkossa yleistävikaa, mutta tämä on saatu jo korjattua. Mikäli kanavien kanssa on edelleen ongelmia niin suosittelen tekemään laitteelle tehdasasetuksien palautuksen ja kanavien uudelleen haun.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hd kanavat ei näy p-karjala.monelta kunnossa??????
 • Hei Jep!

  Mikäli kanavat eivät näy kuten pitäisi, eikä tämän ketjun vinkeistä ole apua, olethan vianselvitystä varten yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme numeroon 0800 300 500.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Moi! mikähän vikana ? tv ilmoittaa aseta CI-moduuli..se on kyllä paikallaan oikealla lailla.  Toisessa huoneessa olevassa saman merkkisessä televisiossa toimii kumminkin moitteettomasti.tämä missä huoneessa maksu kanavat toimii niin on näin sanottu vanha tv ja nyt kun ostin uuden saman merkkisen mutta vahän paremman niin maksu kanavat eivät näy vaa ilmoittaa aseta CI-moduuli.
 • Hei Pete!

  Onhan kortinlukija varmasti yhteensopiva television kanssa? Voit tarkistaa tämän www.testatutlaitteet.fi-sivustolta television merkin ja mallinumeron perusteella. Kannattaa myös varmuudenvuoksi testata moduulin asettamista paikoilleen myös toisinpäin ja varmistaa että se varmasti ns. loksahtaa paikoilleen.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Moi! vika korjattu...vika oli siinä että olin laittanut kortinlukijan ja kortin samaan aikaan uuteen töllöön,Powerissa kerottiin että kannattaa laittaa ensin kortinlukija, odottaa hetki, sitten vasta kortti perään.Eli VIKA TAIS OLLA KÄYTTÄJÄSSÄ.muihin asunnon televisioihin tosin voin laittaa kortin ja lukijan saman aikaisesti paikalleen eikä ne mitenkään hylji kortia ja lukijaa.
 • Hei. Olen jo 25.pv linkittänyt laitteeni ja tv-korttini. Siitä on nyt 5päivää. Maksukanavat eivät siltikään vielä näy. Tulee ilmoitus "Ei pääsyä (4)"
 • Hei Kirsimaria!

  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme josta voidaan tarkastaa tuo linkitys ja tehdä tarvittaessa se uudelleen.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Ostin HDThunder 6500 -boksin. Linkitys onnistui, mutta boksi kysyy joka välissä CA-pin koodia. 1234 tai 0000 ei kelpaa. Katselu onnistuu kyllä, mutta kysely häiritsee. Kortti on n. kymmenen vuotta vanha ja mietin olenko silloin asettanut kortille jonkun koodin, jota en muista. Vanha SD-boksi ei koodia kysy kun kortin laittaa siihen.
 • Hei!

  TV-kortille ei ole olemassa minkäänlaista pin-koodia. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta tuota voidaan selvittää tarkemmin.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • miksi kanavalista on lyhyt kun yritän vaihtaa kanavia

  Tjarkko
 • Taas viasat urhelukanavat pimeänä.onko yleistä vikaa??
 • Ostin HDThunder 4500 boxin, mutta maksukanavat ei näy. Vanhassa Topfieldissä näkyi. Mikä avuksi?
 • Moi.
  Minulla on antennikanavakottilla mtv total ja mix8.
  Kun yritän katsoa esim. Cmore first, Hits tai series kanavia dna tv:llä niin herjaa
  "Tapahtui tuntematon virhe yritä myöhemmin uudelleen".
  Missähän mahtaa olla vika?
 • On kyllä ihme pulju tää dna welho 3 korttia kaverilla ja kun hän vaihtaa kanavat 2 korttia pimenee samoin kun otti kolmannen kortin niin 2 vanhempia korttia pimeni, pääsy evätty(11) mikä lastentarha tää juttu oikein on?
 • Jos antenniverkon maksukanavien kanssa on 17.5. alkaen ongelmia, niin syynä saattaa olla myös lähetystekniikan ja näkyvyysalueen muutos. Muutoksesta löytyy kattavasti lisätietoa täältä.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Otin käyttöön vanhan WboxHD2s boksin, joka on ollut puolivuotta käyttämättä. Nyt näytössä "ei pääsyä (3)". Pitäisikö tuo linkittyä uudelleen odottamalla, vai täytyykö se linkittää uudelleen? Kortti toimii siis muissa HD-laitteissa ok.
 • Hei JP,

  kun laite on käyttämättä noin pitkään, voi olla ettei linkitys ole enää voimassa. Linkitys kannattaa uusia itsepalvelussa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös
  Facebookissa
  Twitterissä
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Maksu tv-kanavat eivät nyt sitten näy.
  Ymmärsin että pitäisi uusia digiboxi joka on vain muutaman vuoden vanha mutta onkos omakotitalon antennilla joku merkitys näkyvyyteen ?
  Meillä se "perinteinen edullinen joulukuusimallin antenni" , riittääkö se tästä eteenpäin ?
 • Hei Veijo,

  Antenniverkon muutoksesta löytyy kattava tietopaketti täältä
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • @ Veijo

  Jos ne maksukanavat aiemmin näkyivät , niin tuskin uutta antennia tarvitset. Tosin kanavanippujen peittoalueet muuttuivat ja saatat olla näkyvyysalueen ulkopuolella.

