ZTE MC7010 ja Koti 5G -liittymän admin salasana

Laitteen kyljessä olevan tarran ja netin käyttöohjeiden mukaan laitteenhallinnan salasana on 1234. Salasana ei kuitenkaan toimi sen enempää web-käyttöliittymällä kuin ZTE:n bluetooth-sovelluksellakaan. Onkohan salasana vaihdettu asentajien toimesta asennuksen yhteydessä (tästä ei kyllä ollut puhetta) ja mistähän sitä voisi tiedustella? Ulkoseinässä korkealla olevaa laitetta ei noin vain resetoidakaan. Vaikuttaako asiaan se, että laite on DNA:n omaisuutta osana määräaikaisuutta?
Tumppi

Kommentit

• Hei! Olethan kirjautumassa asetushallintaan osoitteella http://192.168.8.1. ?
    Oletussalasanan voi tarkistaa laitteen takaosaan kiinnitetystä sekä myös erillisenä pakkauksesta löytyvästä tarrasta. Onko tuossa siis 1234, eikä se edelleenkään toimi ylläolevalla sivulla?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Asetushallinta avautuu kyllä tuolla osoitteella, mutta salasana 1234 (eli WebUi Login Password), joka on myös laitteen sisälle tulevan osan kyljessä olevassa tarrassa, ei toimi vaan tulee virheilmoitus väärästä salasanasta. Muuta materiaalia asentajat eivät jättäneet.

Tumppi
  • Hmm, oletussalasanan pitäisi toimia. Tässä tapauksessa voisi kokeilla palauttaa mokkulan tehdasasetuksille siinä olevasta Reset-painikkeesta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Nyt annoin väärää tietoa, pahoittelut!

Ulkovastaanottimen hallintasivulle pääsy on oletuksena estetty asiakkailta, koska laite on DNA:n omaisuutta ja DNA:n ylläpitämä osana Koti 5G -tilausta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Katkaise virta laitteesta, ja käynnistä uudelleen. ja kokeile kirjautua, kun pääset sisään. pois virransäästötila käytöstä. niin laite ei jumita niin helposti.
    Tuomas Raatikainen
  • Sinänsä loogista ja ymmärrettävää, mutta tästä olisi hyvä viestiä selkeämmin. Nyt muun muassa laitteen sisäyksikössä on kirjautumisohjeet ja väärän salasanan syöttäminen toistuvasti lukitsee laitteen.
    Tumppi
  • kokeile IMEI KOODIA
    Tuomas Raatikainen