ZTE MC7010 5G ulkomokkula

Olisiko kenelläkään tietoa tästä mokkulasta?
En saa kyseisellä modeemilla ipv6 toimimaan kunnolla.
Tuo mokkula siis siltaavassa tilassa eikä sen perään reitittimelle tule lainkaan verkosta ipv6-pd osoitetta ja ymmärtääkseni tuo /64 prefix pitäisi
tulla. Myös ipv4 dhcp on jotenkin omituinen, koska lease time on vain 122 sekuntia kerrallaan.

Marko

Kommentit

• Jouduin samaan ongelmaan Otin kyseisestä modeemista Virransäästötilan pois. Epäilen että kylmyys aijheuttaa ongelman.
    Tuomas Raatikainen
  • Aqualung.
  • Elikkä  Käyttöolosuhteet.Lämpötilat.  Pakkasella - 40,C  Kesällä + 50,C
    Aqualung.
  • Laitteessa on jonkinlainen lämpövastus, mutta toimiiko virransäästötilassa?
    Tuomas Raatikainen
  • Onkos tähän tullut ratkaisua?? Tuo dhcp kans ihmetyttää. 120s kerrallaan siltaavassa tilassa. joku bugi?? ei saa itse muutettua mistään...

Jarno Kulmala
  • Minä ainakaan en ole keksinyt mitään ratkaisua. Tiedä sitten mistä kannattaisi kysellä. Aspaan laitoin viestiä, mutta eivät osanneet sanoa mitään. Myös linjan mtu jotenkin pieni, 1468 muistaakseni mitä koneelta testiksi pingailin. Elisa käyttää vissiin samaa purkkia ja olisi hauska tietää miten se niiden firmwarella käyttäytyy.
    Marko
  • Tekee mulla myös sitä että ethernet yhteys katkeaa 1-2 sekunniksi 1-2 kertaa tunnissa. Yhteys linkkimastoon ei katkea vaan paketit ei mene modeemin ethernettiin ollenkaan. Se riittää että esim nettipeli katkeaa tai kun mulla on eqso linkkiserveri niin sekin katkeaa. Jotain hämärää on. Tuolla elisan puolella juttua siitä myös. Koitan vielä lyhyemmällä verkkokaapelilla...
    Jarno Kulmala
  • Minulla on kyseisen laitteen kanssa Telewellissä asetukset

Yhteystapa Internet
    MTU 1500
    Tuomas Raatikainen
  • "" Myös linjan mtu jotenkin pieni, 1468 muistaakseni mitä koneelta testiksi pingailin""

Tarkoitatko nyt modeemin ja koneen väliä vai modeemista ulospäin? miten mtu:n saa selville?
    Jarno Kulmala
  • Telewell hallinta paneelista näkyy Ewan asetuksista
    Tuomas Raatikainen
  • Tottakai mullakin näkyy routterin asetuksissa. Ethernetin mtu on toki 1500. Mutta entä modeemista ulospäin?
    Jarno Kulmala
  • Onko DNA:n myymä laite operaattorilukittu?
    Möttönen