  Tänään muuttui myös maksukanavien lähetysformaatti DVB-T:stä DVB-T2:ksi eli tarvitset HD Ready digiboksin. Jos nykyinen ei sellainen ole , niin on mentävät boksi kaupoille.
 • Hyvin ne maksukanavat aikaisemmin näkyivät , täällä ollaan vajaa 60km Turusta.
  Mietin tässä nyt sitten että voisiko toista eli ihka uutta Samsungin isoa televisiota käyttää jonkin kortinlukijan avulla näiden maksukanavien katsomiseen. Se on tosin ainoastaan mokkulan kautta kytkettynä nettiin eli siellä ei ole antennia ollenkaan.....

 • @ Veijo

  Jos se Samsung on HD Ready sertifioitu , niin kyllä sillä pitäisi maksukanavat näkyä. Toki tarvitset siihen CI+ kortinlukijan ja mahdollisesti uuden maksukortin , koska nyt maksukanavat vaativat korttilinkityksen ja tietysti telkkarille pitää vetää antennikaapeli.

  Pieni mahdollisuus on tietysti , että tämän päiväisten peittoaluemuutosten johdosta ole tipahtanut maksukanavien peittoalueen ulkopuolelle. kannattaa tarkistaa DNA: ja Digitan kuuluvuuskartoista.
 • Hei,
  Missähän vika kun HD thunder digiboksin kautta maksukanavat ei näy (pääsy evätty 9)? Linkitys numerot näyttäis olevan tiedoissani oikein. Aikaisemmin katsoin maksukanavia vanhasta telkkarista joka pimeni maksukanavien osalta viime yönä. Nimimerkki. Maksanko nyt tyhjästä
 • päivitin kanavat jos  mene c moore kuva pysäty misa on vika nyt
 • Mitä tarkoittaa.... Pääsy evätty (4). Kanavat haettu moneen kertaan, mutta sportti ei vaan näy!
 • Mä asun tääl Kouvolan nurkissa ja kun meen töihin keskisuomeen niin (Maksu)kanavat ei näy siellä ,olisiko teillä neuvoa mitä tehdä?
  t:Kari
 • Samaa täällä, toista päivää saan vain Ei Pääsyä (4) tai nyt Ei Pääsyä (12) ilmoitukset kanavilta, kaikki toimi pari päivää sitten hyvin. Moduuli irroitettu, kortti putsattu, kanavat haettu uudelleen mutta ei auta.

  Telkkari on HD Ready laite ja CI+ lukija suoraan siinä kiinni. HD kanavat ym. toimi vielä pari päivää sitten.
 • Katsoin Viasatilta futista ja kun kello löi 00:00, niin kaikki maksukanavat hävisi taas kerran. Ei signaalia ilmoitus tulee, ei auttanut boxin uudelleen käynnistäminenkään. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun yhtäkkiä kaikki maksukanavat häviävät ilman, että mihinkään koskee.
 • onko HDMI sama asia kuin HD Ready valmius
 • Heikki: Ei ole. HDMI on kaapelispeksi, HD Ready on telkkarin speksi. Google, kiitos.
 • jep olinkin googlannut tätä jo ennemmin ja epäilin samaa asiaa.Halusin vain vielä varmistaa tiedon.Ilmeisesti televisio menee nyt sitten vaihtoon vuoden 20020 jälkeen,jolloin palaan asiaan uudelleen.Todennäköisesti 7v televisiossamme ei ole HD valmiutta vaikka siinä HD tarra onkin,eikä siinä todennäköisesti ole myöskään DVB-t2 mahdollisuutta.
  Miten muuten perun tilaukseni?
 • Heikki, meillä on perus-HD Ready-telkkari mökillä. Siis resoluutioltaan huonompi kuin "Full HD". Sillä telkkarilla (ja varmaan sunkin telkkarilla) voi huoletta katsella kaikkia lähetyksiä vuoden 2020 jälkeenkin.

