Ylen tekstitys philips android 43pus7334/12

Ostin dna kaupasta philips android 43pus7334/12 telkkarin ja alkuun tuli ylen kanavien tekstitys mutta yx päivä ei enää tullutkaan, netistä lueskelin että tulee eri tavalla tekstit ja jostain valikosta pitäis jotain valita muttei tyhmä vaan löydä vaikka tunnin selailis kaikkia valikoita, saiskohan tämmöseen apuja?
Mikko Kuha Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ainakin käyttöohjeessa sivu 14 kerrotaan:
    "Tekstitys Ottaminen käyttöön Digitaalisissa lähetyksissä voi olla tekstityksiä. Tekstityksen näyttäminen… Paina + OPTIONS-painiketta ja valitse Tekstitys. Voit määrittää tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä. Voit valita myös Auto-vaihtoehdon. Automaattinen Jos kielitiedot sisältyvät digitaaliseen lähetykseen ja lähetettävää ohjelmaa ei ole saatavissa haluamallasi kielellä (televisiossa määritetyllä kielellä), televisio voi näyttää tekstityksen jollakin määrittämälläsi tekstityskielellä automaattisesti. Lisäksi jonkin näistä tekstityskielistä on sisällyttävä lähetykseen. Voit valita haluamasi tekstityskielet Tekstityskieli-asetuksella.
    jpuh
  • Sama täällä.
    En osta enää samaa Philips-paskaa. Gigantissa suosittelivat tätä. En taida enää sinnekään mennä.
    Antti