YouTube on pysähtynyt

Ikkuna tulee ruutuun minuutin välein, vaikka valitsen vaihtoehdon OK.
Mitä tehtävissä, poistin sovelluksen kun en muuten saanut ongelmaa poistumaan?

Kommentit

• Hei! Täsmennätkö hieman mitä laitetta ongelma nyt koskee?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • DNA Hubi aiheuttaa tuon ja TV on Panasonic.
  • Sama ilmoitus tulee täälläkin dna hubilla ja jatkuvalla syötöllä.
  • Hubista tuo ei täälläkään poistunut millään muulla tavalla kuin poistamalla koko Youtube sovellus. Youtuben lopettamisen pakottaminenkaan ei poistanut tuota ilmoitusta.
  • Sama ongelma täällä
  • Moikka,

Muutama asia kiinnostaisi tietää, saatteko tarkistettua

- virrat vedetty irti ja takaisin
    - Hubissa on viimeisin firmis asennettuna (Androidin puolelta päivitetty, ei DNA TV:n sisältä)
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Viimeinen android versio ja useamman kerran virrat katkaistu kunnolla. Youtube on myös poistettu ja asennettu uudelleen.

• Tulee n. 15-30 sekunnin välein
  • Ei ole itsestään selvää, että kaikki normaalit konstit on kokeiltu, ennen kuin tänne asti vaivaudutaan pyytämään apua.
  • Täällä samaa ongelmaa, enkä omista mitään hubeja yms.. Taitaa olla sovellusvika.
  • Löytyikö ratkaisua sille, että Youtube pysähtyy toistuvasti tabletilla ?
  • "YouTube on pysähtynyt"

DNA-Hubi jossa viimesin versio käytössä. ja aiemmin toiminut. tämän viikon ajan ei enää.?
    mikä muuttunut?

• DNA-Hubin Youtube sovellus versio 2.04.05 on lakannut toimimasta.

olen poistanut päivitykset. (joten versio on 1.3.11) se toimii.

ihmettelen edelleenkin miksei tuo ver.2 toimi enää Hubissani.???

VASTAUSTA ODOTELLESSA.

Hhmm... miksi minusta tuntuu että DNA'n vastikkeet tänne laitettuihin kysymyksiin on taantunut..??

En ole maailman napa... (vaikka asun "mualiman navassa") 😉
    Tuo on se meidän Kuopiolaisten ajatus Kuopion Torista...

mutta silti olen saanut aiemmin täälläkin vastauksia tai ainakin ohjausta näihin asioihin.

Onneksi muut asianomaiset ovat aktiivisia ja näitten kommentien johdosta olen ottanut itse selvää asiasta...!

summa summarum:

Toivoisin palautetta siltä osapuolelta jolla on ON OIKEASTI SE TIETO JOLLA NÄMÄ ASIAST RATKEAISI. (DNA)

tai ainakin mentäisi eteenpäin sinällään valiidin tiedon/ymmärryksen jota meillä kaikilla on.

• edelleenkin jonkunlaista VASTAUSTA ODOTELLESSA...

näyttää olevan DNA'n aspalla kiirettä...
  • Hei K2C2!

Yleistä vikaa YouTube-sovelluksen kanssa ei ole meillä tiedossa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin pääsemme yhdessä tutkimaan tarkemmin, mistä ongelma oiken johtuu. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kiitos Ida S että vastasit

otin yhteyttä kuten neuvoit. asia ei edistynyt yhtään. "kolmannen osapuolen" asiohin ette voi vaikuttaa. näinhän se on. ymmärrän täysin.

Mutta sitä en ymmärrä että jos mitään ei ole muuttunut teiltä: DNA (Hubi) sekä Google (Youtube). molempien osalta softa on toiminut mutta nyt ei...

osaan kyllä spekuloida.. mutta en alennu trollien tasolle.

Sen kerron kyllä että soppari päättyy DNA-Hubista ensi syksynä. jatkot siitä on voimassa kuukauden kanavan + pilvitallennuksen takia. €6,90 kuukaudessa on kohtuuhinta siitä mutta ilmeisesti Areena, Youtube ja Netflix palvelut on liikaa tällä laIitteelle..
  • No voihan rähmä. Saatiinko tuota samaa ongelmaa toistettua meidän päässämme tai osattiinko asiakaspalvelusta heittää edes jotain arvausta, mistä ongelma voisi johtua? Ilmeisesti yleisestä viasta ei kuitenkaan ole kyse.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Varmaan olet tehnyt virtaresetin irroittamalla verkkojohdon, mutta oletko poistanut youtube applikaatiossa tiedot, cachen. Myös jossain luki että nettiyhteyden katkaiseminen hetkeksi hubin päästä voi auttaa.
  • @DNA Ida S
    ikävä kyllä vastaus teiltä oli: ei voi mitään; on "kolmannen osapuolen" juttu.