  TV-kuvan vastaanotto onkin jo toinen juttu. Antennitalouksissa pitää nyt olla HD-valmius vastaanottoon, siis DVB-T2-vastaanotin, jotta maksukanavia voisi katsoa. Vanhemmissa telkkareissa tätä ei ole, joten yksi ratkaisu on DVB-T2-vastaanottimella varustettu digiboksi, josta kuva & ääni siirretään HDMI-kaapelilla siihen vanhaan telkkuun. Toinen on osataa uusi DVB-T2-virittimellä varustettu telkkari, mutta sellainen meille tulee aikaisintaan 2020. Tuo digiboksi kun on muista syistä jo.
 • kokeilin meidän vanhaan topfieldin digipoxsiin tuota HDMI liitäntää mutta maksukanavat eivät auenneet näkyviin,vaikka olivatkin kanavaluettelossa.Seuraavaksi kokeilin tehdasasetusten nollaamista boxsista ja kanavien uudelleenhakua,seurauksena tästä oli että maksukanavat eivät näy enää kanavaluettelossakaan.Joten pitää kaiketi luovuttaa näiden kanavien rassaaminen.
  omien tietojen mukaan ilmeisesti kaikki TV kanavat muuttuvat Full HD aikaan vuonna 2020 ja tietämykseni mukaan kaikki kanavat lakkaavat silloin näkymästä.
 • @ Heikki

  "kokeilin meidän vanhaan topfieldin digipoxsiin tuota HDMI liitäntää  mutta maksukanavat eivät auenneet näkyviin,vaikka olivatkin  kanavaluettelossa."

  17.5.2017 alkaen maksukanavat vaativat korttilinkityksen ja digiboksissa pitää olla HD-viritin ja CI+-kortinlukija. Jos näin ei ole niin sitten vain boksikauppaan.
 • jaa,pitääkö tuo kortti linkittää uudestaan vaikka olisi ollut asiakkaana jo pitemmän aikaa.Enpä tiedä paras kait ottaa tuo digiboksi kainaloon ja kortti mukaan ja mennä niiden kanssa vielä käymään DNA liikkeessä.Tämä on hiukan hankalaa kun ei tiedä pitääkö ostaa uusi vai toimiiko vanha vielä.
 • @ Heikki

  "jaa,pitääkö tuo kortti linkittää uudestaan vaikka olisi ollut asiakkaana  jo pitemmän aikaa.Enpä tiedä paras kait ottaa tuo digiboksi kainaloon  ja kortti mukaan ja mennä niiden kanssa vielä käymään DNA  liikkeessä.Tämä on hiukan hankalaa kun ei tiedä pitääkö ostaa uusi vai  toimiiko vanha vielä."

  Niinpä. Jos siinä Topfieldissä on DVB-T2-viritin , niin kyllä sillä pitäisi maksukanavat näkyä. Jos maksukortti on jo linkitetty ko. boksin kanssa , niin periaatteessa kaikki on ok.

  Jos omat taidot eivät riitä , niin se piipahdus DNA-liikkeessä lienee tarpeen.
 • joo,näin teemme.
  "mikä on kun ei taidot riitä,mikä on kun ei onnistu"
 • Ruutu on pimeänä ei mitään tiedotteita piti auta max 24h
 • Ostin uuden television ja se on Cable HD ready. Televisiossa on CI+ moduuli, joten ostin siihen eilen 31.5. CI+ kortinlukijan ja samalla sain teiltä uuden DNA TV-kortin. Kortinlukijan myyjä laittoi linkityksen kortinlukijaani ja uuteen DNA TV-korttin (kuuluuko siinä ilmoittaa sarjanumeron viivan jälkeinen numero, -4 minulla?).

  Kuitenkin aina tulee ilmoitus: CI+ moduulia tai älykorttia ei löydy. Korttia olen kokeillut kaikin päin ja myyjän mukaan maksu- ja lisä hd-kanavien piti löytyä tunnin sisällä. Miten saan kanavat näkymään?
 • Villi veikkaus: CI+-kortti on väärinpäin telkkarissa. Sen tosiaan saa melkein perille väärinkinpäin. Mulla Sonyn telkkarissa modulin naamataulu tulee seinäänpäin.
 • Kannattaa laittaa ensin pelkkä moduuli paikalleen televisioon, odottaa että tv tunnistaa moduulin ja sitten vasta laittaa kortti moduulin. TV:n asennus - CI valikosta kannattaa myös sitten tarkistaa, että tv:n kautta pystyy lukemaan moduulin ja kortin tiedot.
 • Miten ja minkälaisella viiveellä cirkus ohjelmakirjasto aktivoituu? Tilaus 3 vrk sitten, tyhjää näyttää valikko, kanavat on uudelleen haettu ja ethernet kaapelia tietokoneessa käytetty muttei löydy mitään, videovuokraamo on myös tyhjä.
  Mainoksen mukaan pitäisi  toimia W3 boksilla ilman mitään temppuja.
 • Maksukanavat ei avaudu. Mitä tarkoittaa näytön punaisessa boksissa: "Ei pääsyä (2)" ? Siis tuo (2)?
 • Hei Antti!

  Jos tilattu ohjelmakirjasto ei näy, olethan ongelman selvittämiseksi yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 044 144 044.

  Hei Joope!

