ZTE MC8020 palomuuri

Jos APN asetuksista veivaa IP julkiseksi, grc.com sivun shieldsup! testi ilmoittaa "Solicited TCP Packets: RECEIVED (FAILED)" ja portit 1027, 1028, 1029, 1030, 1720 ja 5000 merkkaantuu "closed" tilaan eikä "stealth" tilaan kuten olettaisi. Onko tästä aihetta huolestua?
Jani

Kommentit

• Ei pidä, laitteessa ei ole palomuuria, vaan se hoituu ohjelmalla.

Tuomas Raatikainen
  • Väärää tietoa, kyllä laitteessa on palomuuri. Se ei vaan toimi oletetusti.
    Jani
  • ZTE MC8020 5G Indoor CPE Specifications:

* Product type: 5G Wireless Router

* Platform: Qualcomm SDX55 + Qualcomm Maple+Pine

* Network:
    - 5G Dual-mode: SA & NSA
    - 5G Sub6G FDD: n1/2/3/5/7/8/12/20/28/66/71,TDD: n77/78/79/41/40/38
    - 5G - mmW n257,258 or 260,261(optional)
    - 4G LTE Global FDD and TDD,600MHz~3.8GHz,CAT22

* 5G MIMO:
    5G+LTE:
    - sub6G DL : 4MIMO
    - 4G DL: 8layers
    - LTE: 4MIMO on 5CA(4G only)

* Bandwidth (MHz): 100M

* Modulation: DL 256QAM, UL 256QAM

* LTE+5G EN-DC Peak data rate up to 3.8Gbps

* WLAN:
    - WiFi 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2.4G&5G dual band,
    - 2*2 MIMO+4*4 MIMO, 5.4Gbps,
    - 128users Easymesh, Bandsteering, 4096QAM

* Interface
    - Led: Power, WiFi, network, Signal
    - 2*RJ45 GE port, 2*Antenna ports for n78
    - 1*RJ11 VoLTE, VOIP

* Size: 100*100*205mm

Eii palomuuriaTiedot Zte
    Tuomas Raatikainen
  • Montako näitä reititintä sinulla on ollut? Kuten sanoin, tässä on palomuuri. Siellä on asetuksissa ihan asetus "firewall - disable / enable" Tai jos lontoo ei taivu "Palomuuri - ota käyttöön / poista käytöstä"
    Jani
  • Niin se on ohjelmallinen palomuuri, jota DNA halinnoi ja säätää.
    Tuomas Raatikainen
  • Ihan totta? Mahdatko tietää nyt mistä puhut. No minun puolestani keskustelu on päättynyt, palautin laitteen kauppaan.
    Jani