Youtube on taas pysähtynyt

Miksikähän Youtube on lakannut toimimasta Hubissa? Aina kun yrittää jotain katsoa, niin tulee vain ilmoitus "Youtube on pysähtynyt". Joskus sain käyntiin poistamalla tiedot ja tyhjentämällä välimuistin, mutta ei tunnu auttavan enää sekään. Miten sen saisi kuntoon?

Kommentit

• Hei Matti!

Olethan tarkistanut että hubissa on asennettuna uusin ohjelmistoversio? Kannattaa myös kokeilla laitteen sammuttamista kokonaan joko pitämällä kaukosäätimen virtapainiketta pohjassa pidemmän aikaa tai irrottamalla hubin virtajohto hetkeksi aikaa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Olen, ei auta sammuttelu eikä päivittely, mutta vanha versio toimii. Eli kun Youtube-sovelluksesta poistaa päivitykset, niin sillä vanhalla voi sitten katsella. Uuteen versioon kokeilin vielä päivittää google playsta, vika palasi. Poistin päivitykset uudestaan ja toimii taas.
  • Onneksi minulla on äly-tv jossa toimii kaikki, niin Youtube kuin Netflix ja Spotify. Tv-hubi on järkyttävän kehno ja vanhan Androidin päälle rakennetutu kikkareet eivät vain ole tarkoitettukaan toimiviksi! Omassa äly-TV:ssä ei ole mitään kökköä Androidia vaan toimiva kunnollinen käyttöjärjestelmä
  • Yllättäen sama vika. äly-tv:ssä toimii, puhelimessa toimii, tietokoneella toimii... Hubi se ei vaan kykene pyörittämään päivitettyä versiota, päivitysten poistaminen auttaa.
  • "Youtube on pysähtynyt"
  • Oho! Sattumalta kokeilin eilen illalla, ja vielä aamulla uudestaan, Youtube toimii taas! Siis myös uusi 2.x versio. Ilmeisesti siihen on tullut joku päivitys, joka on korjannut pysähtelyongelman hubissa.
    Matti