  Käythän läpi aloitusviestin ohjeet ja mikäli näistä ei ole apua, olethan vianselvitystä varten yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • OK. Kiitos - homma hoitui.

  Terveisin Joope
 • En ole moneen päivään saanut näkymään maksullisia kanavia DNA.TV/LIVESTÄ. Onko vika siinäVaihdoimme SIM-kortin mokkulassa uuteen korttiin 4410055 DNA Super Auvo Sim-kortt
  Onko vika siinä?
 • En ole moneen päivään saanut näkymään maksullisia kanavia DNA.TV/LIVESTÄ, Vaihdoimme muutama päivä sitten SIM-kortin mokkulassa uuteen korttiin: 4410055 DNA Super Auvo SIM-kortt
    Johtuuko vika siitä?
 • Hei Jouko!

  Kyseessä on yleinenvika josta on kerrottu tarkemmin esim. tässä keskustelussa, häiriötiedote löytyy täältä.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Itselläni on dna tv-kortti. Ongelma löytyy kun yrittää katsoa/nauhoittaa cmoren kanavia. Pätkii ja tekstit välillä puuttuu. Mikä tähän avuksi? Muiden kanavien kanssa ei ole ongelmia.
 • Viasat jalkapallo hd kanava pimeni .muut viasat kanavat näkyy mikä mättää.
 • Miksi maksukanavat ja kortti lakkaavat toimimasta kun televisiota ei käytä noin kahteen viikkoon?
 • Sen kortin pitää pitää itsensä tietoisena esim. maksukanavatilauksista. Jos telkkari ei ole päällä, päivitystä ei voi tehdä. Kyllä ne palautuvat, kun telkkarin laittaa päälle. Saattaa kestää joskus tunninkin.
 • vanhalla kortilla näkyy maksukanavat mutta maxhd ei näy. uusi kortti linkitetty tulee
  koodi (pääsy evätty 12) missä vika
 • Ostin etämyynnistä 22 05 2017 laitteen Wbox Hd3 ja asensin mukana seuraavien ohjeiden
  mukaisesti ,myyjä vakuutti että minulla jo oleva kortti käy.  Kuvia ei ole toistaiseksi
  tullut........
  Mistä apu?
 • Onko lähiseudulla DNA kauppiasta tai muuta asiantuntijaa?
 • Hei Pekka!

  Jos et saa maksukanavakorttia toimimaan, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Aamulla lakkas näkymästä kaikki hd kanavat joensuun seutu millon kuntoon?
 • Morjensta!
  Eivätkö DNA TV:hen käytettävät tunnukset ole samat kuin DNA Minun Palveluuni? Yritin kirjautua TV:n tunnuksilla, mutta ei millään päästänyt sisään. Osaatteko sanoa, mikä tässä on ongelmana?
 • Hei Janne,

  DNA TV tunnus ja Minun Palveluni tunnukset eivät ole samat.

  Olethan yhteydessä ​asiakaspalveluumme ​​​jos DNA TV palveluun kirjautumisen kanssa on ongelmia.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Moi.

  Olen tänään kahteen kertaan soittanut DNA:lle. Eli eiliseen asti näkyi mix4 kanavapaketissa kaikki 4kpl kanavaa ihan hyvin. Eilen kävi sähköt poikki jonka seurauksena 2 kanavaa (discovery ja investigation discovery) pimenivät. Paketin muut 2 kanavaa sekä muut maksukanavat näkyvät normaalisti. DNA on tänään kahteen kertaan valtuuttanut kanavat ja toisella kertaa koko mix4 kanavapaketti nollattiin ja kanavat laitettiin takaisin.. Sama lopputulos eli 2 kanavaa ei näy vaikka kaikki on kunnossa. MITÄ TEEN? Kyseessä dna hub.

 • Hei Pasi!

