Ylen HD kanavat DNA-kaapeliverkossa eivät näy

Vaihdoin vanhan digiboksillisen TV:n uuteen Samsungin laitteeseen, missä on integroituna sekä antenni- että kaapeliverkon T2-viritin. Automaatinen kanavahaku löytää vain kanavat 1-17. Se ei löydä Ylen HD kanavia 21 ja 22. Myöskään vanhassa digiboksillisessa laitteessa kanavahaussa löytyneet n 60 muuta maksukanavaa eivät löydy listalle lainkaan. Mikä mahtaa olla vika? Tv-laitteen myyjä sanoo, että vika ei ole Samsungin tv:ssä. Tv:tä katsotaan Tahkolla Nilsiässä.