Siirry uusimpaan kommenttiin

Yli 1 vuoden vanhat maksukanava tallenteet ei toimi.

Wbox HD3 kyseessä ja 2019 Tammikuussa tai vanhemmat kovalyvytallenteet antaa virheen: Ei pääsyä (6).

Tuolla boxillahan ei pysty katsomaan maksukanavilta tehtyjä tallenteita, jos tilaus ei ole voimassa ja siinä varmaan osa syy (tallenteet Discoverylta tehty ja tilaus voimassa), mutta eihän tuo nyt ole reilua että vuoden (tai yli) vanhoja ei voi katsoa enää yht.äkkiä.

Onko mitään tehtävissä ja luuleeko boxi nyt että tilaus ei ole voimassa, kun maksukanavat on digitalla ja ei jostain syystä kenties siksi toimi?

Kommentit

 • Johtuukohan siitä 1.1.2020 muutoksesta? En osaa sanoa, liekkö Wboxissa bitit solmussa
  Joku
 • En ole tainnut enne kokeillakkaan katsoa näin vanhoja tallenteita, joten onkohan tuo ollut aina näin?

  Yritin yhtä sarjaa nyt katsoa ja kaikki 28.1.2019 vanhemmat jaksot ei toiminut, (eikä toiminut toisessakaan kansiossa olevat eriohjelmat) Helmikuun alusta alkaen jaksot toimi. Turha sitten ruveta koko sarjaa katsomaan kun ensimmäistä 6 jaksoa ei näe enää. Jos ensikuussa häviää näkyvistä 2019 helmikuun tallenteetkin, niin sitten kyse on jostain vuoden näkyvyydestä, mutta DNA varmaan osaa tämän kertoa?????
  ?

  Ihme säätöä jos toimii vaan alle vuodenikäiset tallenteet, en ole tälläiseen törmännyt, koskeekohan tuo sama myös hubia?

  2-vuoden rajoituksesta pilvitallenteista olen kyllä tietoinen, muttei sinne maksukanavia voi tallentaakkaan.
  JJJ
 • Mielenkiintoista. Mulla toimii Wboxilla vielä jopa esim. 11/2017 CMoren eri kanavilta tehdyt kovotallenteet. Laite on toki vielä netissä kiinni, mutta antenniverkossa ei ole ollut enää aikoihin kun erehdyin hankkimaan Hubatukseen.
  Kummola

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.