  Mikäli kanavat on tänään valtuutettu uudelleen, lähtevät ne näkymään muutaman tunnin sisään. Valtuutus vie korkeintaan 24 h, joten jos kanavat eivät näy vielä vuorokaudenkaan jälkeen, olethan viipymättä yhteydessä vikapalveluumme numeroon 0800 300 500.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Ne valtuutettiin aamulla jo uusiksi. Tuossa tunti sitten nollattiin DNA:n toimesta koko paketti ja sieltä laitettiin uudestaan voimaan. Mutta ei vaan näy...
 • Edelleen mustana kanavat..pommitan tänne nyt niin kauan joka päivä että homma alkaa pelaamaan. Mä en soita enää kertaakaan sinnepäin mihinkään saatanan asiakaspalveluun kun siellä ei voi asialle mitään tehdä. Edellinen asiakapalvelija sanoi että mitään ei oikein voi tehdä...eli??
 • Tänään aamulla kanavat edelleen pimeät...
 • Asiaa voidaan parhaiten selvittää asiakaspalvelumme kautta, joten otathan ystävällisesti yhteyttä uudelleen niin tuo saadaan korjattua kuntoon kyllä.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Asiaa on kolmeen kertaan koitettu hoitaa kuntoon soittamalla. Teidänkään päässä ei tiedetä mistä vika johtuu. Kertaan vielä mitä on tehty. Eilen valtuutettiin kanavat uudestaan ensimmäisen soiton yhteydessä. Toisella kertaa asiakaspalvelija posti kanavat kokonaan ja lisäsi ne uudestaan. Sen jälkeen tein tehdasasetusten palautuksen ja kanavahaun. Näistä toimenpiteistä ei ollut apua ja kaiken pitäisi olla ok kummassakin päässä mutta kanavat ei vaan näy. Tänään kanavapaketista poistettiin nuo 2 kanavaa mitkä ei näy ja lisättiin noin tunnin ajaksi muita kanavia. Sen jälkeen lisättiin takaisin nuo kanavat ja pääsen vasta iltapäivällä katsomaan että näkyykö ne nyt vai ei.
 • Kirjoitanpa nyt vielä tänne. Eilen kun laitettiin väliaikaisesti kaksi muuta kanavaa 4mix pakettiin dna:n toimesta muutaman tunnin ajaksi ja sen jälkeen vaihdettiin takaisin nuo alkuperäiset kanavat jotka myös näkyy minun palveluni sivulla. Omat sivut kertoo nyt että kaikki 4mix kanavat ovat ne mitkä olen itse valinnut niin silti näkyvät kanavat ovat nuo jotka vaihdettiin tilalle eilen...joita siis ei pitäisi enää näkyä.
  Tämä on aika koomista luettavaa mutta kootusti näin että: Nyt minulla näkyy kanavia joita ei pitäisi näkyä.
 • Edelleen mulla sama vika päällä. Teiltä oli luvattu tänään soittaa asiasta mutta eipä kuulunut. Kyllä huomenna lähtee multa yhteydentotto kuluttajaasiamiehelle ja sitä ennen perun tämän koko hubi kaupan..Te DNA aina vaan lupaatte ja lupaatte...
 • Tässä on nyt 18.12 lähtien ollut nuo kanavat pimeänä ja kukaan ei tiedä mistä asia johtuu niin tekisittekö saatana asialle jotain?
 • Hei Pasi! Emme valitettavasti pysty tätä kautta käsittelemään asiakastietoja ja siten selvittämään tarkalleen missä ongelma mahtaisi olla. Kertomasi mukaan olet jo ollut yhteydessä suloraan asiakaspalveluun ja tästä on myös vikatiketti tehtynä, silloin sinulle soitetaan kun ongelma on saatu korjattua
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Joo on tehty vikatiketti ja siitä luvattiin eilen soitella ja Ilmoitella. Vikapalvelun ihminen oikein lupasi varmasti että asiasta soitetaan torstaina mutta mitään ei yllättäen kuulunut
 • 24.12.2017 aamulla loppui näkymästä kanava 44 Discovery sekä kanava 80 Investigation Discovery DNA antenniverkossa maksukanavilla...mistä johtuu ?

  Miten nämä saa takaisin näkymään ja näkyi viikolla vielä ihan normaalisti.
  Nyt kun tekee kanavahaun uudelleen niin kanavat on poistunut valikosta kokonaan.
 • Hei !

  Toimivatko maksukanavat CNN 80 ja Sky News Mix paketissa kaapelitv alueella pääkaupunkiseudulla tavallisella tv:llä, vai vaativatko ne Cable Ready HD vastaanottimen, kanavaluettelosta en löydä mainintaa siitä, mitkä ei HD kanavat vaativat tällaisen Cable Ready HD vastaanottimen. Kiitos vastauksesta !
 • Hei !

  Kysyin äsken, ovatko CNN 80 ja Sky News 85 kaapelitv alueella sellaisia, jotka vaativat HD tv:n.  Teidän kanavalistan ja puhelinpalvelun mukaan ne ovat tavallisia, mutta vaativatko ne kuitenkin Cable Ready HD vastaanottimen, tähän pyysin vastausta yksilöidysti, olisi kannattanut lukea kysymys loppuun.  Kiitos vastauksesta !
 • DNA kaapelikanavalistan (http://dvb.welho.fi/cable.php) mukaan sky news 85 kanavall käytetään videossa mpeg2 pakkausta, joten sen pitäisi näkyä kaikilla kaapelipuolen digilaitteilla.

