Siirry uusimpaan kommenttiin

Ylen HD-kanavat siirtyvät UHF-taajuuksille ja VHF-verkko suljetaan

 Ylen teräväpiirtokanavien jakelu DNA:n VHF-antenniverkossa päättyy tiistaina 31. maaliskuuta DNA:n ja Ylen sopimuksen mukaisesti, ja samassa yhteydessä DNA sulkee antenniverkkonsa. Muutos ei vaikuta kaapeliverkossa eikä laajakaistan välityksellä vastaanotettaviin kanaviin. 

Ylen HD-kanavat (Yle TV1 HD, Yle TV2 HD, Yle Teema & Fem HD) suljetaan VHF-antenniverkossa klo 10, minkä jälkeen ne avataan samoilla kanavanumeroilla (21, 22 ja 25) UHF-antenniverkossa ja VHF-verkko sammutetaan.

Jos kanavat eivät näy siirron jälkeen automaattisesti, tee uusi kanavahaku.

Mikäli Ylen HD-kanavat eivät näy, niin olethan yhteydessä Digita Infoon jossa voidaan neuvoa tarkemmin antennien suuntauksessa ja muihin antennivastaanottoon liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoa muutoksesta: www.digita.fi/hd2020

Jatkossa DNA keskittyy tv-palveluiden jakeluun kaapelitelevisioverkossaan sekä tarjoaa monipuoliset tv-palvelut kaikkien suomalaisten ulottuville laajakaistan ja DNA TV Hubin välityksellä.
DNA Ilkka palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Ja tällä paripäivää myöhässä olevalla viestillä tarkoitetaan, sitä että täällä ei toivota keskustustelua Antenniverkon asioista enään?

  DNA kuitenkin hoitaa Digitan antenniasiakkaiden maksukanavamyynnit ja hoitaa laskutuksen asiakaspalvelun, joten ette pääse eroon väärinymmärryksistä mitenkään, siis siitä missä tapauksessa otetaan yhteyttä Digitalle (jolla on saakelin kallis asiakaspalvelu vaan) ja milloin DNA:lle...

  Myöskin minun "palveluluni" DNA:ssa näkyy Digitan laskut ja kanavapakettitilaukset, joten hemmetin epäselvä kuvio kaiken kaikkiaan.
  JJJ
 • Ainoa selvä asia on , että YLE:n HD:t jo siirtyivät Digitan verkkoon sekä DNA:n  VHF sammui. No tiedote tuli monta päivää liian myöhään.

  Nuo JJJ:n esille nostamat asiat ovat kyllä ihan riipun raapun kuten DNA:lla yleensä tuppaa olemaan.

  Jotakin tarvitsisi tehdä.
  Veikko
 • Joo, kiitti vaan tiedosta, DNA:n Ilkka.
  Meille tuli aikamerkkikin 2vrk myöhässä VHF:ssä.

  ps. eihän foorumin muilla palstoilla taida ollakkaan mitään muuta, johon tarvitsisi vastata. EIKÖ ?

  Pertti O

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.