@Sami S
    kyllä olen tehnyt ne kaikki mitä DNA/täällä kommentoivat ihmiset ovat kertoneet..

onko kenelläkään muulla (kaapeli taloudessa) tälläistä ongelmaa tullut noin viikon aikana?

• Itse olen antennitaloudessa ja minulla toimivat molemmat hubit YouTuben kanssa hyvin. Löysin tälläisen allaolevan kysymyksen maaliskuulta netistä, mutta siinäkään ei löydy vastausta. Hubin laittaminen tehdasarvoille voisi auttaa, mutta sitten saa kaiken taas uudelleen syöttää.

Youtube for Android TV crashing after recent update.

Hello,

Since recent update on YouTube app for TVs, it keeps crashing (YouTube has stopped).

Message is popping up even when not on the app.

Issue is solved by uninstalling updates and reappears as soon as the update is reinstalled.
  • täälläkään ei ole kuin yksi ohje.
    https://www.sony.com/electronics/support/articles/00197904
  • @Sami S
    kiitos tuosta.!

Alkaa pikkuhiljaa nyppimään... 🙁

Voiko jotenkin estää Youtubin pakkopäivitystä.??
    Versio 2.041.05 ei enää toimi minun DNA-hubissa. Aiemmin on kyllä näin tehnyt.

nytemmin melkein joka kerta käydä poistamassa päivitykset ja palata ver. 1.3.11. sitten toimii.. (Onneksi Youtube logo on erillainen näissä versioissa)

onko hubissa jossain valikko jossa voisi itse valita mitä päivityksiä haluaa ja milloin niitä asentaa...??  TÄMÄ PALAUTE MENEE ENSISIJAISESTI DNA'LLE.

• korjaus edelliseen: ver.2.04.05
  • Ainoastaan kaikki päivitykset voidaan estää. Ei applikaatio kohtaisesti. Antaako applikaatio poistaa YouTuben tiedot ja välimuistin.
  • Mitä jos poistat google play applikaation tiedot ja välimuistin.
  • @Sami S

Kiitos palutteestasi!

Toivoisin että DNA olisi yhtä hyvä palautteen/ongelmien ratkaisuiden antaja.

"Antaako applikaatio poistaa YouTuben tiedot ja välimuistin."

Kyllä ja olen tehnyt näin.  Ei muutosta.
  • Entä google play kaupan resetointi ohje.
  • @Sami S

Mikään edellä mainituista vinkeistä ei ole tuonut ongelmaan muutosta.

Miten muuten edes voi poistaa Youtube sovelluksen hubilta?  Antaa vaihtoehdoksi vain poistaa käytöstä; mutta ei poistaa itse sovellusta??

DNA'n AsPa edelleenkin loistaa poissaolollaan täällä...???? Merkillistä.

Alan itsekkin kallistua sille näkemykselle ettei täällä foorumissa ihmeemmin kannata odottaa DNA'n läsnäoloa.

Taitaa olla jokin Hommafoorumi. Toivottavasti kuitenkenkaan ei...
  • Youtube kuuluu kiinteästi androidtv järjestelmään. Muita ohjeita en osaa antaa, mutta minulla toimii hyvin YouTuben uusin versio.
  • @Sami S

Niin minullakin aiemmin vielä n. 3vk sitten. Mitään muutosta minulla olevaan kokoonpanoon ei ole muuttunut.

Hubin toimintaan en osaa sanoa muuta kuin että se on ollut labiili siitä lähtien kun sen hankin reilut vuosi sitten.

Minulla on hubissa käytössä vain Netflix, YLE Areena ja Youtube. jotka kaikki ovat toimineet moitteettomasti alusta lähtien.

• Mitä jos painat virtanappulaa kauemmin ja sitten sammutat hubin, kun laite sitä kysyy.

Mitä jos luot uuden gmail osoitteen ja laitat hubin tehdasarvoille ja kokeilet sillä uudella gmail tunnuksella kirjautua sisään.

Tässä kuussa pitäisi tulla android päivitys koko hubiin, sekin voi auttaa asiaan.

• @Sami S,
    Youtube toimii, joo. Toimii LG-älytelkkarissani, ei TV-hupatuksessa.
  • Minulla on 2 hubia ja molemmissa toimii youtube moitteettomasti. Muuta en voi sanoa.
  • @Sami.S

"Mitä jos luot uuden gmail osoitteen ja laitat hubin tehdasarvoille ja kokeilet sillä uudella gmail tunnuksella kirjautua sisään. "

Onhan se todellakin looginen jota voin ymmärtää: mutta jos näin pitää tehdä vielä vuonna 2018..???

Kiitos vastauksestasi.

@Rauno tässä

itselläni vuoden vanha Phillips 6262 telkku. näissä olevat 3 osupuolien kertomat versiot ei vastaa mihinkään muuhun..
    joten en voi kompata sinua.  ymmärrän kyllä.!

• Hip Hurraa!

Youtube toimii taas.. Kenelle kiitos tästä??
    K2C2