  Saman listan mukaan CNN 80 kanavalla käytetään videossa avc eli mpeg4 videopakkausta jota käytetään hd-kanavilla. Eli se vaatisi hd-kaapelilaitteen. Vapaasti näkyvistä kanavista TLC 11 kanavalla käytetään myös avc ali mpeg4 pakkausta, joten voit kokeilla sillä toimisiko CNN sinun laitteellasi.
 • Kuinka usein lähetetään boksille linkityssignaalia? Otin Wboxin käyttöön vuoden tauon jälkeen ja edelleen 6 tunnin kuluttua tulee koodi ”ei pääsyä (11)” Kortti siis toimii toisessa boksissa ok. En viitsisi alkaa soittelemaan asiakaspalveluun, jos tuo odottamalla mahdollisesti alkaisi toimimaan.
 • Hei JP!

  Jos linkitys ei lähde 24 tunnin kuluessa toimimaan niin tämä tarvitsee poistaa ja tehdä uudelleen asiakaspalvelun kautta
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Linkitys putoaa pois päältä, jos laitetta ei käytä 2-3 kk:n aikan. Tuo ei näy Minun Palvelussa. Ainoa keino saada homma toimimaan, on soittaa asiakaspalveluun.

  Iiro: Jos asiakas on ostanut käytetyn laitteen, jonka linkitystä edellinen omistaja ei ole poistanut, sako uusi omistaja homman kuntoon soittamalla vai onko edellisen omistajan poistettava linkitys ensin?
 • Asia saadaan kyllä kuntoon asiakaspalvelussa, tarvittaessa otamme yhteyden vanhaan omistajaan jos vanha laite vaikuttaisi olevan tilauksen osalta edelleen käytössä.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Milloin DNA antenni Tv:n lähteysteho laajenee, jotta näkisi ilman tökkimistä ja jopa maksukanavia HD:na? Keski-Suomessa ei näy Jyväskylän ulkopuolella.
  Vaikka taloyhtiöön ammattilaiset laittoi uusinta tekniikkaa katolle, heti on ikävä entistä kaapelia.
  Onko kysmyksessä joku aluepoliittinen kannanotto, että kaikkien pitäisi muuttaa kasvukeskuksiin saadakseen samat palvelut, vaikka singaali siellä ilmassa kulkee?
 • Haluaisin katsoa DNAtv:stä Tampa-Devils matsin, mutta kanava ilmoittaa ettei kyseisellä kanavalla ole lähetystä. TAAS! Sama kävi jo aikasemmin. Miksi ette saa kuntoon?


 • Pakettiini kuuluu cmore max, mutta miksi aina välillä espoon lähettävä n.s tavallinen max-kanava näkyy, mutta ei aina (ole pääsyä) . Hd max kylläkin aina, joka tulee eri linkistä nukarilta ja paljon huono tehoisempana?
 • Maksut hoidettu, c more yhteys luvattu, missä viipyy?
 • Minulla on Dna-tv-sovellus sekä cirkus-kirjasto. Pääsen katsomaan suoria tv-ohjelmia dna-tv:ssä, mutta miksi Cirkus-ohjelmiin pääse kirjautumaan vaan tulee aina herja: istuntosi on vanhentunut, kirjaudu sisään?
 • Leena: Etkö ole saanut korttia? Jos näin, soita asiakaspalveluun.
  Anjaleena ja Rito: soitto asiakspalveluun varmaan selventää tilanteen.

  Näin viikonvaihteessa vikapalvelu auttaa 0800300500.
 • Cirkus palvelussa on sisäänkirjautumis ongelmia
 • Ja se on ollut "korjauksessa" jo pitkään. Asiakas- tai vikapalvelu ei sitä saa korjattua missään tapauksessa ilmeisesti.
 • Tere! Mikä mahtaa olla koodausvirhe 1101?Tallennetut ei aukea!
 • Moi.
  Meillä on ollut useita vuosia maksukanavia, jotka ovat aktivoituneet ihan minuuteissa. Kesällä irtisanoin paketin hetkellisesti ja tänään sain postitse uuden kortin tulevaa valioliigakautta varten. Kortti on nyt aktivoitunut reilun tunnin eikä vaan näy. Salattu signaali / pääsy evätty (3). Jostain syystä televisio sammuttaa aina välillä itsensä vikakoodin toistuttua tarpeeksi useasti. Alkaako prosessi silloin aina alusta? Eikö aika tällöin riitä kanavoiden aktivoitumiseen? Vai pitääkö mun vaan kärsivällisesti odottaa vuorokausi ja käynnistellä telkkaria uudestaan?
 • Hei Mikko!

