Siirry uusimpaan kommenttiin

Ylen ja MTV3:n hd-kanavat pimenee välillä KTV-verkossa

Onko muilla samaa ongelmaa että Ylen ja MTV3:n hd-kanavat pimenee (siis kuva, ääni ja tekstitys) välillä Dnan kaapelissa? Helsinki, Malmi ja käytössä hyväksytyt hd-boksit. Peruslaatuiset kanavat Ylen ja MTV3:n kanavista ei pimene. Tänään viimeksi äsken tapahtui tuollaista kun piti Emmerdalen alkaa 15:30 niin kuva, ääni ym. katosi kokonaan. Kun vaihtoi peruslaatuiselle MTV3-kanavalle niin kaikki toimii normaalisti. Ja koskee siis MTV3-kanavaa ja Ylen kanavia, ainakin noita.

Kommentit

 • En tuota ole noilla kanavilla huomannut.
  Nuo kanavat ovat kaapelissa samassa nipussa.
  Voisikohan tuon aiheuttaa jokin muu laite?
  PW
 • Joskus boksi menee jumiin kun on samanaikaisia tallennuksia, aiheuttaa kuvattuja oireita
  Tuomas Raatikainen
 • Hubissa sama ilmiö, mutta kuva tulee takaisin kyllä nelosella esiintyy myös
  miccikisu
 • Malmi ja ei bokseja. Kaapelissa, nyt fox päällä ja kesken Moderni Perhettä ensin alkoi kuulumaan pelkkää vinkumista lähetyksessä ja minuutin päästä kuva ja ääni täysin eri ajassa. Ei siis mikään pikku erolla vaan tyyliin minuutin ero tapahtumissa.
  Avalla ja muillakin kanavilla palannut taas tämä sarjoissa ja elokuvissa kuvan nykiminen. Ei auta ne perusjutut, ollut yhteydessä dna:n kahteenkin otteeseen mutta kun vika ei ole laitteissa, vaan ilmeisesti joko nelosella, maikkarilla tai jossain itse lähetyksissä.
  Taitaa olla vikaa nyt jossain muualla kuin laitteissa, koska tilanne uusii milloin milläkin kanavalla nipusta riippumatta. 
  Mainokset tulee nimittäin normaalisti, vika toistuu vain ns. Nauhoitetuissa lähetyksissä.

  Nn
 • Minä olen joskus huomannut maksukanavilla suorassa katselussa (mm RAI1), että lähetykseen tullee muutan sekunnin häiriö, jonka jälkeen äänisynkka on pieleesä. Tilanne korjaantuu, kun käy välillä toisella kanavalla ja palaa takaisin.
  Olisikohan vika DNA:n vastaanotossa.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.