Siirry uusimpaan kommenttiin

ZTE MC8020 porttiohjaus "External IP range"

Tuo "external IP range" on muuttunut ilmeisesti firmispäivityksen myötä pakolliseksi? Aiemmat porttiohjaukset toimivat edelleen ("undefined" listauksessa), mutta nyt ei voi määritellä uutta sääntöä ilman, että tuossa on validi ulkoinen IP-alue. Onko tähän jotain villikorttia tai muuta neuvoa?
Kim

Kommentit

 • PW
 • Joo, toi oli tiedossa, mutta oletin, että haasteet liittyvät tuohon toistuvaan uudelleenkäynnistyslooppiin, en tähän porttiohjauksen uuteen piirteeseen 😀

  Tein silti kaikki nuo temput, mutta siitä ei ollut apua.

  Mahtaakohan em. tiedotteessa oleva haasteiden "Arvioitu päättymisaika: 20.04.2023" viitata seuraavaan firmispäivitykseen...
  Kim
 • DNA:n tuotteissa on aina haasteita - kokemusta on.
  PW
 • DNA:n aspa nosti kädet pystyyn, käänsi operaattorien hankalampia kysymyksiä selvittävään firmaan, jossa minuuttiveloituksella sain kuulla, että ei voi mitään. "Ota yhteys valmistajaan (jolla ei ehkä yksityishenkilötukea) tai DNA:an tiimiin, joka on kustomoinut firmistä".

  Ei tyydyttävä vastaus - tai vastaus lainkaan. Palautan laitteen.
  Kim
 • Mielestäni, jos uusi laite ei toimi luvatulla tavalla, ei kannata odottaa ohjelmistopäivityksen korjaavan tilanteen, vaan paluttaa viallinen laite, jos sitä takuuhuolto ei saa kuntoon palautusajan puitteissa. Kannatan etäostamista.

  PW
 • Niin... onko porttiohjauksen erikseen luvattu toimivan... Korrektia olisi kuitenkin ainakin kertoa ennen päivitystä, että se ei sen jälkeen enää toimi.
  Kim

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.