  Kanavien salaus purkautuu vuorokauden kuluessa, tämän nopeuttamiseksi kannattaa kanavat hakea uudelleen ja pitää televisio päällä. Maksukanavan ei välttämättä tarvitse siis olla auki, mutta tämä yleensä nopeuttaa salauksen purkautumista. Riittää kuitenkin että pidät esim. jonkun peruskanavan näkymässä kunnes maksukanavat toimivat normaalisti. Jos kanavat eivät kuitenkaan ala 24 h kuluessa toimimaan niin kannattaa olla yhteydessä maksuttomaan vikapäivystyksen numeroomme 0800 300 500, että pääsemme tarkistamaan tilauksesi.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Mulla on kanavat yhdellä poikkeuksella - siis vähintään toistakymmentä kertaa - avautuneet muutamassa minuutissa. Tunnin päästä olisin jo yhteydessä, koska minkään tekniikan toimintaan otto ei kestä vuorokautta, ja koska avauskäsky annetaan heti.
 • Kiitti molemmille. Odottelen jonkin aikaa ja pirauttelen sitten. Harmittaa, koska vanha kortti pelitti hyvin. Myyjä, joka uutta kautta myi näki koneeltaan vanhan kortin, muttei lupauksesta poiketen soittanut enää koskaan takaisin. Kun soitin itse, eri myyjä pakotti ottamaan uuden kortin, joka nyt siis ei ainakaan vielä pelitä. Taitaa jäädä ensimmäinen kierros ainakin näkemättä..
 • Ja muista, että vikapalvelusta saa myös monenmoista serviisiä - joskus joku vetelee sämpylää ja joojottelee viikonloppuna ja maanantaina huomaat ettei mitään vikatikettiä ole edes tehty, kun teet "tarkistussoiton". Vaikka vika on aidosti olemassa.
 • Niin, ite avautin tänään siis myös Viasatin ja ainakin parkkipaikalta tullessa sylttytehtaalle kanavat olivat valmiina rastittamalla ne valituiksi.
 • Ihme ja kumma. Alkoivat pelittämään 3 min kickoffin jälkeen. Näköjään se aktivoituminen vei sittenkin vain pidempään. En tiedä olisiko muutolla antennitalouteen vaikutusta. Entiset kokemukset kaapelista.
 • Kaapeliverkossa kanavat avautuvat lähtökohtaisesti nopeammin kuin antennissa, tuo tapahtuu normaalisti muutaman tunnin kuluessa. Antenniverkossa asiaa voi yrittää vielä nopeuttaa pitämällä tilattua maksukanavaa aktiivisena
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Antenniverkossa päivittyminen voi kestää 1-2 vuorokautta ja viikonloppuna ei välttämättä päivity lainkaan.
 • Kiitokset aspalle. Soitin ja sieltä neuvottiin ja kanavat toimivat taas. 😀
  Mikko Barros
 • Minulla on erikoinen ongelma. Omistan dna tv-kortin (kaapeliin) ja kortinlukijan. Minulla oli ennen ongelmia tuon yhdistelmän kanssa, mutta hain uuden tv-kortin ja uuden kortinlukijan. Nyt tuo uusi tv-kortti on linkitetty molempiin lukijoihin ja nyt liikutan korttia kahden kaupungin väliä. Toisessa kaupungissa Lahdessa tuo kortti toimii molemmissa lukijoissa ja kolmessa telkkarissa. (Phillips, LG, Samsung) Toisessa kaupungissa Joensuussa tuo kortti ei toimi kummassakaan lukijassa. Televisio (Samsung kyllä tunnistaa lukijan ja kortin, mutta tulee vain että "ei pääsyä (6)". Olen siis kokeillut molemmilla lukijoilla, palauttanut television tehdasasetukset, päivittänyt telkkarin ohjelmiston ja kaikki piuhat ovat varmasti kiinni ja lukijat/kortit oikein päin telkkarissa/lukijassa. Tässä on nyt kaikki mahdolliset kokeiltu, että olisi hauska tietää missä vika voisi olla? Vai voiko olla näin, että Lahden kaapelissa nuo kanavat toimivat, mutta eivät täällä Joensuussa?
  Timo
 • Hei Timo!

  Kannattaa tarkastaa nuo korttilinkitykset Minun palveluni kautta. Onhan taloyhtiö myös varmasti DNA:n kaapeliverkossa?
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Mitä jos vaihdat kortinlukijat päivittäin ja myös linkitykset voivat kestää jopa päiviä että päivittyvät korttitiedoihin, jos ei ole pitkään aikaan moduulissa pitänyt.
  Sami S
 • Siis vaihdat kortinlukijat keskenään. Huonoa, kun täällä ei voi kirjoitusvirheitä korjata.
  Sami S
 • Jos niitä linkitettyjä korttimoduuleita vaihtaa telkasta toiseen ei välissä tarvi linkitystä muuttaa, joten veikkaan, että johtuu tuosta ettei Jyväskylän kämppä ole DNA:n kaapelissa.
  JJJN
 • Ostin marraskuun alussa. tuommoisen:TCL 40" Full HD Smart TV 40DS500. Kyseessä antennitalous.Toimii muutoin hyvin, paitsi, kun laittaa korttipaikkaan LA digitalin CI+ lukijan ja DNA kortin, niin vilauttaa kuvaa jos salaamaton kanava ja ruutu jää mustaksi. Salatulla kanavalla jää suoraan mustaksi. Asetusvalikkoon pääsee ja asetuksia pääsee muuttamaan. Asetuksista tunnistaa Conaxin ja antaa kaikki kortti tiedot oikein ( samat, kuin LG ) - ei anna korttivirhettä. Sama kortinlukija ja kortti toimivat meidän LG:n TV:ssä moitteetta. Kokeiltu kahdella eri moduuli- ja kortti parilla ( toimivat edelleen LG:ssä ). Kokeiltu tehdasasetuksista asentaa uudelleen pariin kertaan - ei vaikutusta. Odoteltu parina iltana yli neljä tuntia kuvaa - ei tule. Jos kortinlukijan ottaa irti, niin normikanavat tulevat heti näkyviin ja TV toimii normaalisti. TV:n liitin näyttää olevan ehjä - ei vääntyneitä pinnejä. Onko muilla ollut  vastaavia ongelmia ? Onko kortti-, vai laitevika ?
  Jari L
 • LaDigital moduulissa on paras yhteensopivuus. Mutta aina on malleja jotka eivät sen kanssa toimi luotettavasti.
  Sami S
 • ​täältä voit lukea mitä porukkaa ladigital moduulia arvostelee.

  https://www.verkkokauppa.com/fi/reviews/1611/cvgdh​​​
  Sami S
 • Hei, Tilasin viasat-kulta -paketin heinäkuun 5.päivä alkamaan 1.elokuuta. Kabavat näkyvät mobiililaiteella ja läppärillä, muttei televisiossa. Olen soittanut jo aspaan ja tehdasasetusten palautuksen ja kansvien uudelleenasennuksen ja tarkistuttanut kortin linkityksen ja käyttänyt korttia ulkona ja puhdistanut sen. Ei vaan näy... Mitä seuraavaksi? Huomenna Community Shields...
  Frank
 • @Frank

  Korttiisi ei ole tullut kanavien katselukoodeja. Se voi kestää tunteja (jopa kauemmin, välillä viikonloppuisin ei ollenkaan.) ja pitäisi pitää niillä kanavilla, niin pitäisi aktivoitua nopeammin. Jos asiakaspalvelu on kanavat kortille oikein laittanut. Näkyvätkö muut maksukanavat, vai onko nämä viasat kanavat ainoita. Näkyykö mtv3 hd kanava?
  Sami S
 • Hei, Muut kanavat näkyvät kyllä esim. tuo MTV3HD. Pyysivät soittamaan ma uudelleen aspaan, joka ottaa yhteyttä tekniseen tukeen.
  Frank
 • Pitäisin telkkarin näillä viasat kanavilla, sillä koodien tuleminen korttiin voi kestää viikonloppuna kauan. Etenkin kun uusia kanavia on tilattu. Voi olla myöskin, että toteuttava porukka ei ole koodeja sinun korttiisi määritellyt.
  Sami S
 • Ok. Kiitos Sami👍
  Frank
 • Syitä voi olla muitakin.
  Oletko antenni- vai kaapeliverkossa?
  Kaapeliverkossa MTV3 HD ei olesalattu.
  Sanoit, että muut maksukanavat näkyvät, joten Viasat Kulta paketti ei ole ainoa maksutelevisio pakettisi. Olenko oikeassa?
  PW
 • TCL ongelma ratkesi 2018 joulukuussa, kun vein koneen, kortinlukijan ja
  kortin huoltoon ja sain takuuseen uuden toimivan. Sittemmin 2019 luovuim-
  me korteista pienen käytön vuoksi.
  Jari L
 • @PW Antenniverkossa ollaan ja muita maksukanavia ei nyt ole. Pistin cmoren tauolle kesäkuussa.
  Frank
 • Jotain hämminkiä asiassa taitaa olla, joten soita vikapalveluun asiakaspalvelun aukioloaikana. Teitkö tilauksen soittamalla asiakaspalveluun vai netissä? Jos netissä, niin valtuutus ei ehkä ole tarttunut kortillesi.
  MTV3 HD on korttimaksullinen, eikä edellytä muita tilauksia.
  PW
 • Ei salatut kanavat taida näkyä useammassa laitteessa samanaikaisesti.
  PW
 • Jos TV on uusi, vanha kortinlukija voi alla yhteensopimaton.
  Soittamalla asia selviää.

  PW
 • Myös facebookin messengerillä voi lähettää viestin DNAlle ja pyytää uudelleen valtuutusta. Toimii myös sunnuntaisin.
  Sami S
 • Jotta valtuutus toimisi, TV:n pitää olla hyväksyttyä mallia.
  PW
 • Riittää että on dvb-t2 virittimellä.
  Sami S
 • Tämä ratkesi kolmella soitolla aspaan neljän päivän aikana, neljällä valtuutuksella ja kahdella kanavien uudelleen asennuksella. Sitten kanava 122 aukesi yhtäkkiä.
  Frank

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.